Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Pixel C konkurēs ar Microsoft Surface un iPad Pro

    Jaunākie raksti

    Google ierīču izziņošanas pasākums bija tik pārblīvēts ar informāciju, ka nepaspējām pastāstīt par Google Pixel C planšetdatoru, kas paredzēts konkurēšanai ar tādiem milžiem kā Microsoft Surface un iPad Pro. Pirmais acu uzmetiens tehniskajai specifikācijai liek noelsties – Nvidia Tegra X1 procesors ar 3 GB RAM, 10.2 collu ekrāns ar 2560 x 1800 izšķirtspēju (308 ppi).

    Par 149 dolāriem piepērkama Bluetooth klaviatūra, kas to it kā padarītu par klēpjdatora aizvietotāju. Diemžēl Google Pixel C ir saņēmis Android operētājsistēmu, kas varbūt arī ir dēvējama par labu un derīgu viedtālruņos, bet planšetdatoriem un maziem klēpjdatoriem no Google apcirkņiem vairāk piestāvētu Chrome OS.

    Reklāma

    iPad Pro un Pixel C vēl nav iznākuši, tāpēc pagaidām ir pāragri spriest par abu planšetdatoru pielietojumu jeb kā tagad ir moderni sacīt – produktivitāti. Pagaidām Surface Pro 3 tiek pamatoti uzskatīts par spējīgāko konkurentu pat bez iPad Pro un Pixel C redzēšanas dzīvē. Surface Pro 3 spēj darbināt visu, sākot no Angry Birds un beidzot ar AutoCAD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artis Markots
    01.10.2015 10:25

    Labs dators; nepareizais OS… :(

    Reklāma