Web Analytics
More
    Reklāma

    Konferences Latitude59 laikā Tallinā notiks Latvijas start-up ballīte

    Jaunākie raksti

    Finanšu tehnoloģiju kompānija Twino sadarbībā ar Start-up uzņēmumu asociāciju Startin.LV uz vienu no vērienīgākajām start-up tehnoloģiju konferencēm Latitude59 vedīs aktīvāko Latvijas start-up uzņēmēju delegāciju vairāk kā 35 dalībnieku sastāvā, kā arī 31.maijā organizēs Latvijas start-up “ballīti” Tallinā.

    Latvijas start-up uzņēmēju delegāciju pārstāvēs gan aktīvākie Latvijas start-up ekosistēmas dalībnieki – Walmoo, CheeksUp, Edurio, Riga Vision, Hanner, Rubylight, Fabula, SkillSpace, Yontact, Eventus Buzz, Mailigen, TechHub Riga, Startin.LV, gan arī Latvijas mediju pārstāvji.

    Reklāma

    Aicina uz Latvijas start-up ballīti Tallinā

    Latvijas start-up autobuss jeb LATVIAN START-UP BUS ceļā uz konferenci dosies dienu iepriekš – 30.maijā pulksten 17:30  no Rīgas autoostas.. Savukārt 31.maijā pulksten 19:00 bārā Kivi Paber Käärid (Telliskivi 60a, C4, Tallina) konferences dalībnieki, tai skaitā, biznesa partneri, starptautiskie investori un žurnālisti aicināti uz LATVIAN START-UP BUS “ballīti”.

    Twino vadītājs Jevgeņijs Kazaņins: “Konferencē Tallinā pulcēsies vairāk kā 1500 start-up uzņēmēji, investori un potenciālie biznesa partneri no Silīcija ielejas, Eiropas, Krievijas un Āzijas. Latvijai ir liels start-up uzņēmumu izaugsmes potenciāls, bet mums ir jābūt vēl aktīvākiem un redzamākiem biznesa kontaktu veidošanā ar globāliem sadarbības partneriem un investoriem.”

    Latvijas Start-up uzņēmumu asociācijas valdes priekšsēdētāja Jekaterina Zaiceva: “Esam priecīgi, ka Twino, kas ir viens no veiksmīgākajiem Latvijas finanšu tehnoloģiju jaunuzņēmumiem, atbalsta mūsu start-up biedru braucienu uz Igaunijas gada notikumu – Latitude59 konferencu. Esmu pārliecināta, ka šāda iespēja palīdzēs mūsu biedriem spert vēl vienu soli pretī globālā tirgus iekarošanai.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma