Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify nodēvē Apple par konkurētnespējīgu pēc Spotify iOS jauninājuma nepieņemšanas

    Jaunākie raksti

    Spotify jūtas apdraudēts un uzskata, ka Apple App Store lietotņu un jauninājumu apstiprināšanas process var spēcīgi ietekmēt konkurenci. Spotify ir lielākais Apple Music konkurents, turklāt Apple pavisam nesen esot atteicis Spotify lietotnes jauninājuma izvietošanu Apple App Store lietotņu veikalā.

    Apple uzskata, ka visiem norēķiniem lietotnēs ir jānotiek ar iTunes starpniecību, par to, protams, Apple nodīrā trejas ādas (30%) ar starpniecības maksām. Spotify piedāvā trīs mēnešus izmantot Spotify Premium par 99 centiem, bet šai akcijai ir jāpiesakās Spotify mājaslapā, nevis ar iOS lietotnes palīdzību, kas arī ir iemesls Apple nepatikai.

    Reklāma

    Spotify pārstāvji uzsvēruši, ka nav iespējams konkurēt ar Apple un Apple Music, ja Spotify un līdzīgu servisu klientiem katru mēnesi klāt jāpiemaksā aptuveni 3 dolāri par mūzikas straumēšanas abonēšanu ar iTunes starpniecību.

    Iepriekš ziņojām, ka Spotify ģimenes plānam būtiski samazināta ikmēneša maksa – tagad līdz pat sešiem lietotājiem var izmantot Spotify Premium pakalpojumu par 10.99 eiro mēnesī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Music
    01.07.2016 12:33

    Žēl, ka tā. Es kādu pusgadu paklausījos Apple Music. Viss labi tur. Šobrīd uz 3 mēnešiem pa 6,99 € pārgāju uz Spotify, ko esmu arī pirms tam lietojis. ŠIS MANS SUBEJKTĪVAIS VIEDOKLIS, kas varbūt kādam noder (nevajag cepties): Tehniskais un vizuālais izpildījums man labāk patīk Apple Music, bet man nepatīk Apple Music playlistes. Tās samērā reti atjaunojas un For you sadaļa arī atkārtojas ik pēc pāris nedēļām – piedāvā tos pašus playlistus, ko pirms pāris nedēļām – garlaicīgi. Tas ir vienīgais, kas man besī ārā, jo man patīk klausīties dažādu mūziku un nešķiroju pēc izpildītājiem. Spotify tādā ziņā ir 100x pārāks, jo katru dienu playlisti tiek papildināti un atjaunoti. Pie tam Spotify mūzika ir vairāk eiropiskāka (baltāka), bet Apple Music nemitīgi kāds melnais bombī savus bītus. Jā, protams, zinu, ka For you sadaļu pats var piekoriģēt, bet es vairāk klausījos New sadaļu, kur gribu, lai man pakalpojuma sniedzējs piedāvā labu mūziku. Kā arī ne tikai mello mūziku bombī, bet tā saucamo tīņu “SuperFm”, ko varēju klausīties 15 gadus atpakaļ, bet ne tagad. Arī radio Beats 1 ieslēdzu un tur mellā mūzika tiek dragāta 80% gadījumu un pārējos 20% tas pats Super Fm piedāvājums, kur pats neko nevari regulēt. Spotify uz… Read more »

    Samsungs
    01.07.2016 13:37

    Katram ābolītim ir savi tārpiņi, kas slēpjās aiz skaistās miziņas!

    Jānis
    04.07.2016 09:19

    Citur raksta, ka Spotihy tikai taisa traci un PR sev, jo šāda politika Apple ir kops AppStore pirmsākumiem. Savukārt Spotify cenšas izsist sev īpašus nosacījumus. Ja nepatīk tie nosacījumi, kas ir visiem, tad jāiet citur nevis jāsāk pārmest, ka Apple nemaina savu politiku attiecībā pret īpašiem izņēmumiem.

    Reklāma