Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon aizliedz pārdot nesaderīgus USB Type-C aksesuārus

    Jaunākie raksti

    USB Type-C ir lieliska tehnoloģija, kas nodrošina ātru datu pārraidi, savietojamību dažādām ierīcēm, un pats galvenais – ērtu ierīces uzlādi, nedomājot par spraudņa pievienošanas virzienu. Diemžēl daudzi ražotāji grēko ar USB Type-C spraudņa formas izmantošanu, bet netiek nodrošināti visi USB Type-C standarti.

    Jau iepriekš bija zināms, ka OnePlus 2 “flagmaņu killers” it kā esot pirmais viedtālrunis ar USB Type-C atbalstu. Google atklāja, ka OnePlus ir krāpušies ar šo paziņojumu, jo OnePlus 2 modelis saņēmis parastu microUSB pieslēgumu, kas tikai pēc formas atgādina USB Type-C. Google veica pārbaudi un atklāja, ka Chromebook Pixel varot uzlādēt ar OnePlus 2 līdzi doto vadu, tomēr to neiesaka darīt, jo varot tikt bojāts dators vai uzlādes ierīce.

    Reklāma

    Tieši šī iemesla dēļ arī Amazon ir aizliedzis pārdot visus USB Type-C kabeļus, kas nav pilnībā saderīgi ar USB Type-C specifikāciju. Diemžēl šī pieeja nespēs garantēt ar specifikāciju saderīga USB Type-C aksesuāra iegādi Amazon. Tiek uzsvērts, ka USB Type-C standarts paredz 3 A strāvas stiprumu, ko daudzi trešo pušu USB Type-C kabeļu ražotāji sola, bet nekā nespēj uzlādes vadam nodrošināt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma