Web Analytics
More
    Reklāma

    Slack jau drīzumā sāks testēt balss un video zvanu funkciju

    Jaunākie raksti

    Slack, ko dēvē par e-pasta killeri, klientu konferencē izziņoja savus plānus šim gadam. Slack produktu viceprezidente Eiprila Andervuda (April Underwood) pavēstīja, ka 2016. gadā Slack plāno vistiešākajā veidā konkurēt ar Skype un Google Hangouts, jo sāks piedāvāt balss un video zvanu funkciju. No sākuma datora lietotnes versijā tiks palaista balss zvanu funkcija un tad tā tiks iestrādāta arī pārējās servisa versijās uz dažādām ierīcēm. Jau šobrīd Slack var iegūt balss zvanu funkciju izmantojot Skype integrāciju, taču paši savu saziņas risinājumu Slack būvēs uz pagājušajā gadā iegādātās Screenhero kompānijas tehnoloģiskās bāzes.

    Tāpat Slack plāno izveidot formatēšanas rīku paziņojumiem, kas ļaus ērtāk kopēt formatētu tekstu un lielāku nozīmi piešķirt Shared Channels funkcijai. Uzņēmums arī plāno atvieglot apmaksas mehānismu, lai lielākiem uzņēmumiem ir ērtāka servisa ieviešana savos ikdienas darbos.

    Reklāma

    Jau šobrīd Slack ir ļoti populārs saziņas rīks maziem un arī lielākiem uzņēmumiem. Slack stiprās puses ir servisa pieejamība gan no datoriem, gan mobilajām ierīcēm, vienkāršā lietošana un plašās dažādu citu servisu integrācijas iespējas.

    Šobrīd ik dienas Slack izmanto vairāk nekā 2 miljoni lietotāji no kuriem vairāk par pusmiljonu ir maksājoši. Katrs Slack lietotājs šajā servisā darba dienā pavada vidēji 140 minūtes. Lai pilnveidotu savu izstrādātāju komūnu, Slack pagājušā gada nogalē izziņoja 80 miljonu ASV dolāru fondu.

    Mēs paši Slack izmantojam Kursora iekšējā komunikācijā un vismaz man šķiet, ka tas ir ļoti ērts un pamatīgi pielāgojams komunikācijas serviss. Tāpēc es labi saprotu, ka tas uzņēmumos varētu būt interesants. Taču tā pievilcīgums uzlabosies brīdī, kad Slack spēs nodrošināt balss un video zvanu funkciju, kuras dēļ šobrīd nākas darbināt “smagākus” un neērtākus risinājumus, piemēram, Skype. Vai tu izmanto Slack savā uzņēmumā? Kādas atsauksmes?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Loks
    02.03.2016 19:52

    Mattermost ir ļoti laba slack alternatīva :)

    Reklāma