Web Analytics
More
    Reklāma

    Faraday Future konceptauto izaicina Tesla uz dizaina cīņām

    Jaunākie raksti

    CES jeb Consumer Electronics Show ir oficiāli padarīts par autošovu, jo tikko parādīts jauns elektrisko automašīnu koncepts Faraday Future. Daudzviet tiek minēts, ka Faraday Future grasās sacensties ar Tesla, tomēr abiem uzņēmumiem un automašīnām ir dažādas idejas. Tos vieno tikai elektrības izmantošana dzinēja darbināšanai.

    Faraday Future ir bāzēts Lasvegasā, uzņēmums visā pasaulē nodarbina 750 cilvēkus un Faraday Future ir dibināts 2014. gadā.

    Reklāma

    Faraday Future FFZERO1 modelis nedaudz atgādina Betmena automašīnu. Faraday Future FFZERO1 varētu būt drīzāk superauto ar piekari, kas līdzinās F1 izmantotajai. Uz stūres būs vieta viedtālrunim, kā arī visi automašīnas iestatījumi un vadība tiks nodoti skārienekrāniem. Diemžēl FFZERO1 pie pircējiem, visticamāk, nenonāks šādā izskatā.

    Šobrīd Faraday Future strādā pie vienotas automašīnu platformas, kas ļautu uzstādīt dažāda izskata virsbūves, lai samazinātu atšķirīgu modeļu izstrādes izmaksas. FFZERO1 koncepts varētu pie pircējiem nekad nenonākt, tā vietā uz vienotās automašīnu platformas varētu tapt minibuss vai sedans.

    Vienotā platforma ļaus izvēlēties akumulatoru skaitu un ietilpību, kas būs pielāgojama pēc automašīnas virsbūves tipa, plānotā nobraukuma un vēlamās cenas variācijām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    nabadanga
    05.01.2016 18:10

    Lai vispirms pārdod kaut vienu auto un tad runā par cīņām :)

    Kristaps Pūtelis
    12.01.2016 21:06

    Neteiktu, ka šis man pēc dizaina īpaši patiktu…

    Reklāma