Web Analytics
More
    Reklāma

    Babolat radījis pirmo elektronisko tenisa raketi pasaulē

    Jaunākie raksti

    Babolat Play ir unikāls jaunums tenisa pasaulē. Pēc 10 gadu pētījumiem un testiem ir tapusi rakete, kas izmainīs tenisa inventāra nozari uz visiem laikiem. Jaunā rakete ļaus jebkuram spēlētājam izdzīvot pavisam jaunu pieredzi uz tenisa korta, sekojot līdzi savam progresam, salīdzināt savas prasmes ar citiem un izbaudīt tenisa spēli jaunā līmenī.

    Cik spēcīgs ir tavs sitiens? Cik % sitienu trāpi pa raketes vidu? Vai pietiekami uzgriez savu otro servi? Uz šiem un vēl daudziem citiem jautājumiem par savu spēli varēsi rast precīzas atbildes izmantojot Babolat Play raketi. Savu raketi vari savienot ar telefonu vai planšetdatoru izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu vai ar datoru izmantojot USB vadu.

    Reklāma

    Babolat Play aplikācijā tiks saglabāti visi iepriekšējie treniņu un sacensību dati. Šajā aplikācijā var gan redzēt katra konkrētā treniņa vai spēles datus, gan arī redzēt jebkura rādītāja izmaiņas ilgākā laika periodā, piemēram, kā pēdējā mēneša laikā mainījusies serves precizitāte vai kā uzlabojies forehand spēks gada laikā.

    Babolat Play aplikācijā būs ērti redzams, kura veida sitienus Tu visbiežāk izmanto savā spēlē un kuriem būtu jāpievērš papildus uzmanība. Izpildot konkrētu sitienu skaitu, tu tiksi pārcelts uz augstāku līmeni. Tāpat tev būs iespēja salīdzināt savu “pulsu” un daudzus citus rādītājus gan ar saviem draugiem, gan ar ATP un WTA zvaigžņu sniegumu. Palielies draugiem ar savu jauno serves stipruma rekordu, publicējot savu rezultātu Facebook!

    Ļoti svarīgs pluss Babolat Play tehnoloģijai ir tas, ka tā nekādā veidā neietekmē pašu raketi un spēlēšanu ar to. Rakete nav ne smagāka, ne arī kādā citā veidā atšķiras no standarta Babolat rakešu modeļiem. To var pārstīgot un mainīt tai gripus un overgripus tieši tāpat kā jebkurai standarta raketei. Šobrīd pieejami 3 dažādi modeļi – Pure Drive, Aeropro Drive un arī vieglāks modelis sievietēm un jauniešiem – Pure Drive Lite.

    Raketes ir oficiāli apstiprinātas ITF un tās ir atļauts izmantot jebkurā starptautiskajā turnīrā. Šobrīd ar jaunajām Play sērijas raketēm jau spēlē Rafaels Nadals, Karolīna Vozņacki un vairāki citi TOP 100 spēlētāji.

    Artūrs Bīriņš, tenisa treneris ar 8 gadu pieredzi un sava kluba vadītājs saka, “Man kā trenerim galvenais iemesls kāpēc lietoju šo raketi, ir iespēja vērot un sekot līdzi saviem spēlētājiem un audzēkņiem – redzēt viņu progresu, spēles intensitāti, paveikto un lietas, kas vēl jauzlabo. Rakete ļauj man dažādot treniņu procesu, jo iegūtie dati parāda, kam pievērst pastiprinātu uzmanību katram spēlētājam. Ir jūtams, ka šī rakete ir radījusi lielāku interesi iesaistīties treniņa procesā tieši jauniešu vidū, jo tā ļauj redzēt savu statistiku, līmeni, salīdzināt to ar citiem spēlētājiem un tenisa zvaigznēm un redzēt savu vietu reitingā.”

    Aplikāciju ir iespējams nolādēt App Store un Google Play lietotņu veikalos. Šonedēļ iznāca arī ilgi gaidītais aplikācijas atjauninājums, kas tagad mērīs arī serves ātrumu, ko līdz šim nevarēja izdarīt. Šī, no lietotāju puses, bija visgaidītākā lieta, jo tā ne tikai ļauj vēl vairāk analizēt spēli, bet arī padara šo procesu daudz interesantāku un pie tam parasta elektroniska aparatūra, kas līdz šim mērīja serves ātrumu, maksā pat vairākus simtus eiro.

    screen568x568 screen568x568 (1) screen568x568 (2)

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    02.12.2015 20:22

    Pamazām visādus devējus ievietos slēpēs, slidās, airos utt. Atliks tikai palaist aplikāciju un visādi dati uz ekrāna. Taču retais aizdomājas cik precīzi tie ir, un vai vispār tie atbilst kaut kam???

    Andris
    03.12.2015 10:56
    Reply to  LOOK

    Protams, ka nevar apgalvot, ka visi dati ir 100% precīzi, bet ar šo raketi ir veikti vairāk kā 20 miljardi sitienu, kas palīdz viņiem iegūt daudz informācijas, lai varētu uzlabot precizitāti.

    Kaut kādas kļūdas ir iespējamas, bet pēc pieredzes varu teikt, ka rāda ļoti precīzi.

    bombelats
    03.12.2015 12:12

    Vēl viena latviešu valodas pērle :”…Aplikāciju ir iespējams nolādēt…” ☺
    Un kas tā par aplikāciju – no krāsainiem papīriem līmēta vai izšuvuma veidā?

    ff
    04.12.2015 00:34
    Reply to  bombelats

    tu esi mucā audzis un caur spundi barots?

    Reklāma