Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izlaiž iPhone 6s paredzētu “koverīti” ar akumulatoru

    Jaunākie raksti

    Smart Battery Case tehniskajā specifikācijā norādīts, ka papildus akumulators ir saderīgs ar iPhone 6s un arī nedaudz vecāko iPhone 6. Smart Battery Case vāciņš pagarināšot iPhone darbību līdz pat 25 stundām, ar ko domātas 25 stundas sarunu režīmā.

    Jaunais Smart Battery Case iPhone ietvars izveidots no silikona, kas iztapsēts ar mikrošķiedras audumu. Pār Lightning savienojumu izveidots neliels uzkalniņš, lai ārējo akumulatoru varētu pievienot iPhone. Smart Battery Case arī ir iespēja pievienot Lightning kabeli, lai uzlādētu gan viedtālruni, gan pievienoto akumulatoru. Smart Battery Case ir saderīgs ar Lightning dokstaciju. Jau iepriekš līdzīgus akumulatoru “koverīšus” piedāvāja, piemēram, Mophie Juice Pack.

    Apple neatklāj precīzu Smart Battery Case akumulatora ietilpību, tikai norāda, ka papildus akumulators nodrošinās līdz 25 stundām sarunu režīmā, 18 stundas pārskatot tīmekli ar ieslēgtu 4G mobilo datu savienojumu vai 20 stundas skatoties video. Smart Battery Case maksās 99 dolārus (droši vien tik pat eiro) un būs pieejams pircējiem baltā vai pelēkā krāsā jau šonedēļ.

    Daži teiks – inovācija. Citi atzīmēs, ka normālas ietilpības akumulatora uzstādīšana padarītu iPhone par kādiem pāri milimetriem biezāku, kas būtu pieņemami. Nebūtu jāākstās ar šādiem aksesuāriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    71 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    As
    08.12.2015 13:01

    Diemžēl mūsdienās bez šādiem palīglīdzekļiem neiztikt. Bet ir neprāts izmest 100€ par kko,kas der tikai konkrētam tel modelim. Accu bankas/ārējās baterijas ar 20000 amh un usb izejām vismaz nav tik ertas konkretam modelim,bet vismaz derēs ilgu laiku daudziem saviem un drauga telwfoniem/plansetem. Un maksā ap 40€.

    08.12.2015 14:01
    Reply to  As

    Ieteiktu papētīt Xiaomi piedāvājumu, par tiem ir labas atsauksmes. 10 400 mAh ap 15 dolāriem, it kā esot arī rozā krāsās ;) 20 000 mAh nu gan nav diez ko draudzīgi mobilitātei.

    Kaspars
    08.12.2015 14:08
    Reply to  Artis Abols

    Xiaomi reāli arī ir pieteiktie parametri, mazliet lētākiem “ķīniešiem” gadās citādi (4-5reizes mazāk), bet runājot par šo vāciņu ar akumulātoru cena ir adekvāta, jo paredzēta iPhonam (tie, kas šaubās vienkārši nevar atļauties!).

    Janis
    08.12.2015 18:05
    Reply to  Kaspars

    Plus šo baterijvāciņu varēs pārdod tālāk nākošajam nabagam uz otrreizējo lietošanu, kad iznāks Iphone7 :)

    erikiss1
    08.12.2015 14:11
    Reply to  Artis Abols

    Man ir Xiaomi spēka banka, ar 10400, jau labu laiku kalpo, un sūdzēties nevaru, it īpaši par to cenu :D

    Kaspars
    08.12.2015 17:20
    Reply to  As

    Zinu personu, kurai 6tais iPhone nosprāga pēc kaut kādas baterijas bankas izmantošanas.

    x
    08.12.2015 13:48

    Izskatās komiski, bet labāk kā nēsāt otru aifonu rezervei, ja viens netur pilnu dienu, aktīvi lietojot.

    Purvavelns
    08.12.2015 13:50

    a rozā zelta nebūs? vilšanās…

    08.12.2015 21:07
    Reply to  Purvavelns

    Noteikti būs, bet tikai ar nākamo iPhone. Nevar taču visas kārtis izspert uzreiz.

    Matiss
    08.12.2015 13:51

    Sorry, but looks ugly as fuck. Negaidīti.

    Purvavelns
    08.12.2015 14:37
    Reply to  Matiss

    bet nu vismaz noslēpj aglī antenas aizmugurē…

    Kurlander
    08.12.2015 16:46

    Aifona kupris:)

    Uldis M.
    08.12.2015 17:23

    Daudz kur esmu dzirdējis izteikumus par to ka aktīvi lietojot telefons netur pat vienu pilnu darba dienu. Manuprāt, tas nav normāli! Nee, nevis fakts ka ražotāji nenodrošina tik lielus akumulatorus, bet fakts ka cilvēkiem dien dienā ir vajadzība nepārtraukti aktīvi lietot telefonu! Ok, ok – tūlīt visi “biznesmeņi” sāks sevi aizstāvēt ar nepārtrauktiem biznesa zvaniem un e-pastiem… pat ja tā – tad jādomā ka kaut kas tai procesā tomēr līdz galam nav pārdomāts. – ja reiz tāda “darba intensitāte” tad varbūt tomēr jāsēž pie stacionārā datora un stacionārā telefona? Un varbūt nav vērts tad tā rauties, ja tāpat vēl neesi kļuvis par miljonāru…
    Vienvārdsakot – man tiešām žēl cilvēku kuriem nākas cauru dienu tik aktīvi lietot telefonu ka tas nosēžas dienas laikā. Nu standartā ar telefonam pieslēgtu e-pastu, un viedēju pazvanīšanos, kādeiz kaut ko uzmeklējot internetā, u.t.t. man telefons tura vismaz divas pilnas dienas (vidēji pat vairāk).
    Rezumējums – ja jūsu telefons (ja vien tas nav ar sliktu akumulatoru) tura nepilnu darba dienu – tad ir jādomā ka dzīvē kaut kas ir jāmaina.
    Sāciet beidzot dzīvot pa īstam, nevis vienkārši eksistēt virtuālajā vidē!

    08.12.2015 17:35
    Reply to  Uldis M.

    Ūja, ūja. Kas tas par cepienu? Cilvēks taču pats izlemj ar kādām ierīcēm darīt savus darbus un izklaidēties. Ne mums to nopelt.

    P.S. Es gan esmu no tiem cilvēkiem, kam “parasti” telefoni (kas paredzēti vienas dienas darbībai) ne tuvu to nespēj paveikt un savu mieru esmu atradis iPhone 6 Plus formā. Beidzot man nav katru vakaru (kā arī auto un darbā) jādomā kur piesūkties pie elektrības.

    Purvavelns
    08.12.2015 18:04

    Tu jau arī neesi normāls cilvēks. Nūģis kaut kāds.**

    Janis
    08.12.2015 18:14
    Reply to  Purvavelns

    :D:D:D:D

    08.12.2015 21:07
    Reply to  Purvavelns

    Paldies, šis jau ir jauks kompliments. Nemaz ij nezināju, ka esi spējīgs uz ko tik romantisku. ##

    Purvavelns
    08.12.2015 21:11

    oi kā paglaimoji…

    Purvavelns
    08.12.2015 18:03
    Reply to  Uldis M.

    +10000!

    Janis
    08.12.2015 18:14
    Reply to  Uldis M.

    Vecīt tu šauj pilnīgās auzās !!!
    1. Tu saki ka tev žēl cilvēku kuri tik aktīvi izmanto tālruni un tad saki ka varbūt labāk izmantot stacionāro datoru un stacionāro telefonu. WTF tev nebūtu žēl ja cilvēks vnk sēdētu četrās sienās pie vadtelefona un stacionārā datora??
    2. Tur tie telefoni tik pat ilgi vismaz sarunu režīmā!!! Kādreiz nebija interneta, kameras, un citas tik noderīgās lietas, tādēl arī neizmantojot telefonu likās ka tam ilgi tur baterija.
    3. Tātad ja neesi miljonārs tad jāmet viss pie malas???
    4. Itkā jau tāpat mazie kurjeristi un sagādnieki neizmanto telefonus, arī viņiem dzīve ļoti vienkārša un šamējie to darbu dara prieka pēc :D
    5. Karoč droši vien gribēji uzrakstīt ka nevajag brīvajā laikā tik daudz to glāsttelefonu izmantot (tam es piekrītu), bet nu sanāca Tev galīgi auzās:D:D

    Skats no alas
    08.12.2015 23:58
    Reply to  Uldis M.

    Es sliecos džekam piekrist, protams, nenosodot arī telefonu adeptus un sociālo tīklu atkarīgos.. Tā ir, stress un nepārtrauktā ilūzija, ka esi tīmeklī, uz sakariem, nevar palaist garām potenciālos veiksmes zvanus, soctīklu maldīgā vajadzības ilūzija utt… tas viss principā paņem laiku, ko varētu veiksmīgi izmantot naudu tiešām pelnot. Nesen biju vizītē Skotijā, atceros, uzņēmējpuses pārstāvis – mēreni turīgs vidusšķiras indivīds, savu tālruni lietoja precīzi vienu reizi mūsu gandrīz dienu ilgstošajā pasākumā – izbraucienā pa dažādiem objektiem un tas viss izstaroja kaut kādu sasodītu mieru. Nesen nācās padzīvot ar vienu no saviem telefoniem – CAT, kaut kādu vienkāršu modeli, kas sakās būt triecienūdensizturīgs un šim mērķim arī tika iegādāts, laivošanai, konkrēti un – patiesībā pa pāris dienām pieradu, ka nav nepārtraukti jāčeko ne meili, ne vatsapi, ne rss utt.., dzīve mierīgāka un tāpat neko garām nepalaidīsi. Bet nu jā, tēma ir apcerīga, kā tādu es to arī uztveru.

    Žans
    09.12.2015 02:02
    Reply to  Uldis M.

    Tu piedāvā visu dienu sēdēt pie stacionārā datora, ja reiz neesam miljonāri, lai gan tai pat laikā, mēs varam visu dienu dzīvoties ar telefonu un baudīt dzīvi, no vietām, kuras neprasa no mums miljonus. Man, piemēram, darbs saistās ar loģistiku un lielākoties, es lasu/sūtu epastus un dažreiz piezvanu, ka arī iPhone izmantoju, ka modemu priekš portatīvā datora, kad ir jāizmanto SAP, lai strādātu no vietām, kurās es varu paralēli gan atpūsties, gan nodarboties ar sportu. Nevis nīkt biroja no 9 līdz 17:00 un pus dienu vienkārši lūrēt griestos. Protams, es telefonu uzlādēju divas-trīs reizes dienā, bet doties, mana ikdiena, nav tikai četras sienas.

    x
    09.12.2015 09:02
    Reply to  Žans

    Daudzi, kam šādi darba apstākļi, izmanto atsevišķu modēmu, nevis sēdina telefona bateriju. Izmērs un svars niecīgi, ieguvumi tos atsver pilnībā.

    Uldis M.
    09.12.2015 09:20
    Reply to  Žans

    Reizē atbildēšu arī Kristapam un Janim. Ok, varbūt 100% veiksmīgi nenoformulēju savu domu jo vairākkārt tiku pārtraukts. Sāksim ar to ka vārdu biznesmeņi es biju ielicis pēdiņās. Tāpēc ka zināju ka daudzi metīsies savu aktīvo telefona lietošanu aizstāvēt ar svarīgām biznesa lietām, kaut gan patiesībā vis drīzāk telefons tiek nosēdināts nodarbojoties ar mazsvarīgām lietām. Man nav nekas pret tiešām nopietnu telefona lietošanu biznesam, bet tik un tā palieku pie sava – ja reiz tāda telefona lietošanas intensitāte – tad kaut kas īsti nav kā vajag. Un jā, ja ir daudz e-pastu tad tiešām ērtāk uz tiem atbildēt no datora nevis cauru dienu tērēt laiku rakstot e-pastus telefonā. Un kurjieriem kā likums parasti ir auto – kurā nav problēmu telefonu turēt pie vada un lietot brīvroku sistēmu. par baterijām – paskatamies GSMarena testu tabulu http://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=7242#show tie paši iPhone nodrošina savas 10h sarunu, interneta pārlūkošanu vai video skatīšanos. Liela daļa konkurentu piedāvā pat lielākus skaitļus, ir sevišķi tik svarīgajā sarunu režīmā. Padomājam reāli – cik no savas dzīves mēs atdodam telefonam ka tas ir jālādē katru dienu? un padomājam vēlreiz – vai tiešām tas ir labākais veids kā pavadīt savu laiku? “Skats no alas” manu domu uztvēra – man ir līdzīgs funktieris.… Read more »

    09.12.2015 09:29
    Reply to  Uldis M.

    Mēs atkal iebraucam satori.lv teritorijā :)

    Uldis M.
    09.12.2015 10:14

    Pārmērības nav nekas labs, un manuprāt, normālu viedtālruni dienas laikā var nosēdināt tikai pārmērīgi lietojot.

    09.12.2015 10:16
    Reply to  Uldis M.

    Jo Tu tā saki? Balstoties uz kādiem datiem? Es uzskatu, ka nav korekti (un nav arī nekādas jēgas) norādīt ko citiem darīt vai nedarīt. Katram tomēr sava darba un izklaides specifika.

    Purvavelns
    09.12.2015 10:26

    aga. katram savs veids, kā mukt no apnikušās sievas un nogurdinošajiem sīčiem. Kaudzēm esmu atskatījies šitos zvanītājus, tipa “man vēl drusku jāpastrādā” un tad atkarībā no tā vai birojā kāds ir – porņuki vai telefona glāstīšana. Un man IR uz ko palstīit savus pieņēmumus. Māku apieties ar visdažādākajām aparatūrām un arī savu biroju un darbiniekus uzraudzīt, ja vajag.

    Purvavelns
    09.12.2015 10:29

    ejam tālāk: man bērnam klasesbiedra tēvs, neminēšu vārdā, jo ļoti slavena persona: notiek bērnu pasākums skolā, klasē; sīči rāda priekšnesumus. Ko dara fāteris? Raksta kautkādu huiņu soctīklos, cepās par politiku (mājās izlasīju). Tas ir normāli? (starp cittu – ar aifonu :D :D :D)

    09.12.2015 10:33
    Reply to  Purvavelns

    Kāda Tev vispār daļa ko citi cilvēki dara? Kas tā par tādu vēlmi visiem piesieties un visus pamācīt? Kāpēc Tavs viedoklis ir pareizāks par citiem? Kas Tev ļauj noteikt kas ir un kas nav h*iņa?

    P.S. Konkrētajā aprakstītajā situācijā tas īsti pieklājīgi nav, bet tā jau ir katra paša izvēle kā veidot attiecības ar saviem bērniem.

    Purvavelns
    09.12.2015 10:46

    Protams, ka nav mana ģēla. Tikai nevajag izlikties, ka “baigi strādā” un uz to būvēt “bla bla bla” cik kuram telefonam ilgi tur vai netur baterija. Tas ir tāpat, kā raudāt, ka maza alga, bet atrast naudu alum vai azartspēlēm. :D

    09.12.2015 10:49
    Reply to  Purvavelns

    Es domāju, ka šoreiz būs pilnībā pietiekami nejaukties citu ikdienā ar nevienam nevajadzīgām pamācībām par to kā būtu jādzīvo. Mēs (Kursors.lv), savukārt, paliekam pie sava viedokļa, ka tipisks viedtālrunis “tur” vienu dienu un atsevišķi izņēmuma gadījumi vairāk. Tāds nu ir industrijas “standarts”.

    Purvavelns
    09.12.2015 10:49

    Labi – offtopiks. Vai nebrauksi februāra sākumā uz garage hakatonu Tartu?

    09.12.2015 10:50
    Reply to  Purvavelns

    Vēl neesmu izlēmis. Būs jāpapēta vēlreiz kas un kad tieši tur notiks. Tu plāno piedalīties?

    Purvavelns
    09.12.2015 10:52

    nu vot domāju… varētu izrauties no datora ekrāna, ietusēt un tā… Varbūt laižam? A to mēs te tikai visu laiku virtuāli *iršamies…

    09.12.2015 10:53
    Reply to  Purvavelns

    Atgriežamies pie šī jautājuma risināšanas janvārī. Vēl šis gads jānoslēdz. Bet doma ir laba!

    Purvavelns
    09.12.2015 10:55

    OK

    Uldis M.
    09.12.2015 10:30

    Labi labi. Viss, klusēju! Lietojat cik gribat un kā gribat.
    Bet personīgi joprojām palikšu pie sava viedokļa ka normālā ikdienas ritumā tas pats iPhone iztura vairāk kā vienu dienu, un ja tā nav – tad… ai nu kas ta man… lietojat cik gribat!

    09.12.2015 10:34
    Reply to  Uldis M.

    Būsim precīzi, iztur Tev.

    Uldis M.
    09.12.2015 10:35

    Ok, paldies par labojumu. Bet nu vairs to nevaru pārlabot, citādi tavs koments kļūs neaktuāls ;)

    Kaspars
    09.12.2015 12:05
    Reply to  Uldis M.

    Oo, topiks vairs ne par baterijām aizgājis :D
    Bet nu par to bateriju un lietošanu runājot, daudzi lielās, ka viņu telefoni ikdienā tur pusotru dienu, kas nozīmē ko? To, ka dienas vidū ir jāmeklē lādētājs un jāatstāj kaut kur uz stundiņu stacionāri pastāvēt. Tā pat loģiskākais ir lādēt katru dienu.

    Kāpēc es uzskatu par lietojamu(sev) tikai iekārtu, kas normāli lietojot tur vismaz 2 diennaktis? Tāpēc, ka tāds telefons ļoti aktīvi lietojot ar garantīju izvilks vienu pilnu dienu, kamēr telefons,kurš tur vienu dienu man nodzisīs vakaru nesagaidījis.

    Pie normālas lietošanas es pieskaitu waze, ja braucot uz/no darba pa radio izdzirdu, ka man priekšā veidojas sastrēgums, kā arī e-pasta nočekošanu vai ielūkošanos soctīklos gaidot rindā bankā, csdd vai pastā..
    Visaktīvākā lietošana man parasti ir tieši brīvdienās, redz, es kā ļoti nesociāls un pasīvs cilvēks, brīvdienās mājās nesēžu, bieži lietoju telefonu kā auto navigāciju un tā savukārt bateriju izrij ļoti ātri.
    Vai tas, ka dažreiz vajag lielāku bateriju nozīmē, ka es ko nepareizi (par daudz) lietoju?

    09.12.2015 12:17
    Reply to  Kaspars

    Īpaši apgrūtinoši telefoni “viendienīši” ir komandējumos, kad esi aizlidojis uz kādu svešu vietu un vēl jātiek līdz viesnīcai, bet telefona ekrāns jau tumšs.

    Purvavelns
    09.12.2015 15:13

    nu ja… ja visu lidmašīnā pavadīto laiku esi trenkājis spēlītes – tad jā… man kaut kā parasti sanāk jau Rīgas lidostā ieslēgt lidmašīnas režīmu līdz galamērķim – baterijas patēriņš – nulle. Lidmašīinā tak tāpat nav sakaru…

    09.12.2015 15:19
    Reply to  Purvavelns

    Kāds spēlē spēles, kāds cits klausās mūziku/podkāstus un lasa.

    Uldis M.
    09.12.2015 12:31
    Reply to  Kaspars

    nu lietojot tālruni kā auto navigāciju dodoties garākos pārbraucienos, būtu vēlams tomēr lietot arī automašīnas lādētāju. Jo navigācija tiešām telefona bateriju ēd diezgan pamatīgi.
    Piekrītu ka ir gana daudz itkā “krutu” telefonu kuriem baterija tiešām ir par vāju. Bet ja kāds klaji zākā iPhone par to ka vajag divus jo viens pilnu dienu neizvelk – tad man uznāk cepiens! Jo uzskatu ka iPhone (sevisšķi jaunākajiem modeļiem) ar baterijas darbības laiku viss ir kārtībā, un ja kādam netura pat dienu – tad jādomā ka kaut kas nav kārtībā lietošanas paradumos.

    09.12.2015 12:34
    Reply to  Uldis M.

    Vai arī jāizvēlas lietošanas paradumiem atbilstošāku rīku. Šajā gadījumā tas būs iPhone 6s Plus.

    Uldis M.
    09.12.2015 13:20

    Gluži manas domas, bet nu redz negribējās tik atklāti piedāvāt, zin kā, uzreiz metīsies virsū dedzīgie heiteri un apsaukās par nozombētajiem apple faniem, u.t.t.

    Kaspars
    09.12.2015 13:54
    Reply to  Uldis M.

    Var jau vispārināt – ir telefoni ar tikpat labu(un pat labāku) bateriju gan ar android, gan no WP puses.

    Mana ideja bija tāda tāda, ka labas baterijas var būt vajadzīgas diezgan pamatoti, t.i. ne tikai lai glāstītu ieturot pusdienas ar draugiem vai ģimeni.

    Protams, var meklēt risinājumus, bet cik maksā normāls vai oficiālais auto lādētājs no apple puses? Un tas atrisinās tikai vienu no problēmā, ko darīt Kristapa piemērā, pēc gara ceļojuma, kad telefons nodziest galīgi nelaikā? Jāpēr power bank, bet tā arī nebūs lieta, kas vienmēr mētājas kabatā..

    Tāpēc ir vajadzīgs telefons ar labu bateriju, un tāpēc cilvēki to novērtē

    Kaspars
    09.12.2015 13:59
    Reply to  Kaspars

    Ok, es vienkārši neredzu Tevis aprakstītajā problēmā sakaru ar bateriju, bet tas, ka cilvēki telefonu mēdz lietot par daudz gan ir redzams. Manās acīs tas parādā cilvēka respekta trūkumu pret sarunu biedru, ģimeni, cilvēku, kas vada sapulci, uzstājas utt

    Es tādas lietas pamanu diezgan bieži

    Uldis M.
    09.12.2015 14:33
    Reply to  Kaspars

    Par labiem akumulatoriem es pilnīgi tev piekrītu! Piekrītu ka ir arī Windows un Android modeļi ar tiešām labiem akumulatoriem. Es pat būtu ar mieru ka jaunie telefoni nāktu pāris milimetrus biezāki lai tikai būtu lielāks aķis iekšā…
    Mans cepiens bija par to ka nav ko visu dienu bez vajadzības bakstīties pa Soc tīkliem un dzenāt spēlītes – un tad nebūs jānozākā normāli telefoni par to ka tiem aķis netur pat vienu dienu.
    P.S.
    par auto lādētāju – nav tik traki ar tām cenām… Ja reiz bieži lieto navigāciju – tad ir vērts nopirkt auto lādētāju jebkurā gadījumā. Un mierīgi var izlīdzēties ar cita normāla ražotāja adapteri, kā es – lietoju savulaik Nokiai pirktu DC-20 lādētāju (cena ap 10€) ar iPhone oriģinālo vadiņu, jo strāvu tas Nokia adapteris dod ārā pareizo, un nav obligāti jāpērk oriģinālo par dārgām naudām…

    Kurlander
    09.12.2015 14:40
    Reply to  Uldis M.

    Neheitēju, bet vnk uzjautrinos par nozombētajiem apple faniem.
    Neko nesaku par tiem, kam iponu uzdāvina vai tas ir darba telefons (zinu gan, ka visas funkcijas darbam piem.bankā, tas nepavelk), bet par tiem, kas statusa dēļ knapinās lai šo nopirktu, iezoboju:)))))))))))))))))))))

    Janis
    09.12.2015 18:31
    Reply to  Uldis M.

    Nu kas ir ar Tevi Uldi?? Visu laiku, kaut, kas ne tā :/ 1. Sociālos tiklus praktiski vispār neizmantoju! Telefona baterija procentuāli 40% tur vienu dienu, un 60% kad dienu neizvelk. Telefonu e-pastiem izmantoju diezgan pat maz(reāli fiziski diez vai izturētu atbildēt tik daudz uz e-pastiem no telefona), lielākoties zvani, navigācija, foto kamera, protams šad tad ja vajag ātri internetā apskatīties šo to, protams 4g ieslēgt nepārtraukti, gps ieslēdzu tikai kad vajag navigāciju ekrāns parasti ir uzgriezts uz kādi 40% no 100% atšķirībā protams no gadalaika, un laika apstākļiem, un viss. Tā tā diena paiet un ir jālādē – telefons Samsung S6 parastais. 2. Par kurjeriem un citiem kuriem ir ļoti daudz jāzvanās – Tad kas tev īzsti nepatīk? Tu teici, ka cilvjiem ir jābeidz mazāk izmantot telefons un tagad šajā komentārā tu atbildi ka kurjeriem mašīnā ir lādētājs :D Un? Vai tas kā samazina telefona izmantošanas laiku? Protams piekrītu Tev par to ka būtu forši ja cilvēki tur manītos utt, jo pats esmu oldskool piekritējs, un domājot par mūsdienu bērniem ir tā kā ir visur planšetes datori dzīvojas, pa māju vai iet tusēt, ok tas ir cits stāsts un atkarīgs no vecākiem uttt… Taču gribēju teikt, ka ļoti liela… Read more »

    Uldis M.
    10.12.2015 09:38
    Reply to  Janis

    Da viss ok ar mani… Kā jau iepriekš centos izskaidrot – man nav nekas pret telefona izmantošanu darba vajadzībām, kad tas tiešām ir nepieciešams (nevis zem vārdiem “darba lietas” maskējot citas izdarības). Vienkārši vadoties no savas telefona lietošanas pieredzes uzskatu ka normālā lietošanas režīmā (drbs + nedaudz privātās vajadzības) iPhone izvelk savas divas dienas bez problēmām. Un ja neizvelk pat dienu – tātad lietotājs to vien dara kā blenž savā telefonā, un tas, manuprāt nav normāli, bet ok, ja vēlas lai dara kā grib! Vienkārši tad nevajag vainot telefonu, ka tam bača netur… Manus uzskatus par iphone bateriju apstiprina arī laacz savā nu jau gandrīz pirms gada publicētajā rakstā kur dalās ar savu pieredzi par iPhone 6. https://laacz.lv/2015/02/17/atpakal-pie-iphone/#ref-1 Te būs daži teikumi kas attiecas tieši uz baterijas tēmu: “…Esmu ilggadējs androīda lietotājs un uzskatu, ka tam ir tikai viena fundamentāla problēma – resursu rijība. Normāla izmēra tālrunis manās rokās akumulatoru “izrij” nepilnas dienas laikā, bet, ja ir vēlme izvilkt vairāk – jāskatās uz lielajiem monstriem, kuriem es neesmu gatavs.” … (par iPhone) “Pirmais, kas pārsteidz, ir akumulatora spēja dzīvot. Tas, protams, lielākoties ir paša iOSnopelns, bet tādā mazā ierīcītē akumulators, kurš dienas otrā pusē pie mana telefona lietošanas vājprāta vēl… Read more »

    Janis
    10.12.2015 18:25
    Reply to  Uldis M.

    Visam itkā piekrītu izņemto to baterijas “turēšanu” vismaz man, ka jau minēju ir gandrīz 50:50 kad iztur un kad nē, bet kā jau teicu, tas atšķiras no vispārējiem lietošanas paradumiem, man piem. vienam kolēģim arī baterija tur vienu dienu un vel 50% palikuši, bet vins arī knapinās ekrāns nogriezts tāds pustumšs nets atslēgts utt. Man piemēram tas neder ekrānu gribu spilgtu un netu ārā neslēdzu nekad. Protams ka ir iznācis izvilkt pat trīs dienas un šķiet pat vairāk ar vienu baterijas uzlādi tas bijis ar dažādiem telefoniem iphone4 Iphone 5 un Samsungi, protams ja ļoti vajag to baču var ilgi noturēt pie dzīvības.

    Nazis
    09.12.2015 14:19
    Reply to  Uldis M.

    Vai pie ātrās baterijas izlādes nebūs vainojama intensīvā telemetrijas datu vākšana, lietotāja video un sarunu ieraksts, gps… :D

    Mareks Matisons
    08.12.2015 23:32

    Kā jau norādījia Elvijs Juanzems = HTC Incredible S

    x
    09.12.2015 00:20

    duškabīnes apakša ar ekrānu :)

    Kristaps Lācis
    09.12.2015 10:42

    Jūs neko nesaprotat – HTC nokpēja Apple dizainu pirms Apple pat par to iedomājās!!

    Kurlander
    09.12.2015 14:42

    HTC jāvelk aplis uz tiesu!)

    Arnolds Zusmanis
    09.12.2015 12:24

    Cena eiropā ir 120€, manuprāt, tik arī būs Latvijā, uzskatu, ka cena ir daudz maz saprotama, ja rēķinst ka pusi no tās cenas paņemj pats vāciņš (kurš vienkārši maksā 60€), ja būtu vēl lightning kabelīts līdzi, tad cena būtu pavisam saprotama. Ka arī sakarā ar to, ka tas ir Apple vāciņš, tad ideāli draudzējās ar iphone (Pat augšējā joslā prādās uzlādes līmenis), un ja skatīties uz līdzīgu produktu, kas labi draudzētos ar iphone, un to varētu lādēt vienlaicīgi ar iphone (Kas ir retums), cena būtu 200€. Kā arī es domāju, ka apple izmantos kvalitatīvus akamulātorus, nevis kā daudzos powerbankos pārpalikumus, kas bieži vien bojà paša iphone akamulātoru.

    09.12.2015 12:53

    Es jau gribēju komentēt, ka šāda cena ir nenormāli augsta un ka principā tādas baterijas maksā daždesmit eiro, bet tad paskatījos mophie produktu (http://eu.mophie.com/shop/iphone-6) cenas un sapratu, ka kvalitatīvs vāciņa tipa akumulators var maksāt arī virs 100 eiro.

    Arnolds Zusmanis
    09.12.2015 13:00

    Tieši tā, es vienkārši vēl atceris pēc 5S, kad meklēju kaut ko kavalitatīvu, un sastapos ar cenām virs 200€, vai arī pavisam ķīna, pa 20€, kurš pārstāja strādāt pēc iOS 8 atjauninājuma un kurš bija pavisam plasmasa? Kaut gan man naudu nepatīk tērēt daudz, bet uzskatu, ka ja tu lieto iphone 6S, naudu paskopot uz ārējo akamulātoru, kurš var tiešā veidā uzpridzināt tavu telefonu, nav racionāli.

    Kaspars
    11.12.2015 20:11

    Par cenu runājot- visas oriģinālās baterijas maksā daudz, jebkuram produktam. Tam pašam Canon vai Sony fotoaparātam man bez kovera viena baterija maksā par 25% tik mazāk nekā šis iPhone vāciņš, tā kā, cena ir tīri pieņemama ražotāja produktam. 3 puses ķīnietis, nu ar to gan nebūtu korekti salīdzināt, tie visu par pus velti tirgo :D

    Rūdolfs Rancāns
    09.12.2015 12:33

    Šādu ”figņu”no Apple es nekad necerēju ieraudzīt.

    Uldis M.
    09.12.2015 13:33

    Katrā ziņā ne šādā izpildījumā… ja būtu to ietvara aizmuguri uztaisījuši visu vienāda biezuma, vēl būtu puslīdz ok. Es nesaprotu kā Džonijs šito dizainu vispār atzina par labu esam?

    Purvavelns
    09.12.2015 14:48
    Reply to  Uldis M.

    tas vēl no Stīva blociņa skicēm :D

    Uldis M.
    09.12.2015 14:59
    Reply to  Purvavelns

    Kurš savukārt iedvesmojās no aiz krekla piedurknes aizbāztas cigarešu paciņas :Dcomment image

    Naurelijs
    09.12.2015 13:35
    LOOK
    09.12.2015 18:47

    “Apple” klientūra ir radīta tam, lai tā visu laiku maksātu…

    x
    10.12.2015 10:07
    Reply to  LOOK

    da labi, tāds liktenis paredzēts jebkurai klientūrai.

    savulaik ķīnīzeru usb vadiņš nokijai nestrādāja, jo alkatīgie nokiāņi vienu pinu bija uztaisījuši garāku vai īsāku, tā ka parastais vads pa ls1 nederēja, bet nokijas pa ls12 derēja.
    tiesa, arī tik zemiskas izdarības nokiju neizglāba.

    Kaspars
    11.12.2015 20:03

    Būšu nepopulārs un pateikšu, ka man šis variants patīk labāk par alternatīvām, kaut vai to pašu Mophie, kurš it kā ir pozicionēts kā kings. Es nesaku, ka man šādi risinājumi vispār patiktu, bet reizēm sanāk 16-18 stundu gara diena un aifons ir mana darba sastāvdaļa, tāpēc to izmantoju daudz, un līdz šim krāmējos ar ārējām baterijas pakām. Šodien aizgāju uz Apple store, apskatījos un nopirku. Pirmkārt, lētāks par Mophie alternatīvu (Apple veikalā 79GBP par Apple to un 119GBP par Mophie), otrkārt, lai ko neteiktu te vairums daiļrunātāju, kur varu derēt, 99% nemaz nav redzējuši šo izstrādājumu dzīvē, side by side ar to Mophie, man Apple kompromiss liekas acij tīkamāks, un viennozīmīgi taustei patīkamāks. Ja šo sauc par kamieli, tad Mophie ir begemots- masīvs, klamzīgs un lēts pēts skata- kaut kāda spīdīgi krāsota plastmasa. Tajā man vēl nepatīk konstruktora tips- augša ņemas nost, kaut kādas ļurīgas pogas aizmguruē un kopumā rada ļoti lēta produkta sajūtu. Priekš kam man kaut kādas baterijas indikācijas lampiņas aizmugurē, kam kaut kādu podziņu, ja te viss ir integrēts pašā telefonā jau? Plug and play, tā teikt. Tas kamielis- jap, varbūt varēja kaut kā nezinu, labāk izdomāt, bet rokās sēž ļoti ērti, koveris telefonu nepadara par masīvu… Read more »

    Reklāma