Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple neatklāj Watch pārdošanas apjomus, rezultāti varētu būt vāji

    Jaunākie raksti

    Bija plānots, ka Apple palielīsies ar Apple Watch pārdošanas apjomiem līdzās pārdoto iPhone, iPad un Mac datoru skaitam, tomēr arī šoreiz Apple ir noklusējis pārdoto Apple Watch skaitu. Finanšu rezultātu izziņošanas laikā pagājušajā nedēļā Tims Kuks ļoti rezervēti aprakstījis Apple Watch sniegumu, atklājot, ka “piedzīvots pārdošanas apjomu kāpums”, “pēdējais ceturksnis uzrādījis kārtējo rekordu”.

    Nekāda precīzāka informācija par Apple Watch netika izpausta, kas varētu nozīmēt ļoti vājus Apple Watch pārdošanas rezultātus. Tiesa, Apple turpina Apple Watch oficiāli uzskatīt par aksesuāru un attiecīgi sīkāk nestāstīt par pārdošanas apjomiem. Tirgus zinātāji norāda, ka Apple, visticamāk, Watch pārceltu no aksesuāriem uz viedierīcēm mirklī, kad viedā pulksteņa pārdošanas apjomi būtiski augtu un uzrādītu peļņu.

    Reklāma

    Par Apple Watch nākotni varēs spriest tikai pēc Apple Watch 2 iznākšanas. Izskanējušas runas, ka Apple Watch 2 būs pieejams tikai vienā izmērā, lai samazinātu ražošanas izmaksas, bet tiks piedāvāta arī ļoti dārgā Apple Watch 2 Edition versija, lai apmierinātu bagāto klientu vēlmes.

    Avotsbgr.com
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jack3D
    05.02.2016 14:56

    Es to pulksteni nopirktu uzreiz, ja Apple uztaisītu patiešām super pulksteni, kas: 1. Ir patiešām ūdens izturīgs 100m vai 200m, kā raksta uz labiem rokas pulksteņiem. (Pēc youtube esmu sapratis, ka peldēt ar to nav ieteicams, tikai pasvīst nedaudz sporta zālē un varbūt ieiet dušā. 2. Perfekti un nekļūdīgi no rokas nolasītu pulsu, arī baseinā peldot vēlams. 3. Būtu barometrs, altimetrs, gps trackers un compass iekšā pašā pulkstenī, nevis sasaistot ar telefonu, kas noēd baterijas abām ierīcām. Noderētu tūrismam, kā Garmin pulksteņi. 4. Būtu ļoti grūti saskrāpējams stikls, kā manam SEIKO mehāniskajam pulkstenim, kur nav nevienas švīkas, to 1,5 gadus nēsājot un tas pulkstenis nemaksā entos simtus. (youtube redzēju, ka apple watch stikls skrāpējas relatīvi viegli). 5. Ja būtu patiešām ūdens izturīgs, tad lai ir niršanas programma, kas mēra dziļumu kā Suunto pulksteņi, pavadīto laiku ūdenī, cik ātri drīkst uzpeldēt (pro fīčas). Noderētu gan freediveriem, gan scuba diveriem. 6. Baterija turētu minimums 2 dienas. Kamēr nav šādu noderīgu funkciju un īpašību, tad arī piekrītu Apple, ka tas ir nieka aksesuārs, lai “bagātie” klienti varētu zīmēties nevis labākais un jaudīgākais viedpulkstenis pasaulē. Šobrīd tas nav savas cenas vērts. Bet ja būtu augtākminētās funkcijas, tad būtu gatavs arī maksāt vairāk. Bet pirkt… Read more »

    Andish Gonzalez
    05.02.2016 15:01

    Piekrītu Jack3D!
    Lai gan esmu Apple tehnikas lietotājs jau 10 gadus, šo pulksteni man neceļas roka, jo tas ir neadekvāti dārgs. Tādam pulkstenim būtu jāmaksā ne vairāk kā 150 eiro naudiņas.

    aaa
    05.02.2016 15:06

    Teikšu godīgi, katru reizi ieraugot Apple watch ilgi skatos un domāju, kā gan tāda kompānija kā Apple spējusi radīt ko tik atbaidošu? Es to brīnumu nepirktu arī pa Andish minētajiem 150 Euro. Godīgi sakot, man būtu kauns to likt uz rokas pat ja man kāds viņu par velti dotu :)
    Vienmēr esmu bijis skeptisks pret viedpulksteņiem, bet kaut kā pamazām spēju pieņemt klasiskā dizaina viedpulksteņus. Bet šie… Džobs, ko šādu redzētu kapā trīs reiz apgrieztos.
    Un neticu teorijai par nūģu vēlmju apmierināšanu. Apple nekad nav izgājis uz kādas šauras cilvēku grupas apmierināšanu, drīzāk tā vienkārši ir smaga izgāšanās.

    PurvaVelns
    05.02.2016 15:46

    Galīgi nepiekrītu Jack3D!
    Manuprāt šī ierīce varētu rādīt tikai laiku. Galvenais, lai uz korpusa uzrakstīta cena un uzzīmēts ābols.

    guest
    05.02.2016 17:59
    Reply to  PurvaVelns

    haha :d

    Andris
    05.02.2016 18:31
    Reply to  PurvaVelns

    Kā man patīk šie komentētāji:)Kā ir raksts par āboļiem,tad nez no kurienes izlien un sākas…Neesmu nevienas OS fans vai noliedzējs,bet ir mazliet smieklīgi redzēt,ka atsevišķu indivīdu komentāri piesātināti ar negatīvismu ir tikai par āboļiem.Kā tad ir ar Android,Windows un citām OS?Viss ir izcili?
    Parasti raksti bieži vien paliek bez komentāriem.Tad jau sanāk,ka tomēr interesē tie āboļi.Priecātos redzēt sakarīgus komentārus par visām OS.

    PurvaVelns
    05.02.2016 22:24
    Reply to  Andris

    opredelis – patīk, smieklīgi vai kā.

    Nettwerk
    05.02.2016 16:14

    Viens no skaitaakajiem viedpulkstenjiem kas tieshaam man patiik vizuaali ir Moto 360. Personigi ari peec ilgiem interneta apskatu izlasiishanas utt., nopirku. Neesu viilies un sievai arii nedaudz veelaak nopirku. Vinjai patiik un ir apmierinaata.

    05.02.2016 20:56
    Reply to  Nettwerk

    Moto 360 ir diezgan smuks bildēs, taču dabā tas man šķita tāds kaut kāds pārāk nenopietns, rotaļīgs. Tev nav tādas sajūtas? Apple Watch ir neglīts pēc dizaina, bet vismaz rokā jūtas kā pamatīgi uzbūvēts krāmiņš.

    PurvaVelns
    05.02.2016 22:22

    nejauši pārlasījos – pamatīgi uzbūvēts krāniņš. :D Pusdienu sanāca patestēt/panēsāt huawei pulksteni, to kas LMT mētājas. Visiem viena vaina – biezums… ja būtu uz pusi plānāks, tad vēl varētu nēsāt kā pagarinātāju – skaidrs, ka maz jēgas no AW.

    Nettwerk
    05.02.2016 22:59

    Man liekaas diezgan zolids. Nav plastmasiigs, tikai ekraans vareeja buut labaaks. Ja pieliek metaala siksninju tad vispaar super. Man ir melnaas paaudzes abi Moto 360. Skatos jau uz Moto 360 otraas paaudzes.

    05.02.2016 21:02

    Savukārt, Canalys saka, ka Apple Watch (2015. gada nogalē) pārdots 12 miljonos eksemplāru, jeb divas trešdaļas no visiem viedpulksteņiem: http://www.gsmarena.com/the_apple_watch_accounted_for_twothirds_of_smartwatch_shipments_in_2015-news-16472.php

    grix
    05.02.2016 23:10

    Pilnīgi apmierina Garmin sporta pulkstenis, a šitie ir tikai stilošanai.

    davfreim
    06.02.2016 08:58

    Dzelteni.

    Reklāma