Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā jauno iPhone 6s tirdzniecība tiks uzsākta 9. oktobrī, zināmas viedtālruņu cenas

    Jaunākie raksti

    Jaunie Apple iPhone 6s un iPhone 6s Plus viedtālruņi tika prezentēti pirms nepilna mēneša un pirmajās trīs dienās kopš to nonākšanas tirdzniecībā, pircējuši kā karstus pīrādziņus izķēruši 13 miljonus ierīču ar kopējo vērtību ap 10 miljardiem ASV dolāru. Tādējādi ir pārspēts pagājušā gada rekords, kad pirmo trīs dienu laikā pircēji iegādājās 10 miljonus iPhone 6 ierīču. Analītiķi šo pieaugumu skaidro ar to, ka šogad statistiku papildina arī Ķīnā pārdoto ierīču skaits.

    Jau 9. oktobrī iPhone 6s viedtālruņi oficiāli būs nopērkami arī Latvijā. Par to liecina Apple tīmekļa vietnē publicētā informācija, kā arī vietējo Apple produktu izplatītāju tīmekļa vietnes. iDeal veikalos iPhone 6s maksās no 749 eiro, bet iPhone 6s Plus no 859 eiro. Šodien jauno iPhone 6s cenas publicējis arī Capital – iPhone 6s maksās no 749 eiro, bet iPhone 6s Plus no 849 eiro.

    LMT, joprojām vienīgais oficiālais iPhone izplatītājs (mobilo sakaru operators) Latvijā jaunos iPhone 6s sāks izplatīt 9. oktobrī un jau šodien uzņēmuma tīmekļa vietnē būs publicēta plašāka informācija par to kā tikt pie jaunajiem telefoniem. No drošiem avotiem uzzinājām, ka pie LMT iPhone 6s maksās sākot no 745 eiro, bet iPhone 6s Plus (64 GB) cena būs 959 eiro. LMT pagaidām ne apstiprina, ne noliedz šīs cenas, taču ļoti līdzīgas cenas jaunajiem iPhone 6s var redzēt Eiropas valstu Apple veikalos.

    Vilcienam pa priekšu šogad Tele2 vietā izvēlējies aizskriet Bite, kas arī naski (no 9. oktobra) saviem klientiem piedāvās jaunos iPhone 6s. Tiesa, cenas būs nedraudzīgākas. iPhone 6s (16 GB) pilna cena pērkot uzreiz sastādīs 889 eiro, bet pērkot uz nomaksu pilnā cena būs 988 eiro.

    Jaunie Apple iPhone 6s viedtālruņi nav mainījuši savu dizainu, taču saņēmuši vairākus būtiskus uzlabojumus. To korpuss veidots no izturīgāka alumīnija sakausējuma, pircējiem tiks piedāvāta jauna rozā (Rose Gold) krāsa un ierīces saņēmušas uzlabotas kameras. Telefonu displeja izmēri joprojām palikuši 4.7 un 5.5 collu izmērā un nav mainījušās arī to izšķirtspējas, taču displejos iestrādāta 3D Touch funkcija. Funkcijas būtība ir tāda, ka nu telefona displejs sajūt piespiediena spēku un spēj piedāvāt jaunus veidus kā mijiedarboties ar ierīci. Piemēram, ziņojumu sarakstā viegli piespiežam uz kāda ziņojuma un varēsim tajā mazliet ielūkoties. Piespiežam spēcīgāk un ziņojums tiks atvērts kā ierasts. Tāpat arī viegli piespiežot uz mājas ekrāna izvietotas ikonas, tiks atvērta izvēlne ar iespējām, ko piedāvā konkrētā lietotne. Piemēram, kameras gadījumā uzreiz varēsim izvēlēties ar kuru kameru uzņemt attēlu.

    https://www.youtube.com/watch?v=cSTEB8cdQwo

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    02.10.2015 09:21

    O, paldies ka norādījāt tieši 6s Plus 64GB versijas cenu – tieši tā man interesēja!

    Raitis
    02.10.2015 09:35

    Pie Bites.lv iPhone var nopirkt jau šodien, nav jāgaida 9.oktobris

    Kristaps Pūtelis
    02.10.2015 09:49
    Reply to  Raitis

    A man likās, ka tur puķes var iegādāties… Joks – respekta punkti par nosaukumu locīšanu, to daudzi mūsdienās nedara. :) Cik skatos, tur vienīgais piedāvājumā ir 16 gb 6s…

    02.10.2015 09:56
    Reply to  Raitis

    Tu esi 100% drošs par to nopirkšanu? Pagaidām es mājaslapā redzu tikai iespēju pieteikties. Pieņemu, ka Bite ir dabūjusi “dažus” telefonus, kas tāpat pirmajiem tiks biznesa klientiem.

    Esmu uzprasījis Bitei par iPhone 6s pieejamību un pastāstīšu ko viņi man atbildēs.

    Rūdolfs Rancāns
    02.10.2015 14:02

    Interneta veikalos cenas krīt burtiski pa stundām.

    Starp citu, kur būtu vislabāk pirkt jauno iPhone? Pie LMT? Neesmu dzirdējis gandrīz nevienu pozitīvu atsauksmi par LMT servisu par kāda telefona defekta novēršanas. Pašam arī gandrīz tikai slikta pieredze, lai gan esmu LMT klients padsmit gadus.
    Pie kāda no autorizētajiem dīleriem? Lētākajā ineta veikalā? Vairāk interesē serviss garantijas laikā un pat pēc tā.

    Krisjanis
    02.10.2015 15:04

    Sveiks! Kā reiz mana pēdējo nedēļu pieredze ļauj atbildēt uz tavu jautājumu. Tā kā telefonu nekad neesmu pircis interneta veikalos, tad nezināšu par defektu novēršanu/telefonu maiņu šajos gadījumos, taču par telefona pirkšanu pie LMT gan es tev varu izstāstīt. Savu iPhone 6 64GB iegādājos jūnijā pie LMT par tādu pašu cenu, kāda tā ir šobrīd, proti, Eur 799. Varu tev pateikt priekšā, ka LMT, piedāvājot telefonus uz nomaksu, neiekasē nekādu papildu naudu (kā, piemēram, Bite), respektīvi – ja telefons, pērkot to par pilnu summu uzreiz, maksā Eur 799, tad, ņemot telefonu uz nomaksu un 2 gadus maksājot Eur 33.30 mēnesī, tu beigās būsi samaksājis Eur 799.20. Cik man zināms, neviens interneta veikals šādu nomaksas opciju nepiedāvā. :) Attiecībā uz defektu novēršanu – pirms 2 nedēļām savam telefonam konstatēju (samērā) plaši izplatītu defektu – ekrāna labais apakšējais stūris bija vaļīgs, kā rezultātā, uzspiežot uz ekrāna stūra, tas klikšķēja. It kā nekas traks, bet tomēr besīja. Sazinājos ar oficiālo – Capital – servisu, noskaidroju, ka telefons jāved viņiem (nekāda starpniecība ar LMT nebija nepieciešama). Nākamajā dienā aizvedu viņiem telefonu, pretī saņemot solījumu saņemt atbildi 3 darba dienu laikā. Tā arī notika, trešajā darba dienā saņēmu ziņu, ka remonts ir pabeigts un ka… Read more »

    02.10.2015 15:34

    Es varu rekomendēt Latvijā iPhone iegādāties pie uzņēmumiem, kas oficiāli izplata Apple produkciju: LMT, iDeal un Capital. Šie uzņēmumi pārzina ko tirgo un spēs palīdzēt, ja būs kāds jautājums vai remonta gadījums. Protams, jārēķinās, ka pie LMT jaunie telefoni var nebūt uzreiz pienācīgā daudzumā (Latvija tomēr Apple-prāt ir niecīgs tirdziņš) un būs uz savējo jāuzgaida.

    Interneta veikali var radīt diametrāli pretēju pieredzi. Var būt veiksmīgi pirkumi un varbūt problēmas. Tipiski pie Interneta veikaliem griežas tad, ja grib dabūt maksimāli zemu cenu un nerūp apkalpošanas jautājumi. Ticu, ka iPhone gadījumā tas tā nav, īpaši jauno modeļu tirdzniecības uzsākšanas brīdī, kad Interneta veikali nespēj ne tuvu piedāvāt tik atbilstošu cenu kā oficiālie izplatītāji.

    Protams, izvēle paša rokās.

    Dairis Jankovskis
    05.10.2015 14:17

    Paskaties google… ir vecs ieraksts krizdabz.lv rakstos, kas ir baltie un kas ir pelēkie tālruņi. Tad sapratīsi arī par garantijām.

    Savus iphone modeļus neesmu jaunus pircis un neesmu nesis uz autorizētiem/neaturizētiem servisa centriem. Kaut kā nav plīsuši 6-7gadu laikā viņi. Tāpēc pērkot lietotu iPhone nesatraucos par garantijām, jo tāda nav īsti vajadzīga.

    Ko protams nevarētu teikt par Mac datoriem, jo šad tad gadās, kad caur autorizētiem servisiem var apmainīt vispasaules defektu.

    zigiic
    02.10.2015 14:53

    Šito gan es gribētu ieraudzīt uz Kursors apskatu .Tās bites cenas nav tā kā par traku ,šitā uzvārīties!!!

    02.10.2015 15:35
    Reply to  zigiic

    Es nedomāju, ka no šiem pirmajiem iPhone 6s Bite baigi uzvārās. Tā kā Bitei nav līguma ar Apple, tad telefonus nākas iepirkt no citiem kanāliem un tur cenas (vismaz startā) ir krietni augstākas.

    Apskatu raudzīsim sagatavot :)

    Uldis M.
    02.10.2015 16:58

    LMT lapā jau arī oficiāli parādījušies! Vienīgi skatos ka krāsu izvēle ir ierobežota – jo ja piemēram gribi 6s plus tad nāks izvēlēties tikai melno vai zeltīto… Visas krāsas pieejamas tikai iPhone 6s 64GB versijai…

    Reklāma