Web Analytics
More
    Reklāma

    Opera Mini saņem iebūvētu reklāmu bloķēšanas rīku ātrdarbības uzlabošanai

    Jaunākie raksti

    Opera Mini tīmekļa pārlūks ir ieguvis iebūvētu reklāmu bloķēšanas iespēju. Izstrādātājs apgalvo, ka tādējādi lapu ielādes ātrums palielinās vidēji par 40%, kā arī Opera Mini vēl papildus spēj ietaupīt 14% no izmantotā datu pārraides apjoma. Protams, nekur nav pazudusi Opera Mini galvenā iespēja – samazināt izmantot datu apjomu arī bez reklāmu bloķēšanas.

    Lai uzsāktu reklāmu bloķēšanu, jādodas uz Opera Mini “O” iestatījumiem un bloķēšana ir jāaktivizē. Opera Mini reklāmu bloķēšanas rīks darbojas gan kopā ar “High”, gan arī ar “Extreme” datu pārraides samazināšanas iespējām.

    Reklāma

    Opera ieņem visai attālu piekto vietu tīmekļa pārlūku tirgū aiz Microsoft, Google, Firefox un Apple izveidotajiem tīmekļa pārlūkiem. Opera apgalvo, ka tās radītos pārlūkus ik mēnesi izmanto 60 miljoni cilvēku visā pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    05.05.2016 09:26

    Tā kā LV portāli ar vien neciešamāk sāk likt reklāmas arī mobīlajās lapas versijās, tad domāju drīz šito uzinstalēšu. Nav arī nekāda īpaša pamatojuma turēties pie hroma andrītī.

    bombelats
    08.05.2016 21:18
    Reply to  KKTK

    Vismaz Lumia Opera nekorekti atspoguļoja lapas (biju uzlicis kādu pusgadu atpakaļ), piemēram Kursoru – komentēt nebija iespējams.

    Skats
    05.05.2016 10:52

    Sākumā bija jēga no Opera mini uzstādīšanas papildus hromam, jo ar lēno internetu hroms vnk nevēra vaļā lapas, bet tagad hroms šķiet uzlabots.

    Operātors
    10.05.2016 00:55

    Uzliku un esmu ļoti apmierināts, tagad ir ātri un viegli pārsktāms saturs!
    Arī lielos portālos :)
    Bija jau izbesījušas tās debīlās googles un ko reklāmeles.

    08.06.2016 12:33

    Re, kā Delfi arī mudina apskatīt dr.Levina saites un Kosmodisku pilnā izšķirtspējā :D

    Reklāma