Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony Mobile izziņo Android 7.0 Nougat atjauninājumu saņēmējus

    Jaunākie raksti

    Sony Mobile ir nācis klajā ar paziņojumu par gaidāmajiem Android 7.0 Nougat operētājsistēmas versijas  saņēmējiem. Pagaidām netiek nekas ziņots par Xperia C, Xperia M un Xperia E sērijas modeļiem, bet tie mūs arī īsti neinteresē.

    Interesantākais sākas ar Z un X sērijām – lielākie zaudētāji būs negaidīti pie Android 6.0 Marshmallow palikušie Xperia Z3 sērijas viedtālruņu lietotāji. Xperia Z3 sērija tika izziņota 2014. gada septembrī, acīm redzot Sony nav vēlējies nodarboties ar mazāk nekā divus gadus veciem viedtālruņiem. Žēl, no Sony to neviens nebija gaidījis.

    Reklāma

    Vēl pavisam nesen Sony bija izvēlējis Xperia Z3 un Z3 Compact par Marshmallow operētājsistēmas beta izmēģinājumu trusīšiem.

    Pie Android 7.0 Nougat tiks:

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ingus Keivs
    26.08.2016 18:40

    Kvalkas un gūgļa nopelns – devaisi ar 800 un 801 kvalku nesaņems oficiālo Ņugu – ķipa GPU neatbalsta Vulkānu

    Kaspars
    05.09.2016 17:27

    Šis īstenībā aiztaisa mutes tiem, kuri teica, ka Z3+ esot tas pats Z3, un ka Z3+ ir vairāk Z3 nevis Z5- kad tas Z5 tika izlaists dažus mēnešus pēc Z3+ palaišanas tirdzniecībā ar jaunu numuru bet teju tām pašām iekšām. Kaut kā mārketinga apsēstie, arī daži žurnaļugas te, pilnībā ignorēja to, ka Z3+ un Z5 lielākā daļa iekšu ir tās pašas, kamēr ar Z3 tam palikusi tikai kamera…

    Reklāma