Web Analytics
More
    Reklāma

    Here Maps uzlabo iespējas un kļūst par Here WeGo

    Jaunākie raksti

    No šodienas Here Maps navigācijas serviss oficiāli saucas Here WeGo. Android lietotāji jau noteikti ir uzsākuši saņemt lietotnes atjauninājumus, kas izmainīs lietotnes nosaukumu un arī iespējas. iOS lietotne saņems jauninājumu tuvākajā laikā.

    Here WeGo jauninājums ir atnesis navigācijas uzsākšanas ātruma uzlabojumus, atliek vien ievadīt mērķi, lietotne uzreiz piedāvās izvēlēties transporta veidu, pēc tam tiks uzsākta navigācija. Tāpat uzlabojumus saņēmis dažādu maršrutu izvēles skats Android lietotnē. Here WeGo uzlaboti velosipēdu maršruti, kā arī lielākajās pasaules pilsētās Here WeGo parādīs plānoto taksometru maršrutu un aptuvenu cenu, lai tevi neapčakarētu.

    Reklāma

    Audi, BMW un Mercedes pagājušā gada augustā par Here Maps samaksāja 3 miljardus ASV dolāru. Nokia esot Here Maps attīstījuši tik tālu, ka kartes pašas spēj vākt datus un mācīties no autobraucējiem, lai precizētu ierašanās laikus un uzlabotu karšu pārklājumu. Daudzviet tiek minēts, ka automašīnu ražotāji arvien vairāk pievēršas dažādu eko-maršrutu izveidei, kas gan vairāk attiecas uz smagajiem tālbraucēju auto. Nevajag piemirst, ka pasaule gatavojas automašīnām, kuru vadība pilnībā nodota tehnoloģijām un cilvēks nemaz neiejaucas to vadīšanā. Tātad kartes noderēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    28.07.2016 09:39

    Prieks ka labākā viedtālruņu Offline navigācija kļūst vēl labāka. Kāreiz drīzumā plānojas divi braucieni ārpus baltijas – noderēs.

    28.07.2016 09:48
    Reply to  Uldis M.

    Vienu brīdi ar Here kartēm “vingroju”, bet tās man īsti kā 100% offline nestrādāja – garāku maršrutu plānošana bez interneta nestrādāja. Arī ne visus galamēŗkus (pat pilsētas) Here bez interneta spēja atrast.

    Es stulbs vai tā tiešām ir?

    Uldis M.
    28.07.2016 09:56
    Reply to  Artis Abols

    par galamērķiem Offline režīmā piekrītu – tos tiešām ne visus atrod. Bet kaut kā šķiet ka ar to saskāros tikai vecajā nokiā… cik uz iOS esmu lietojis ārzemēs (ar atslēgtu internetu) tad parasti problēmu nav bijis, arī ar garākiem maršrutiem. Protams, attiecīgie apgabali jau laicīgi lejupielādēti.
    Pēdējā laikā gan daru tā ka jau laicīgi uz datora salieku “feivoritus” (zvaigznītes) visiem ceļojuma objektiem Here kartē, ļauju telefonā tiem sasinhronizēties, un tad nav problēmu ar galamērķu atrašanu un maršruta starp tiem izveidošanu.

    gnils
    28.07.2016 09:57
    Reply to  Artis Abols

    Nē, man viss strādāja. Pirms mēneša izbraukāju PL un DE ar here maps, viss ok. Protams, lielās pilsētās, navigācija drusku iebremzēja, šur tur pašāvu garām kādam krustam, bet, tas piederās pie lietas.
    Cepuri nost šai, bezmaksas, navigācijas aplikācijai!

    28.07.2016 11:21

    Here Maps, kā bezmaksas apps, tik tiešām ir labs. Vien karšu apjoms ievērojami pārsniedz, piemēram, Navigon, kuru izmantoju ārpus LV un, kura Eiropas kartes aizņem tikai 3 GB. Esmu ļoti apmierināts ar Google Maps, kurš ir ērtākais palīgs LV teritorijā.

    as
    28.07.2016 12:02

    Arī šorīt apdeitoju uz 4S ābola Heri
    Kā jau vecs telefons, velk to visu saimniecību knapi, knapi. Pa brīdim izmet ārā no app.
    Mani secinājumi, cik līdz šim lietots:
    -ārzemēs šis bezmaksas app ļoti noder! Nekas nav jāmeklē, jāzog – viss legāli, čotka un pa free, strādā uz visiem populārākajiem verķiem!
    -kartes kopumā smalkas un up to date

    Mīnusi:
    -interfeiss ir diezgan kreiss. Man personīgi ne pārāk patīk gan izskats, gan pieejamā info uz ekrāna, pieeja dažādiem menu, piemēram, lai pievienotu favorites – nav ērti
    -app ir apjomīgs, strādā palēni, arī jaunā versija
    -nerunājot par offline, pat online bieži neatrod objektus, kurus google maps/waze atrod bez problēmām
    -navigācijas algoritms nezkāpēc bieži atšķiras no googlemaps un biežāk ne uz to loģiskāko ceļu pusi:)

    as
    28.07.2016 12:04

    Kas to heri tagad attīsta? MB/Audi/BMW ? Ne taču!

    28.07.2016 15:03
    Reply to  as

    Jā, vācu autobūves trijotne.

    Raimonds Vilks
    29.07.2016 09:40

    ja vēl trafic info rādītu, būtu ļoti ok. ( laikam LV problēma).Man patīk, jo nav pārmudrīts ar uzstādijumiem. Cerams kartes tiešām ir jaunas ( augustā pārbaudīšu) vai ir iekšā jau 2 gadus atpakaļ izveidotie apļveida krustojumi uz E67 ( dažiem konkurentiem , tie joprojām nav). Bet navigācija nav tikai kartes un setingi, ļoti būtiska ir vizuālā info, kas palīdz orientēties joslās, līmeņos, kā arī saprotama balss info un sakarīgi brīdinājuma signāli. Tāpat arī noder vajadzīgo objektu uzrādīšana un attālumu līdz tiem (piemeram DUS un parkingi). Nebūtu slikti zināt patērēto MB daudzumu lietojot navigāciju online (iepriekšējā versija oflinā, pilsētas vietā ir ievedusi lauku fermā)) ) un akumulatora līmeni.

    Reklāma