Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā izveidota nekustamo īpašumu apsaimniekošanas interneta platforma Rention

    Jaunākie raksti

    Izveidots jauns Start-up uzņēmums, kas Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un citās valstīs piedāvās nekustamo īpašumu pārvaldes platformu “Rention”, atvieglojot birokrātisko slogu mājokļu apsaimniekošanas jautājumos. Platformas “Rention” izveidē piedalījušies dažādi jomas profesionāļi un projekta darbībā investējis Anglijas/Krievijas fonds “Shvest Limited” un nekustamo īpašumu jomu pārstāvošais uzņēmējs Rolands Feldmanis.

    Ideja par “Rention” izveidi radusies, risinot problēmsituācijas nekustamo īpašumu jomā dažādās Eiropas valstīs – ilgstoša laika pavadīšana dažādās iestādēs, bieži vien nevajadzīgu dokumentu aizpildīšana u.c. Ņemot vērā to, ka šobrīd īpašumu apsaimniekošanas sistemātika valstīs ir novecojusi un bieži vien sarežģīta, “Rention” ideja tika atzinīgi novērtēta Lietuvā, Igaunijā un citu valstu starpā, pārzinot nepieciešamību pēc vienkāršotas un automatizētas sistēmas. “Īpašumu apsaimniekošanas jomā valda haoss ne tikai Latvijā, bet arī citās Eiropas valstīs, kur galvenā problēma ir sabiedrībā valdošie birokrātiskie procesi. Tāpēc nonācām pie revolucionāras idejas par vēl nebijušu sistēmu šajā specifiskajā nozarē,” stāsta viens no “Rention” dibinātājiem Aleksandrs Zelinskis. Kompānijā darbojas profesionāla komanda ar ilggadēju pieredzi nekustamā īpašuma nozarē, veicot inovatīvu darbu jomā, kas nav mainījusies pēdējo desmit gadu laikā.

    Reklāma

    Jaunajā nekustamo īpašumu pārvaldes sistēmā pieejams plašs darbību klāsts mājokļu īpašniekiem, izīrētājiem, īrniekiem, apsaimniekotājiem un pakalpojumu sniedzējiem. Pēc reģistrācijas “Rention” sistēmā, iespējams pievienot objektus, apmaksāt vai izrakstīt rēķinus, nodot skaitītāju rādījumus. Ņemot vērā, ka darbība nepārtraukti tiek pilnveidota, jau drīzumā savā profilā varēs pieteikt jaunus pakalpojumus un ērti komunicēt ar klientiem un pakalpojumu sniedzējiem personīgi. Tāpat būs pieejams plašs katalogs ar kontaktiem, kas saistīti ar nekustamā īpašuma apsaimniekošanu un uzturēšanu. Sistēmā “Rention” līdz ar veiktajiem darījumiem būs iespēja saņemt statistikas pārskatus, kas ir kārtējā uzņēmuma piedāvātā inovācija Latvijā.

    Pirmā nekustamo īpašumu pārvaldes platforma Latvijā “Rention” radīta, lai ar mājokļa apsaimniekošanu saistītās darbības būtu iespējams atrisināt vienotā sistēmā, kas ļauj brīvāk plānot savu laiku. Lai pieteiktos “Rention” testa piekļuvei, nepieciešams apmeklēt vietni www.rention.com.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Arturs
    26.07.2016 10:19

    Vai VIDam arī ļaus reģistrēties vai viņiem jau būs paredzēta pašiem sava pieeja lietotāju datiem.
    Domāju ka tiem kam ir pāris dzīvokļi ko izīrēt, kas nemaksā nodokļus nav vērts ar tādu riskēt.
    Bet tiem kam ir vairāki īpašumi varētu būt ļoti noderīgs līdzeklis.

    Reklāma