Web Analytics
More
    Reklāma

    Evolution Gaming ievērojami palielina darbinieku skaitu

    Jaunākie raksti

    IT un spēļu prezentētāju ārpakalpojumu sniedzējs Evolution Gaming līdz gada beigām Latvijā radīs 500 jaunu darba vietu galvenokārt Spēļu prezentētājiem un augsti kvalificētiem IT speciālistiem, turklāt uzņēmums 1. septembrī atvērs jaunu biroju Tallinā. Evolution Gaming darbojas Latvijā, Maltā, Lielbritānijā, Zviedrijā, Spānijā, Itālijā, Beļģijā un Igaunijā.

    Šobrīd Rīgas birojā vien strādā vairāk nekā 2 400 darbinieku, pārstāvot 190 dažādus amatus. Katru mēnesi ir atvērtas apmēram 20 iekšējās vakances, kurām var pieteikties gan iekšēji, gan ārēji kandidāti, līdz ar to arī esošajiem darbiniekiem pieejamas plašas izaugsmes iespējas. Piemēram, šobrīd tiek meklēti Spēļu prezentētāji, IT speciālisti, vidēja līmeņa vadītāji, kolēģi biroja administrācijā un citos departamentos.

    Reklāma

    Rīgā atrodas Evolution Gaming galvenais birojs, kas nodrošina visas grupas pamatdarbību. Rīgas birojā vien strādā ap 1 400 jauniešu ar angļu valodas zināšanām un vēlmi attīstīties kopā ar uzņēmumu. Lielākā daļa, līdzīgi kā Arina Petrova, izmēģina savas prasmes, strādājot par Spēļu prezentētājiem.

    “Jau četrus gadus strādāju Evolution Gaming par Spēļu prezentētāju, turklāt paralēli darbam esmu studējusi un ieguvusi kosmetologa profesiju. Darbs Evolution Gaming mani noteikti ir izmainījis – esmu iemācījusies strādāt komandā, kļuvusi stiprāka un pārliecinātāka kā personība, kā arī iemācījusies tiekties pēc saviem mērķiem. Manuprāt, Spēļu prezentētājam jābūt pozitīvam, radošam, arī ambiciozam, tad ir iespēja augt kompānijas ietvaros, jo darbu katru dienu vērtē citi kolēģi. Turklāt vienmēr jābūt atvērtam jaunām idejām un izaicinājumiem, jo tevi noteikti pamanīs un novērtēs, ja parādīsi atbilstošu attieksmi un profesionalitāti,” tā Arina Petrova.

    Uzņēmumā strauji aug arī IT speciālistu skaits, un 1. septembrī Tallinā tiks atvērts jauns birojs, kurā sākotnēji ir nodarbināti 14 augsti kvalificēti IT speciālisti. Plānots līdz gada beigām Igaunijas birojā dubultot speciālistu skaitu.

    “Kvalificētu un motivētu darbinieku piesaiste kļūst arvien lielāks izaicinājums, jo “cīņa” par talantiem notiek ne vien Latvijas robežās, bet visā pasaulē. Turklāt vienmēr jāatceras, ka esošo darbinieku apmierinātības līmenim jābūt gana augstam, lai jau piesaistītie speciālisti savu karjeru redzētu uzņēmuma iekšienē. Tādēļ mēs Evolution Gaming esam attīstījuši plašu bonusu programmu, ieviesuši dažādas iekšējās iniciatīvas un piedāvājam pilna spektra apmācību programmu jaunajiem darbiniekiem, kā arī iespēju savu karjeru uzņēmumā attīstīt dažādās struktūrvienībās, atrodot sev vispiemērotāko,” stāsta Iveta Rozīte, Evolution Gaming Talantu piesaistes vadītāja.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edgars
    24.08.2016 15:57

    Kas gan ir tās “Spēles” ar lielo “S”?

    vai arī programmētāji viņiem ir ar lielo “P”? :)

    Rūdolfs Putniņš
    24.08.2016 16:12
    Reply to  Edgars

    Kur tad der koderis ar maziņu “p”?

    japp
    24.08.2016 17:45

    Comon kapec tad nestasta ka darba pienakumos ietilpst dalit kartis pieticigos apgerbos ?
    atslegas vards te nevis zinasanas bet tas ka jaunietim ir 18 si ir tada legala prostitucija ,
    nozelojama reklama ,
    kauns kristap tev!!

    24.08.2016 20:33
    Reply to  japp

    Katrs šajā ziņā laikam saskata to, kas pašam vairāk sāp. Kamēr vienam fokusā azartspēles, man – ievērojamiem izaicinājumiem pilnais IT speciālistu darbs šajā lielajā uzņēmumā. Tieši tāpēc arī šī preses relīze ir atradusi vietu Kursorā.

    Juris Stikuts
    25.08.2016 13:43
    Reply to  japp

    Moralizēšana par citu darbu vienmēr ir modē. Cilvēkam, kurš dala kārtis, tas ir tikai darbs. Esat aizdomājušies, ka ir ļoti daudz strādnieku ieroču rūpnīcās, kuri nu nemaz nejūtas atbildīgi par miljoniem nogalināto? Katrs pelna maizi sev un ģimenei.

    Jānis A
    25.08.2016 13:58
    Reply to  japp

    Nu konkrēti kāršu dalīšanais tur toč vajadzīgas principā 0 zināšanas. Es tur vienreiz izgāju cauri tai zālei, kur notiek filmēšana, tur tieši tā arī bija kā tu minēji, stāv pusplikas (pieticīgi ģērbtas), simpātiskas meiteines kameru priekšā.

    Bet zināšanas arī ir vajadzīgas, piemēram IT speciālistiem iekš evolution. Tā kā raksts pa pusei pa tēmu, viss kārtībā.

    KKTK
    24.08.2016 18:50

    Spēles uz izģērbšanos? Naudas pelnīšana uz citu atkarību rēķina? Skaisti – tāpat kā ātrie kredīti!

    Krotow
    25.08.2016 15:28

    Mainot darbu, ieskatījos arī šīs firmas piedāvājumā. Radās pārliecība, ka darbs tur der tikai bezprincipu indivīdiem, kuriem pie kājas tas, kas notiek viņiem apkārt. Diez kā EG iekšpusē sauc IT darbinieku amatus? Nebrīnītos par nosaukumiem: programmētājs-krupjē un testeris-striptīzdejotājs.

    Pumba
    25.08.2016 16:45

    IT Cilvēku mums Latvijā ir tik cik ir un šis uzņēmums nesakasīs pat 50 zinošus IT prātus. Ar plikumu grozītājām gan nevajadzētu būt problēmām.

    Reklāma