Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple no lietotņu veikala izņem iOS spiegošanas atklāšanas un drošības informācijas lietotni

    Jaunākie raksti

    Apple no iOS App Store lietotņu veikala izņēmusi System and Security Info lietotni, kas paredzēta, lai pieskatītu uzlauztos (jailbreak) iPhone viedtālruņus.

    Apple System and Security Info lietotnes izstrādātājam @i0n1c paziņojusi, ka lietotne izņemta, jo tā var par ierīcēm sniegt nepatiesu un maldinošu informāciju. Apple uzsver, ka iOS diagnostikas rīki nav publiski pieejami, tāpēc System and Security Info lietotne var maldināt lietotājus ar sniegto informāciju.

    System and Security Info lietotnes izstrādātājs norādījis, ka Apple radot iespaidu, ka iOS ir kādi drošības caurumi, varbūt pat iebūvēta iespēja, kas ļauj valstu valdībām un drošības dienestiem piekļūt iOS lietotāju datiem. System and Security Info lietotne sniedza informāciju par procesora noslodzi, atmiņu izmatošanu, palaistajiem procesiem, jailbreak statusu, drošības sistēmu anomālijām un ļaundabīgu programmatūru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    nabadanga
    16.05.2016 11:12

    Apple antivīrusu ražotājiem nedod tādu pieejas līmeni iOS, lai varētu uztaisīt pilnvērtīgu antivīrusu. Apple loģika – nav ar ko pārbaudīt, nav arī problēmu :) Superdroša sistēma!

    digitalk
    16.05.2016 11:53
    Reply to  nabadanga

    ‘security through obscurity’ slidenā taciņa

    Reklāma