Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook Messenger pievienojas miljardieru pulciņam

    Jaunākie raksti

    Facebook lika pamatīgas likmes uz Messenger atšķelšanu no Facebook lietotnes, un nu tas ir atmaksājies. Facebook Messenger lietotne spējusi 20 mēnešu laikā dubultot aktīvo lietotāju skaitu, kas spējis pārsniegt miljardu. Tādējādi Facebook ir piebiedrojies citiem miljardieriem – WhatsApp un Google uzturētajam YouTube video ielādes servisam.

    Katru mēnesi Facebook Messenger tiek nosūtīti 17 miljardi fotogrāfiju, 1 miljards saziņu, 380 miljoni dažādu emocijikonu. 10% no visiem pasaules VoIP zvaniem tiek veikti ar Facebook Messenger, Facebook Messenger platformā darbojas 18 000 boti, kā arī tos uztur 23 000 izstrādātāji ar Facebook Wit.ai Bot dzini.

    Reklāma

    Pavisam nesen tika izziņots, ka Facebook rūpējas par lietotājiem, uzlabojot bieži lamātās viedtālruņu lietotnes darbību. Facebook Mobile Device Lab ir izvietotas 60 dokstacijas, kartā atrodas 32 dažādi viedtālruņi, sākot no populārākajām iPhone versijām un beidzot ar izplatītākajiem Android modeļiem. Tiek izmantota speciāla programmatūra, kas pieskata viedtālruņu darbību Facebook lietošanas laikā. Pēcāk tiek uzlabota Facebook lietotnes darbība.

    facebook-messenger-growth-graph

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Maris Laudams
    21.07.2016 16:25

    Tāpēc, ka viņi, krāngalvas, noslēdza iespēju caur m.facebook.com rakstīt un lasīt ziņas. Es visiem paziņoju, ka man caur facebook lai neko neraksta, bet, domājams, lielākā daļa padevās un to draņķi ieinstelēja savā telefonā.

    Kaspars
    21.07.2016 16:43

    Bet vai tad ir citas iespējas??
    Atveram ziņojumu tabu no telefona un tur, bez uzraksta, ka ziņas lasīt bez aplikācijas nebūs Tev lemts, vēl arī automātiski atveras playStore..

    Ja nebūtu nogriezta iespēja sazināties no mobila pārlūka, tad lielai daļai(ieskaitot mani) tas messengeris na*ig nebūtu vajadzīgs..

    aigi
    21.07.2016 16:58

    es gan lietoju, tagad arī sms iet cauri. vispār īzī pīzī. Man patīk.

    22.07.2016 03:23

    Agrāk lietoju Facebook app-u, tad to sacirta divos gabalos – Facebook un Facebook Messenger, protams, abi monstri ēd resursus… Tad nu atradu uz Android zelta vidusceļu – Facebook Lite, kurā gan pilnvērtīgi Facebook strādā, gan vēstules… :) Pienāk gan notifications, gan skrien itin raiti… :)

    Reklāma