Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Cardboard: iegādāti 5 miljoni kartona briļļu

    Jaunākie raksti

    Virtuālās realitātes izklaides iespējas pēdējo pāris gadu laikā ir nogājušas tālu ceļu. Google izziņoja Cardboard pirms pusotra gada un var sacīts, ka šobrīd šī vienkāršotā virtuālās realitātes tehnoloģija jau ir iedzīvojusies. Google Cardboard ir pieejamākā iespēja baudīt virtuālās realitātes iespējas par niecīgu cenu, atliek vien kartona gabalā ievietot viedtālruni.

    Google vēsta, ka Cardboard kartona kastes ir pārdotas vismaz 5 miljonos gabalu, bet šis skaits neiekļauj paštaisītās Cardboard kartona kastes un arī no citiem ražotājiem iegādātās (Google pati kartona kastes neražo, skaits ņemts no sadarbības partneru statistikas). Google Cardboard atbalstošas lietotnes ir lejupielādētas Google Play veikalā 25 miljonus reižu. Turklāt pēdējo divu mēnešu laikā Google Cardboard lietotnes ielādētas 10 miljonus reižu.

    Reklāma

    Google Play veikalā pieejamas vairāk nekā 1000 Google Cardboard lietotnes, un iecienītākās ir Chair In A Room, Vrse, Lamper VR: Firefly Rescue, Caaaaardboard! un Proton Pulse.

    YouTube ar Cardboard noskatītas 350 000 stundas virtuālās realitātes video, kā arī ar Google Cardboard Camera uzņemti 750 000 fotoattēli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Valters Pelns
    28.01.2016 13:37

    Uzsūtiju sev VR Box 2.0, redzēs, kāds tas būs, ceru savienot kopā ar datoru, vajadzētu būt normālam 3D variantam, redzēs.

    Reklāma