Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Cardboard Camera atvieglo virtuālās realitātes attēlu uzņemšanu

    Jaunākie raksti

    Google kopš šī gada Google I/O 2015 konferences ļoti nopietni pievērsās Google Cardboard virtuālās realitātes briļļu un satura attīstībai. Google Cardboard VR ir lēts veids, kā cilvēkiem iepazīties ar virtuālās realitātes brillēm – saloki kartona gabalu, ievieto tur savu esošo viedtālruni un ieraugi vienkāršotu virtuālās realitātes pasauli. Google Cardboard vēl nebūtu dēvējams par ikdienā ierastu produktu, tomēr virtuālās realitātes iespējas aug katru dienu.

    Pagājušās nedēļas beigās tika izlaista Cardboard Camera lietotne, kas ļauj katram pašam izveidot savu virtuālās realitātes attēlojumu viedtālrunim. Pēcāk atliek vien ievietot Google Cardboard brillēs, lai izbaudītu paša izveidotu virtuālo realitāti. Google Cardboard Camera lietotne pagaidām ir ļoti vienkārša, tā piedāvā ierakstīt attēlu un skaņas ar viedtālruņa palīdzību, iespējams uzņemt panorāmas un pat gandrīz 360 grādu attēlus.

    Reklāma

    Cardboard Camera lietotne pilnus 360 grādus neatbalsta, tāpat netiks ierakstīta informācija pa vertikālo asi – uz augšu un leju nekā nebūs. Tikai šaura, horizontāla strīpa ar attēlu un skaņu. Pagaidām Cardboard Camera lietotne nepiedāvā ierakstu saglabāt “mākoņos” vai nosūtīt citam lietotājam. Google apgalvo, ka tuvāko mēnešu laikā Cardboard Camera lietotne saņems vairākus būtiskus iespēju uzlabojumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma