Web Analytics
More
    Reklāma

    Mākslīgais intelekts – advokāts DoNotPay veiksmīgi apstrīdējis 160 000 sodus

    Jaunākie raksti

    Beidzot kāds atradis jēgpilnu pielietojumu mākslīgajam intelektam, izveidojot robotu, kas apstrīd (un visai veiksmīgi apstrīd) ņujorkiešu sastrādātās ziepītes ceļu satiksmē, precīzāk – auto novietošanā stāvēšanai. DoNotPay serviss ir pieejams Ņujorkas iedzīvotājiem jau kopš marta, cenšoties atbrīvot pilsētas iedzīvotājus no soda naudām.

    Pagājušajā gadā vien Ņujorkas iedzīvotāji dažādās soda naudās par auto novietošanas pārkāpumiem samaksājuši 1.9 miljardus dolāru. DoNotPay robots pirms nonākšanas Ņujorkā darbojies arī Londonā. Tur izdevies izvairīties no 160 000 sodiem, bet kopumā DoNotPay reģistrēti 250 000 saucieni pēc palīdzības, lai izvairītos no soda maksāšanas. Lai apstrīdētu soda naudu, cilvēkam nāksies reģistrēties donotpay.co.uk, čata robots uzdos pāris jautājumus par izvietotajām ceļa zīmēm un stāvvietas izmēriem.

    Reklāma

    DoNotPay radītājs šobrīd ķēries klāt pie kompensāciju pieprasīšanas par kavētiem avioreisiem, kā arī sistēmas izveides patvēruma pieprasītājiem. Tikšot izmantots IBM Watson, lai veiktu tulkojumus no arābu uz angļu valodu. IBM Watson ir IBM izveidots mākslīgā intelekta paveids, tas spēj aptvert un apstrādāt ikdienā izmantotu valodu, lai cilvēkiem nenāktos iegaumēt precīzas komandas. IBM Watson spēj aizstāt arī attālinātu klientu atbalstu, atbildot uz nestandarta jautājumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma