Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony Xperia viedierīces saņem augstāko vērtējumu par stabilu darbību

    Jaunākie raksti

    Apteligent ir uzņēmums, kas pēta viedierīču lietotņu darbību, to izmantošanas paradumus un pārdod šo informāciju izstrādātājiem. Apteligent ir izpētījis, ka Sony Xperia viedtālruņi ir visstabilākie no Android viedierīcēm. Pētījumā ņemta vērā populārāko lietotņu darbība viedtālruņos.

    Sony Xperia viedierīces uzrādījušas tikai 0.08% gadījumu lietotņu darbības pēkšņu pārtraukšanu. Tādējādi Xperia viedtālruņi ir pavisam nedaudz aizsteigušies priekšā citiem Android ražotājiem – Samsung, Motorola un HTC. Protams, par labu Sony Xperia runā minimāli pielāgotā saskarne un niecīgs skaits dažādu papildus iespēju viedtālrunī.

    Reklāma

    No savas pieredzes varu atklāt, ka pēdējo mēnešu laikā tā arī neesmu ne reizi redzējis lietotni, kas pēkšņi būtu “nokrašojusi”, kaut izmantoju veselu gūzmu beta testu lietotnes. Pat aizvēsturiskā Samsung Android Ice Cream Sandwich darbinātā planšetdatorā visas lietotnes (tās dažas, kuras vēl uz ICS iespējas uzstādīt) strādā stabili.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Briedis
    17.08.2016 11:48

    Un kur tad Huawei P9 ???

    Haily
    17.08.2016 16:32

    Manam Z5c diezgan bieži ir crash tieši instagramam, vai arī ļoti palēnināta darbība, visādi citādi, gan nekādu problēmu.

    Reklāma