Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumas: iMessage nonāks Android, paziņojums gaidāms WWDC konferences laikā

    Jaunākie raksti

    Vairāki baumu avoti norāda, ka Apple grasās jau pirmdien izziņot iMessage saziņas servisa nonākšanu Android viedierīcēs. Pirmdien sākas Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) 2016, tās norises laikā ierasts, ka Apple izziņo jaunākās operētājsistēmu versijas, un arī pa kādam svaigam vai atjauninātam dzelzim.

    Šobrīd Apple iMessage ir slēgta tipa saziņas serviss, kas pieejams vien iPhone, iPad, Macs un iPod touch īpašniekiem. Iepriekš Apple nav aizrāvies ar savu servisu nodošanu Windows un Android lietotāju rokās. Faktiski tiem tiek sniegts tikai minimums – iTunes (Windows) un Apple Music.

    Tiek pieļauts, ka domas par iMessage piedāvāšanu tikai Apple klientiem mainīja Google I/O 2016 konferences laikā izziņotā daudzplatformu saziņas lietotne Allo. Allo saņemšot Facebook Messenger stila smukbildes ar lopiņiem un multfilmu varoņiem, Google Search integrāciju un pilnu saziņas šifrēšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    10.06.2016 13:11

    da lai viņi iet ieskrieties ar savu iMessagu. tagad to draņķi nāksies tīrīt arī no andrīša, ja kāds iniciatīvas bagāts idiots būs uzlicis un pēc tam nesaņems laicīgi savus imessedžus, bet pēc pāris stundām.

    Naurelijs
    10.06.2016 14:02
    Reply to  digitalk

    Kas?

    digitalk
    10.06.2016 14:17
    Reply to  Naurelijs

    kas konkrēti kas? manā klientu apkalpošanas praksē ir bijuši gadījumi, kad sms strādā (operators ta vietējais) atšķirībā no imessagiem, kuri staigā no āboļserveriem.
    un ja operatoram tu vari uzzvanīt un painteresēties, kas notiek, tad āboļiem ne.

    sa
    10.06.2016 15:36

    digitalk runā lietu! Interesantākais manā praksē ir bijuši vairāki gadījumi, kad imssg ne tikai aiziet ar kavējumu, bet neaiziet vispār nekad! Un konkrētam iphone lietotājam nācās atslēgt issmg pavisam, lai saņemtu no manis mssg!

    Reklāma