Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp uzsāk šifrēt lietotāju saziņu

    Jaunākie raksti

    WhatsApp ir pabeidzis ilgi gaidīto saziņas satura šifrēšanu, kas šobrīd ir aktivizēta visiem lietotājiem. WhatsApp vēl 2014. gadā parādīja saziņas satura šifrēšanu, bet tikai tagad šifrēšana ir pieejama pilnīgi visām operētājsistēmām- iOS, Android, Windows, S60, S40, un BlackBerry OS. WhatsApp šifrē visu: divu cilvēku saraksti, grupu sarakti, balss zvanus, balss ziņas, pielikumus (attēlus un video).

    Facebook pirms diviem gadiem iegādājās WhatsApp par 19 miljardiem dolāru, bet WhatsApp nav kļuvis par Facebook melnā darba darītāju, piedāvājot reklāmas un pārdodot dažādus lietotāju datu apkopojumus. WhatsApp arī izziņojis jaunāko lietotāju skaitu. Septembrī WhatsApp izmantoja ap 900 000 000 aktīvu lietotāju, šobrīd to skaits ir pakāpies līdz vienam miljardam. Tādējādi WhatsApp ir otrs populārākais saziņas serviss pasaulē aiz Facebook, kam ir 1.5 miljardi lietotāju.

    Reklāma

    WhatsApp uzsver, ka saziņa netiek glabāta serveros, tā ir pieejama tikai lietotāju ierīcēs, tāpēc jebkādi valdību pieprasījumi pēc pieejas saziņai vai tās atšifrēšanas ir neiespējami.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma