Web Analytics
More
    Reklāma

    Domenikss autosalonā būs unikāla iespēja vērot zvaigznes

    Jaunākie raksti

    Šā gada 5. un 6. februāra vakarā Domenikss autosalonā ikviens interesents aicināts uz zvaigžņu vērošanu. Autosalons šajās dienās būs atvērts līdz plkst. 22.00, piedāvājot iespēju iepazīt ne tikai debesu spīdekļus, bet arī autobūves zvaigznes – Mercedes-Benz – vēsturi, kā arī iegādāties savu sapņu auto par īpaši izdevīgu cenu.

    “Zvaigznēm vienmēr bijusi īpaša loma Mercedes-Benz zīmola attīstībā, jo ikvienu tā auto rotā trīsstaru zvaigzne, kas simbolizē panākumus uz sauszemes, ūdenī un gaisā. Aicinām ikvienu interesentu apmeklēt Domenikss salonu, lai pieredzējušu astronomu vadībā atklātu zvaigžņu noslēpumus,” stāsta Domenikss pārdošanas direktors Agris Amoliņš.

    Reklāma

    Abas dienas salona apmeklētājus gaidīs stāsts par Mercedes-Benz vēsturi, iespēja piedalīties balvu izlozē un citi pārsteigumi, kā arī pārdomātas aktivitātes bērniem. Savukārt zvaigžņu noslēpumu atklāšana norisināsies vakaros no plkst.17.00 līdz 21.30. Ieeja abas dienas bez maksas, bez iepriekšējas pieteikšanās.

    Apmeklējot Domenikss salonu, ar Latvijā jaudīgāko optisko teleskopu varēs pētīt Visuma plašumu, saskatīt Mēness krāterus, meklēt noslēpumainās zvaigznes un krāšņākos zvaigznājus. Tāpat būs iespēja rokās turēt īstu zvaigzni – meteorīta gabalu. Zvaigžņu noslēpumos dalīsies astronomi no Mobilās observatorijas komandas.

    Nelabvēlīgi laikapstākļi var apgrūtināt zvaigžņu vērošanu, taču pieredzējuši astronomi piedāvās arī vērot un līdzdarboties eksperimentos, kas saistīti ar astronomiskām un Zemes atmosfēras parādībām, uzzināt Saules patieso krāsu un citus interesantus faktus.

    Tāpat šajās dienās būs pieejami 48 īpaši izdevīgi piedāvājumi 48 Mercedes-Benz automašīnām. Apskatīties piedāvājumus, pieteikties testa braucieniem un rezervēt automašīnas iespējams mājaslapā www.48stundas.lv.

    Mercedes-Benz ir Vācijas autobūves lepnums ar vairāk nekā gadsimtu senu vēsturi un labākajām autobūves tradīcijām, ikkatrā automobilī tiecoties pēc izcilības. Zīmola kodolu veido vēlme radīt pasaulē labākās automašīnas, kas pārliecina prātu un iepriecina sirdi. Mercedes-Benz, tāpat kā Domenikss vadmotīvs ir izcilība it visā, tāpēc tā automobiļi iemieso augstāko kvalitātes, drošības, ilgtspējas un komforta latiņu, kas iet roku rokā ar izcilu dizainu, inovācijām un klientu apmierinātību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma