Web Analytics
More
    Reklāma

    TWINO un Start-up asociācija aicina pievienoties Latvijas start-up autobusam uz Latitude 59

    Jaunākie raksti

    Finanšu tehnoloģiju kompānija Twino sadarbībā ar Latvijas Start-up uzņēmumu asociāciju uz vienu no vērienīgākajām start-up tehnoloģiju konferencēm Baltijā – Latitude59 – vedīs Latvijas start–up uzņēmēju delegāciju.

    Starptautiskā konference Latitude59, kas Tallinā norisināsies no 31.maija līdz 1.jūnijam, pulcēs vairāk nekā 1500 start-up uzņēmēju, investoru, kā arī potenciālo biznesa partneru no Ziemeļeiropas, Silīcija ielejas, Eiropas, Krievijas un Āzijas.

    Reklāma

    Lai veicinātu Latvijas start-up ekosistēmas un uzņēmēju dalību, finanšu tehnoloģiju kompānija Twino un Start-up uzņēmumu asociācija Startin.LV 35 aktīvākajiem Latvijas start–up uzņēmējiem nodrošinās iespēju apmeklēt starptautisko konferenci, kā arī pievienoties Latvijas start-up autobusam jeb LATVIAN START-UP BUS ceļā uz Tallinu. Autobuss ceļā uz konferenci dosies dienu iepriekš – 30.maija pēcpusdienā.

    Dalībai Latvijas start-up autobusā tiks aicināti pieteikties Latvijas Start-up uzņēmumu asociācijas biedri. Papildu ielūgumus – apmaksātu braucienu uz Tallinu ar Lux Express autobusu un divu dienu ieejas biļeti – īpašā konkursā varēs iegūt arī Twino un Start-up asociācijas sociālo tīklu sekotāji īpašā konkursā.

    Twino vadītājs Jevgeņijs Kazaņins: “Latvijas start-up veiksmes formula ir ne tikai jaudīgas idejas un spēcīgas komandas, bet arī aktīvi kontakti ar uzņēmējiem un investoriem no visas pasaules. Tādēļ esam priecīgi, ka varam atbalstīt Latvijas start-up asociāciju un veicināt sadarbību Latvijas start-up uzņēmumu vidū, lai kopīgiem spēkiem veicinātu šīs nozares attīstību.”

    Latvijas Start-up uzņēmumu asociācijas valdes priekšsēdētāja Jekaterina Zaiceva: “Viens no mūsu asociācijas Startin.LV mērķiem ir veicināt ciešāku sadarbību starp Baltijas start-up ekosistēmām. Tādēļ mums ir jābūt pārstāvētiem visos lielākajos Baltijas start-up notikumos, jo tas signalizē nopietniem ārzemju investoriem un partneriem, ka Baltijas valstis ir vienots, spēcīgs reģions. Esam priecīgi, ka Twino, kas ir viens no veiksmīgākajiem Latvijas finanšu tehnoloģiju jaunuzņēmumiem, atbalsta mūsu start-up biedru braucienu uz Igaunijas gada notikumu – Latitude59 konferenci. Esmu pārliecināta, ka šāda iespēja palīdzēs mūsu biedriem spert vēl vienu soli pretī globālā tirgus iekarošanai.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    11.05.2016 18:02

    > 31.maija līdz 1.jūnijam … 30.maija

    atkal analfabēti tikuši pie presrelīzes rakstīšanas, laikam ‘space bar’ pele nograuzusi…

    11.05.2016 22:43
    Reply to  digitalk

    Kas tieši te nav pareizi?

    digitalk
    12.05.2016 06:23

    vārdi ‘space bar’ neko neizsaka? latviski atstarpe. pēc latviešu valodas gramatikas likumiem pēc punkta jāliek atstarpe (izņemot saīsinājumus).

    kopš m$ ofisa ar autokorekcijas fīču ienākšanas Latvijā, pateicoties lietotāju nemākulībai un adminu slinkumam daudzās valsts iestādēs, firmās un portālos radītie dokumenti ir gramatiski nepareizi, jo worda autokorekcija izlabo latviski rakstīto datumu šādi:

    31. Maija līdz 1. Jūnijam

    tāpēc stulbie lietotāji (tā vietā, lai izņemtu vienu ķeksi autokorektorā) pārstāja likt atstarpi, jo tad mēneša nosaukums netiek izlabots uz sākuma lielo burtu.

    es vēl cerēju, ka Tildes pareizrakstības iekļaušana MSO instalācijā to izlabos, bet tā nenotika. tagad varam ‘baudīt’ šādus anal-fabētiskus dokumentus, piemēram, no Tieslietu ministrijas. kļuvis par ‘normu’ – paldies, Billij un Tilde.

    12.05.2016 08:51
    Reply to  digitalk

    Ah, tik vien. Mēnešu nosaukumus jāraksta ar lielo burtu? :)

    digitalk
    12.05.2016 14:46

    mēneša nosaukumi jāraksta ar mazo burtu. words labo nepareizi, jo ieslēgta opcija ‘Capitalize first letter of sentences’.

    > Ah, tik vien.

    latviešu valodas skolotājs tev nepiekristu un iešķiebtu gramatikā ‘3’. no korektora darba tevi patriektu pēc pāris mēnešiem.

    11.05.2016 22:44

    Autobusā sanāk lielāka ballīte. Bez tam, mūsdienās ir stilīgi, ja auto nepieder. Un startup uzņēmumu vadītāji nereti ir ļoti stilīgi cilvēki.

    tomtoms
    11.05.2016 17:05

    Katram normālam uzņēmējam pieder auto. Kas mēs kādi skolēni, ka ar autobusu jāved? :)

    Reklāma