Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube iOS iegūst Google Cardboard atbalstu

    Jaunākie raksti

    Beidzot arī YouTube lietotne iOS viedierīcēm ir saņēmusi jauninājumu, kas nepieciešams virtuālās realitātes iespēju apskatei ar Google Cardboard palīdzību. Pie Android lietotājiem šāda veida YouTube jauninājums nonāca pirms vairākiem mēnešiem. Ziņas norāda, ka YouTube iOS lietotne saņems Cardboard atbalstu arī iPad – gribētos redzēt planšetdatora izmēra Google Cardboard brilles…

    Par Apple virtuālās realitātes (VR) un papildinātās realitātes (AR jeb augmented reality) plāniem nekas pagaidām nav zināms. Tiek baumots, ka Apple ir savācis vairāku VR un AR ekspertu grupu no Microsoft un Lytro, zināms, ka vēl 2013. gadā Apple saņēma virtuālās realitātes briļļu patentu.

    Reklāma

    Virtuālās realitātes izklaides iespējas pēdējo pāris gadu laikā ir nogājušas tālu ceļu. Google izziņoja Cardboard pirms diviem gadiem, un var sacīt, ka šobrīd šī vienkāršotā virtuālās realitātes tehnoloģija jau ir iedzīvojusies. Google Cardboard ir pieejamākā iespēja baudīt virtuālās realitātes iespējas par niecīgu cenu, atliek vien kartona gabalā ievietot viedtālruni. Google Cardboard atbalstošas lietotnes ir lejupielādētas Google Play veikalā 25 miljonus reižu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma