Web Analytics
More
    Reklāma

    Bentley Rīga autosalons ieguvis jaunu izskatu

    Jaunākie raksti

    Oficiālais Bentley partneris Baltijā Bentley Rīga modernizējis esošā autosalona telpas Rīgā, Krasta ielā 5 atbilstoši jaunajiem Bentley Motors korporatīvās identitātes standartiem.

    Bentley Riga autosalons ir ieguvis jaunu izskatu: modernas un gaišas telpas, kas aprīkotas ar visaugstākas kvalitātes, roku darinātām mēbelēm, kuru dizains aizgūts no izsmalcinātajām Bentley automašīnām. Katram interjera elementam ir pievērsta īpaša uzmanība, lai tas saskanētu ar kopējo salona eklektiku, korporatīvo identitāti un izceltu automašīnu kā svarīgāko elementu. Autosalona kopējā tirdzniecības platība paliek nemainīga, sasniedzot gandrīz 500m2, tādejādi ļaujot izstadīt plašo Bentley modeļu klāstu, tajā skaitā pēdējo no jaunumiem – Bentley Bentayga.

    Reklāma

    Kā norāda Bentley Riga tirdzniecības vadītājs Pēteris Spredzis: “Esam ļoti priecīgi prezentēt Bentley atjaunotā salona telpas, kas parāda Bentley zīmola svarīgākās vērtības – kvalitāti, roku darbu un modernākās tehnoloģijas ne tikai automobiļos, bet arī vidē, kurā tie tiek tirgoti. Jaunais dizaina standarts tiek prezentēts gandrīz vienlaicīgi ar jauno, augstākās luksusa klases apvidus automobili Bentley Bentayga, kas ir vienīgā šāda klases automašīna pasaulē. Īpašai automašīnai nepieciešams īpašs autosalons.”

    Bentley Rīga veiksmīgi darbojas Baltijas auto tirgū jau kopš 2007. gada, piedāvājot klientiem visu aktuālo Bentley modeļu klāstu, mazlietotās automašīnas, kā arī pēcpārdošas pakalpojumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    30.06.2016 09:36

    Nu tad, lai padalās ar pārdoto foklsvāgenu skaitu, ja reiz “veiksmīgi darbojas Baltijas auto tirgū” (:

    30.06.2016 10:11
    Reply to  KKTK

    Tas nozīmē, ka veiksmīgi mazgā šo un to, nevis kaut ko notirgo. Līdzīgi kā Baltie un tamlīdzīgi kantori.

    Kristaps Pūtelis
    30.06.2016 10:58
    Reply to  Artis Abols

    Baltie?

    Reklāma