Web Analytics
More
    Reklāma

    Sākusies jaunā Samsung Galaxy Note7 iepriekšpasūtīšana Latvijā

    Jaunākie raksti

    No šodienas līdz pat 30. augustam pie Latvijas mobilo sakaru operatoriem un lielākajiem elektropreču mazumtirgotājiem ir iespējams rezervēt jaunāko Samsung viedtālruni – Galaxy Note7. Visā Eiropā tiks ierobežots iepriekšpasūtīšanai pieejamo telefonu skaits, lai uzņēmums spētu nodrošināt nepieredzēti lielo pieprasījumu pēc jaunās Galaxy Note ierīces, kad tā nonāks pārdošanā.

    “Kopš Galaxy Note7 atklāšanas esam saņēmuši daudz atzinīgu novērtējumu no patērētājiem un sadarbības partneriem. Mēs paredzam, ka pozitīvās atsauksmes veicinās vēl nebijušu globālo pieprasījumu – pirmie iepriekšpasūtīšanas rezultāti valstīs, kur tā jau sākusies, ir ļoti daudzsološi. Lielās intereses dēļ ierīču apjoms iepriekšpasūtīšanai Eiropas tirgū būs ierobežots, lai nodrošinātu, ka klienti jauno tālruni saņem laikus,” atklāj Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs Māris Ķikāns.

    Reklāma

    Rezervējot Galaxy Note7 līdz 30. agustam, lietotāji ekskluzīvi saņems arī jauno Gear VR virtuālās realitātes ierīci. Gear VR papildina tālruni, ļaujot skatīties 360 grādu video, spēlēt spēles, virtuāli ceļot pa pasauli un baudīt citas daudzpusīgas virtuālās realitātes iespējas.

    Galaxy Note7 izceļas ar 5,7 collas lielu ekrānu un S Pen irbuli, kas tāpat kā korpuss, ir ūdensizturīgs un atbilst IP68 standartam. S Pen irbulis atgādina īstas pildspalvas vieglumu – tā rakstīšanas diametrs ir vien 0,7mm, ļaujot ar to strādāt intuitīvi un ērti.

    Jaunajā ierīcē ir iekļauti augstākās kvalitātes drošības risinājumi, tostarp arī acs skenēšanas funkcija, kas ir īpaši droša biometriskās autentifikācijas sistēma. Savukārt tālruņa 64 GB iekšējo atmiņu var paplašināt ar microSD atbalstu līdz pat 256 GB. Tas ir piemērots arī izklaidei, ko nodrošina QHD Super AMOLED displejs, HDR video straumēšanas iespējas, īpaši kvalitatīva kamera un ierīcē iekļautais spēļu komplekts.

    Samsung Galaxy Note7 veidots Galaxy sērijas dizaina tradīcijās – no metāla un stikla ar abās pusēs izliektu ekrānu, kurā iebūvēts īpašs Edge panelis, lai ar vienu pieskārienu varētu piekļūt lietotnēm, jaunumiem, kontaktiem, kalendāram, kamerai un citām funkcijām. Turklāt Galaxy Note7 korpusam ir izmantots Corning® Gorilla® Glass 5, kas ir izturīgāks nekā tā priekšgājējs.

    Samsung Galaxy Note7 aptuvenā mazumtirdzniecības cena būs 869 eiro. Tas būs pieejams zila koraļļa, titāna sudraba un melna oniksa krāsā.

    Līdz pat 30. augustam jauno viedtālruni var rezervēt pie Latvijas mobilo sakaru operatoriem un vadošajiem elektropreču mazumtirgotājiem, savukārt tirdzniecībā Eiropā tas nonāks 2. septembrī.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Didzis Strazdins
    17.08.2016 15:50

    Jau pieteicos nevar sagaidit:)

    oldschool zerolemon fan
    17.08.2016 19:54

    Nepirkšu neskatoties uz ierīces plusiem (IP klase, sakarīgs iebūvētās atmiņas apjoms, gan jau arī sakarīga kamera, beidou gps).

    Galvenais mīnuss:
    1. Lietotāja nenomaināma baterija.

    Citi mīnusi:
    1. Liektas malas.

    2. Cena
    3. Parastā radio neesamība.

    Ja būtu lietotājs “parastais” gan jau ar kārām acīm skatītos un būtu jau pasūtījis. Bet mani šī PR jezga “neņem”. Es skatos no praktiskā viedokļa. Nomaināma baterija ir must-have.

    Note 7 būtu gatavs paņemt kā verķi “1 sezonai” tikai tad, ja cena būtu 100eur. Šāda cena būtu godīga par ierīci, kas neatbilst manām vēlmēm.

    Kaspars
    23.08.2016 15:02

    Izskatās, ka ar note7 samsung ir tiešām pacentušies, Noliekot blakus s7 (kaut vai edge) atšķirība ir nereāla..s7 izskatās pēc bērnu rotaļlietas, ne premium klases iekārtas – tādi mani pirmie iespaidi..
    Ļoti patīkams telefons un pirmoreiz liektās malas ir ērtas un foršas, es teiktu, ka būs bestsellers :)

    Reklāma