Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft varētu iegādāties SwiftKey ekrāna tastatūras izstrādātāju

    Jaunākie raksti

    Spēcīgie SwiftKey ekrāna tastatūras algoritmi ir pievilinājuši Microsoft, kas grasās par 250 miljoniem iegādāties SwiftKey ekrāna tastatūras izstrādātāju ar visām iestrādnēm.

    SwiftKey šobrīd strādā pie Neural Alpha, kas izmanto mākslīgo neironu tīklu, piedāvājot gudrākus vārdu paredzējumus. Tas tiekot panāks, analizējot visus teikumā esošos vārdus, nevis tikai pēdējo uzrakstīto vārdu. SwiftKey uzskata, ka tādējādi viņi ir pārspējuši paši sevi. SwiftKey Neural Alpha ilgākā laika periodā spēšot tik labi iepazīt lietotāju, ka varēs piedāvāt uzreiz gatavus teikumus.

    Reklāma

    Tiek pieļauts, ka Microsoft visvairāk interesējot tieši SwiftKey izveidotais mākslīgo neironu tīkls, tomēr īstas skaidrības par Microsoft plāniem nav. Nedz Microsoft, ne arī SwiftKey pārstāvji nav nākuši klajā ar oficiālu paziņojumu par iegādes plāniem. Cerams, ka Microsoft turpinās SwiftKey ekrāna tastatūras izstrādi un to nesamaitās, kā tas Microsoft ir šad tad izdevies.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Briedis
    03.02.2016 09:36

    Ka tik Microsoft nav kaut kas nelāgs aiz ādas. Nesen bija raksts par to, ka Microsoft strādā pie jaunas tastatūras, un tagad parādās ziņa par SwiftKey pārpirkšanu. Man SwiftKey ļoti patīk, arī kā iOS lietotājam. Manuprāt, labākā tastatūra.

    Agris
    03.02.2016 11:57
    Reply to  Briedis

    Tik nesaprotu, kāpēc iOSam ir nogrieztas daudzas funkcijas un nevar uzlikt skinu “pod” android, lai strādātu long press funkcijas. Vēl besī, ka pēc komata neliek atstarpi automātiski.

    -!
    04.02.2016 08:10
    Reply to  Briedis

    Nestrādā viņi pie jaunas tastatūras, bet gan W10M tastatūru piedāvās iOS. Manuprāt MS vienkārši varētu apvienot vienu no labākajām klaviatūrām ar otru vienu no labākajām klaviatūrām.

    LOOK
    03.02.2016 10:33

    Ne reti tiek nopirkti konkurenti, lai netrucēti bīdītu savas idejas.

    Reklāma