Web Analytics
More
    Reklāma

    Jauna konference Latvijā “Digitālā Fabrika”

    Jaunākie raksti

    Latvijā internetu aktīvi izmanto jau vairāk kā 68% iedzīvotaju. Vai tas ir maz? Pavisam noteikti nē. Šobrīd interneta vide ir īstā vieta, kur uzņēmumam komunicēt ar saviem klientiem un satikt jaunus, tāpēc laiks iemest krāsnī jaunas ogles un uzņemt apgriezienus! 19. maijā, RISEBA arhitektūras un mediju centrā H2O6, Durbes ielā 4, norisināsies jauns projekts – Digitālā Fabrika. Tā ir digitālās stratēģijas ražotne uzņēmējiem – gan pieredzi uzkrājušiem, gan tikko startējušiem. Visas dienas garumā pieredzējuši speciālisti liks mehānismu pie mehānisma, lai noskaidrotu, kā ātri un pareizi attīstīt ražošanu interneta vidē, veidot kvalitatīvu mājaslapas saturu un izveidot reklāmas, kas veicinātu pārdošanu. Lektoru vidū būs emocionālā intelekta treneris Zuarguss, sabiedrisko attiecību speciālists Andris Pudāns, sertificēts Google Analytics treneris Jānis Birģelis, mājaslapu dizaineris Pēteris Jurčenko, e-pastu mārketinga guru Jānis Rozenblats un vēl daudzi citi.

    Kāpēc Tavam uzņēmumam ir svarīgi attīstīt digitālo stratēģiju?

    Ņemot vērā, ka internetu Latvijā izmanto jau vairāk kā puse Latvijas iedzīvotāju, arī uzņēmējiem ir jāprot izmantojot digitālā mārketinga sniegtās priekšrocības, lai sasniegtu vislabākos rezultātus. “Kāds izveido zīmolu, bet aizmirst par stāstu. Kādam ir labs produkts, bet slikts pozicionējums,” stāsta Digitālās Fabrikas dibinātājs A. Armanovs. “Kāds izmanto tikai daļu no tā, ko piedāvā mārketings, citi – teju neko. Reti tiek pārklātas visas intereses. Apmeklē konferenci un esi soli priekšā!”

    Reklāma

    Uzzini par digitālās vides sniegtajām iespējām

    • pārdošanas optimizēšanu interneta vidē;
    • datu analizēšanas nozīmi
    • biznesa attīstīšanu interneta vidē;
    • kvalitatīva mājaslapas satura veidošanu;
    • citām nozīmīgām mārketinga mehānisma sastāvdaļām.

    Vienas dienas garumā divās zālēs lektori stāstīs par mūsdienās aktuālajām digitālajām tendencēm, to pielietošanu uzņēmuma darbībā un ietekmi uz biznesa sniegumu. Konference palīdzēs ne tikai uzlabot pārdošanas un komunikācijas rādītājus, bet arī labāk izprast patērētāju un sniegt to, ko viņš sagaida.

    Starp lekcijām ikviens Digitālās Fabrikas apmeklētājs varēs uzrunāt ekspertus, rodot atbildes uz konkrētiem jautājumiem, kas noderēs tieši viņa uzņēmumā. Sagatavo jautājumus jau laikus!

    Iegādājies biļetes www.digitalafabrika.lv. Studentiem biļeti iespējams iegādāties par 50€, bet pārējiem par 79€. Ņemot līdzi kolēģus vai draugus, tiks piemērotas grupu atlaides – 10%, ja nāksiet divatā, 15%, ja būsiet trīs, bet nākot četriem vai vairāk – atlaide 20%!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma