Web Analytics
More
    Reklāma

    McDonald’s Latvijā laiž klajā mobilo aplikāciju

    Jaunākie raksti

    Restorānu ķēde “McDonald’s” laiž klajā mobilo aplikāciju “McDonald’s Baltics”, tādējādi pielietojot jaunāko digitālo tehnoloģiju sniegtās priekšrocības viesu apkalpošanā. “McDonald’s” mobilā aplikācija, kas App Store un Google Play aplikāciju veikalos ir pieejama iOS un Android operētājsistēmām, nodrošina lietotājiem lieliskus “McDonald’s” maltīšu piedāvājumus, palīdz noteikt tuvāko restorānu, kā arī tajā ir atrodama vispārīga informācija par uzņēmumu. “McDonald’s” plāno regulāri paplašināt aplikācijas pakalpojumu klāstu, tuvākajā laikā papildinot saturu ar restorāna ēdienkarti, informāciju par  produktu uzturvērtību un alergēniem, īpašiem piedāvājumiem, pieskaņotiem katra lietotāja gaumei, un daudz ko citu. Katrs jaunais aplikācijas lietotājs saņems īpašu piedāvājumu – iespēju iegādāties divus Big Mac burgerus par viena cenu.

    “Mēs pastāvīgi strādājam pie tā, lai nodrošinātu apmeklētājiem aizvien jaunu un labāku pieredzi mūsu restorānos, un tagad ar gandarījumu sākam piedāvāt mūsu visiem “McDonald’s Baltics” mobilo aplikāciju. Mobilās ierīces ir kļuvušas par cilvēku ikdienas neatņemamu sastāvdaļu. “McDonald’s” interneta vietnes apmeklētāju skaits no mobilajām ierīcēm būtiski pārsniedz apmeklējumus no datora, un šī starpība arvien pieaug. Patērētāji meklē ātru un vienkāršu piekļuvi produktu informācijai, ziņām un īpašiem piedāvājumiem, un “McDonald’s Baltics” aplikācija apmierina šīs vajadzības, piedāvājot mūsu viesiem vairākus būtiskus ieguvumus, kurus viņi tik ilgi bija gaidījuši,” saka Vladimirs Jaņevskis,“McDonald’s” ģenerāldirektors Baltijas valstīs.

    Reklāma

    “McDonald’s Baltics” mobilā aplikācija ir vienkāršākais un ātrākais veids, kā iegūt informāciju par “McDonald’s”. Aplikācijas lietotāji regulāri saņems tikai viņiem pieejamus unikālus maltīšu piedāvājumus, un būs pirmie, kas uzzinās par jaunu produktu nonākšanu tirgū, īpašiem piedāvājumiem un kampaņām. Restorānu meklētājs, kas vieglākai navigācijai savienots ar “Google Maps”, norāda precīzu attālumu līdz visiem tuvumā esošajiem “McDonald’s” restorāniem, to kontaktinformāciju un darba laiku. Turklāt šī aplikācija ļauj lietotājiem sazināties ar “McDonald’s” ar viena klikšķa palīdzību. “McDonald’s” plāno regulāri paplašināt aplikācijā pieejamo pakalpojumu klāstu, tostarp, restorāna ēdienkarte un informācija par  produktu uzturvērtību un alergēniem kļūs pieejama jau jūlija vidū.

    Lai lejupielādētu “McDonald’s Baltics” mobilo aplikāciju, iOS ierīču lietotājiem ir jāiet uz App Store, savukārt Android lietotājiem – uz Google Play, vai arī jāieraksta attiecīgā aplikāciju veikala meklētājā “McDonald’s Baltics”. Aplikācija ir pieejama bez maksas. Katrs jaunais “McDonald’s Baltics” aplikācijas lietotājs saņems īpašu dāvanu – ierobežota laika piedāvājumu iegādāties divus Big Mac burgerus par viena cenu. Papildu informācija par aplikāciju atrodama www.mcdonalds.lv/app.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    13 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    drunk sausage
    29.06.2016 07:39

    kurš vispār ēd šos ķīmiskos mēslus?

    aigi
    29.06.2016 08:37
    Reply to  drunk sausage

    es

    drunk sausage
    29.06.2016 10:44
    Reply to  aigi

    Nabadziņš. Laikam māte Daba tevi apdalījusi ar garšas kārpiņām :(
    Nu labi, tas vismaz daļēji ir gaumes jautājums, bet kaut ko TIK negaršīgu (pareizāk, bezgaršīgu) es dzīvē reti kad esmu ēdis.

    29.06.2016 10:52
    Reply to  drunk sausage

    Es nedomāju, ka daudzi McDonald’s un tamlīdzīgu “restorānu” pārtiku ēd tāpēc, ka tā kaut kā īpaši garšo. Lai gan nevar noliegt, ka ar ķīmijas palīdzību var arī vates pikucim piešķirt kaut kādu garšu. Cilvēki tādās vietās iegriežas, jo tur var ātri piebāzt vēderu un skriet tālāk savos darbos vai nedarbos.

    Maķis
    29.06.2016 14:20

    Pilnīgi piekrītu, jo Tur iegriežas tikai biznesmeņi, iestum vēderā, lai var doties tālāk savās darba gaitās….
    Sīko pokemonu gan tur nav nemaz..

    aigi
    29.06.2016 12:57
    Reply to  drunk sausage

    Nav tik traki pēc sacensībam vai ilgiem treniņiem ļoti laba vieta atgūt zaudētas kalorijas.

    drunk sausage
    29.06.2016 16:33
    Reply to  drunk sausage

    >Kristaps
    …drīzāk jau nevis biznesmeņi, bet zemākā ranga klerki
    >aigi
    ēdu ĒDIENU un vispār nekādas problēmas ar kalorijām (pat nezinu, neinteresējos, kā tās skaita) un lieko svaru. Ebrejiem ir tāds labs teiciens – ko tu ietaupīsi uz ēdienu, to tu izdosi par zālēm. Ar ēšanai veltīto laiku ir tāpat – gan zālēm, gan treniņzālēm (laba vārdu spēle sanāca).

    digitalk
    29.06.2016 17:25
    Reply to  drunk sausage

    bāc, tu izklausies pēc kārtējā ekobulšita kareivja.

    zini kāpēc tā bulka ar salātu un kotleti ir tik bezgaršīga un tikai mērce pieliek garšu?

    tāpēc, ka tur nav pievienots japāņa atklātais nātrija glutamāts, kurš šobrīd ir gandrīz jebkurā precē veikalu plauktos, tāpat nav krāsvielu (piem. kālija salpetris, lai desa sarkanāka). ja pats nedzīvo naturālā saimniecībā, apgādājot sevi no A līdz Z, tad vnk raksti muļķības par ķīmiju.

    bez tam, iebraucot citā valstī uz kādu pasākumu, negribas saķert lokālās virtuves pārsteigumus un apkampienus ar ‘balto draugu’, es labāk aprīšu internacionālu burgeri ar tām megakalorijām.

    drunk sausage
    30.06.2016 11:34
    Reply to  digitalk

    A ko tad tu, naivais cilvēk, domā, kas tai mērcītē (un arī tais “kotletēs”) ir iekšā? :D
    Redzi vecīt, man ir maģistra grāds ķīmijā un doktora grāds vides zinātnē un es nekādi neesmu pieskaitāms ekobullshita kareivjiem, pat ne tiražētājiem – drīzāk otrādi – savā ikdienas profesionālajā darbībā nākas cīnīties ar visādiem šaurpierainiem putnu draugiem u.c. Vienkārši zinu, ko var ēst un ko nevar, bet eksotiskās zemēs arī vietējo virtuvi nesmādēju (jāteic, nereti tais vietās, ko apmeklēju, fast food vispār nav diez ko sastopams) un, tici man, ar “balto draugu” jeb “7 metri pa šķidrām priedītēm” tā arī neesmu pazīstams. Arī “civilizētās” valstīs es taisni meklēju vietas, kur var apēst kaut ko interesantu.
    Jāsaka gan, ka tas var būt visai individuāli.

    digitalk
    01.07.2016 03:16
    Reply to  drunk sausage

    pag, a tev loģiku nemācīja tais augstskolās? nu pat ja nezini šo fāstfūdu iekšējo virtuvi, varbūt var pielietot arī nedaudz veselā saprāta?

    gaļa ir saldēts pusfabrikāts bez piedevām. mērcīte tur ir kādi 20 grami. ja tu nopirksi puskilo parastas desas veikalā (tie būtu apmēram divi bigmaki), tad sarīsies ķīmijas vairāk.

    tāpēc jautājums – ko vispār nozīmē ‘kurš vispār ēd šos ķīmiskos mēslus?’

    ps. par internacionāla fāstfūda izvēli svešā valstī uzsvars bija ‘uz kādu pasākumu’, domāts biznesa. ja dodos plezīrēt, tad labprāt palutinu sevi ar lokālo pārtikas programmu.

    KKTK
    29.06.2016 10:13

    Maķītis kādreiz bija ērti novietota publiskā WC vecrīgā. Kamēr Rīgas piena kombināts nebija pārdots maskavai, vēl salcīti varēja pie lodziņa nopirkt. Tas arī viss, bet šīs vērtības nu ir zudušas. Tukša vieta manās acīs.

    Jānis A
    30.06.2016 13:13
    Reply to  KKTK

    Es tur neesmu bijis jau kādu gadu , bet kas tad notika ar maķīša WC (tas kas Kaļķu ielas sākumā)?
    Tā toč bija laba vieta kur varēja iet atliet, ja ļoti vajag

    Ronalds Makdonalds
    30.06.2016 12:33

    Viss jau ir labi, tikai viņiem kaut kāds švaks piedāvājums, Qfer aplikācijā tā izvēle ir daaaudz lielāka, lai gan Maķīts tur nav. Toties Hesīts un visādi citādi ir.

    Reklāma