Web Analytics
More
    Reklāma

    Decembrī norisināsies jau otrā DevTernity izstrādātāju konference

    Jaunākie raksti

    Jau otro reizi Rīgā, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, 1. un 2. decembrī notiks starptautiskā DevTernity IT konference, kurā uzstāsies IT profesionāļi no Uber, Google, Elastic u.c., kā arī tiks rīkoti praktiskie semināri par AWS, Elastic un citām ar IT saistītām tēmām.

    Jau otro gadu konferenci rīko bezpeļņas organizācija LatCraft, kas katru mēnesi nodrošina IT profesionāļu tikšanos, ļauj iegūt jaunus kontaktus, teorētiskās un praktiskās zināšanās, kā arī dalīties ar savu pieredzi. Decembrī LatCraft svinēs divu gadu jubileju.

    Reklāma

    Pagājušajā gadā konferenci apmeklēja vairāk par 350 viesu, bet šogad iespēju satikties ar tādām IT slavenībām, ka Simon Brown, Adam Tornhill u.c. saņems jau 700 Latvijas un ārvalstu viesi.

    DevTernity 2016 konference būs intensīvs pasākums divu dienu garumā tiem, kam rūp programmatūras izstrādāšana. Konferencē gaidāmas ap 20 uzstāšanās (uz skatuves kāps dažādu pasaules uzņēmumu pārstāvji), kā arī 5 veselas dienas garumā praktiskie semināri.

    DevTernity norisināsies 1. decembrī no 8:00 līdz 19:30 un 2. decembrī no 9:45 līdz 18:00. Plašāka informācija konferences mājaslapā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma