Web Analytics
More
    Reklāma

    Pusgadu pēc atklāšanas iedzīvotāji Lattelecom e-veikalu ierindo starp TOP3 tehnikas internetveikaliem

    Jaunākie raksti

    Tikai pusgadu pēc atklāšanas iedzīvotāji Lattelecom e-veikalu ierindojuši starp TOP3 tehnikas internetveikaliem Latvijā, domājot par portatīvā datora un jaunākās paaudzes TV iegādi. Kopumā lattelecomveikals.lv jau sasniedzis 27% no uzņēmuma kopējā mazumtirdzniecības apgrozījuma, liecina uzņēmuma rezultāti un veiktās iedzīvotāju aptaujas.

    “Lattelecom ir ne vien lielākais televīzijas un interneta pakalpojumu sniedzējs, bet arī mūsdienīgas tehnikas tirgotājs. Tādēļ pagājušā gada nogalē pieņēmām lēmumu paplašināties, atverot interneta veikalu. Pusgada pastāvēšanas laikā www.lattelecomveikals.lv ierindojas starp vadošajiem tehnikas e-veikaliem Latvijā. Kopumā sešu mēnešu laikā mazumtirdzniecības biznesa ieņēmumi ir četrkāršojušies,” rezultātus skaidro Lattelecom komercdirektors Gusts Muzikants.

    Reklāma

    Kā liecina Lattelecom veiktā iedzīvotāju aptauja, pirms tehnikas iegādes vairāk nekā puse Latvijas iedzīvotāju vienmēr izvērtē tehnikas pārdevēja reputāciju. Iedzīvotāji uzskata, ka tehnikas pārdevējam jābūt uzticamam (61%), jānodrošina plašs preču klāsts (42%) un jābūt atpazīstamam (39%).

    “Kopējam tehnikas piedāvājuma klāstam paplašinoties, arvien lielāku nozīmi iegūst pakalpojuma sniedzēja uzticamība, papildus serviss un tehnikas iegādes nosacījumi. Rūpīgi sekojam tendencēm, lai veikalu preču klāsts atbilstu patērētāju vajadzībām un tehnikas lietošanas paradumu maiņai,” piebilst G. Muzikants.

    Atbilstoši Lattelecom aptaujas datiem, televizora iegādē cilvēki par būtiskākajiem izvēles kritērijiem atzīmē ekrāna izmēru (60%), funkcionalitāti un papildu iespējas (60%), kā arī ekrāna izšķirtspēju. Datoriem nozīmīgākais ir tā atmiņas apjoms (63%), kam seko funkcionalitāte (56%) un baterijas darbības ilgums (41%). Savukārt telefoniem nozīmīgākais ir baterijas darbības ilgums (56%), un tikai tad funkcionalitāte (53%) kā arī atmiņas apjoms (52%).

    Interesanti, ka ekrāna izmērs un izšķirtspēja, ko visbiežāk akcentē tehnikas ražotāji, iedzīvotājiem ir būtiskāka tieši TV iegādē (attiecīgi 60% un 45% aptaujāto), taču mazāk būtiska datoriem (37%, 31%) un telefoniem (35%, 28%). Vīrieši biežāk nekā sievietes lielāku uzmanību pievērš tehnikas (televizora, datora, telefona) ekrāna izmēram un izšķirtspējai, kā arī preču zīmolam. Savukārt dāmām nozīmīgāka ir ierīces energoefektivitāte, dizains un krāsa, kā arī datoru un telefonu atmiņas apjoms.

    Lattelecom saviem klientiem piedāvā arī bezprocentu dalītā maksājuma iespējas, kas ļauj iegādāties preci uz nomaksu un veikt maksājumus par to ilgākā laika periodā. Šo iespēju atzinīgi novērtē un izmanto vairāk nekā 80% Lattelecom klientu – tehnikas pircēju.

    Kopumā mazumtirdzniecības segmenta attīstībā šogad Lattelecom plāno investēt aptuveni trešdaļu miljona eiro. Uzņēmums šogad atvēris trīs jaunus veikalus Cēsīs, Dobelē un Saldū, kā arī modernizējis četrus esošos. Visā Latvijas teritorijā jau darbojas 18 Lattelecom veikali.

    Aptaujas veiktas 2016.gada vasarā, sadarbībā ar GfK Custom Research Baltic (1226 respondenti) un draugiem.lv (1057 respondenti).

    2016-08-24_1413

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    24.08.2016 14:51

    noticēju un aizplēsu iepirkties.

    Mahmuds
    24.08.2016 17:05

    Besī šādi reklāmraksti! Tad ielieciet visu TOP 3 vai TOP 10! Patiesībā šajā veikalā ir visai augstas cenas. Daudzi iepērkas, jo var dabūt uz nomaksu, kas kārtējo reizi apliecina mušu valsts iedzīvotāju zemo labklājības līmeni :( !

    Krotow
    25.08.2016 15:54

    Pamēģiniet tur iepirkties uz nomaksu, ja esiet Lattelecom sakaru pakalpojumu un/vai ITV klients un kaut reizi esiet nokavējuši rēķina apmaksas termiņu. Patiešām, pamēģiniet :P

    kristaps
    26.08.2016 14:45

    Pirmo reizi par ko tādu dzirdu… Bet zinot kārtējo ‘veikalu’ cenas precēm vismaz 2x augstākas nekā var no normāliem iveikaliem pasūtīt. (cik būts fiziskā ltc veikalā)

    Reklāma