Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Cardboard lietotne pieejama 100 valstīs un 39 valodās

    Jaunākie raksti

    Gada sākumā tika baumots, ka Google veidojot Android operētājsistēmas versiju virtuālās realitātes brillēm. Google varētu būt ķērusies klāt jaunas Android operētājsistēmas versijas izveidei, kas nākotnē darbinās virtuālās realitātes brilles un citas to papildinošas ierīces. Ja virtuālās realitātes gadžetu Android operētājsistēmas versija būs dzīvotspējīga, Google, visticamāk, sekos Facebook pēdās un iegādāsies kādu no esošiem virtuālās realitātes ierīču ražotājiem. Facebook par 2 miljardiem ASV dolāru nopirka Oculus Rift vēl 2014. gadā.

    Google pieeja virtuālās realitātes satura izplatīšanai ir uzskatāma par lētu, jo viss nepieciešamais virtuālās realitātes satura apskatei jau ir gandrīz katram kabatā. Atliek tikai paņemt viedtālruni, uzstādīt virtuālās realitātes lietotni un ievietot viedtālruni speciālā, bet lētā kartona kastē ar nosaukumu Cardboard VR.

    Reklāma

    Google tikko izziņoja, ka Cardboard lietotne ir iztulkota 39 pasaules valodās un pieejama 100 valstīs. Ar Cardboard saderīgās lietotnes ir lejupielādētas jau 15 miljonus reižu. Google pagājusi pretī potenciālajiem Cardboard izmantotājiem, samazinot nepieciešamo viedierīcē uzstādīto sensoru kvalitātes nosacījumus. Cardboard iespējas nesen tika papildinātas ar Google Street View apskati.

    Google arī beidzot atļāvusi katram pašam būvēt savu Cardboad viedtālruņa ietvaru, lai lietotāji varētu izgatavot sev piemērotākus un kvalitatīvākus viedtālruņu virtuālās realitātes adapterus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma