Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube maksas serviss bez reklāmām varētu sākt darbību oktobrī

    Jaunākie raksti

    Jau pirms gada tika runāts, ka YouTube grasās ieviest maksas alternatīvu šobrīd bez maksas pieejamajiem video, kuros tiek rādītas reklāmas. YouTube sadarbības partneri aprīlī bija saņēmuši vēstuli ar informāciju, ka drīzumā tiks uzsākta arī video demonstrēšanas bez reklāmām, bet par to lietotājam nāksies šķirties no mēneša maksas. YouTube Creator Studio Dashboard esošā informācija norāda, ka maksas serviss būs pieejams jau 15. jūnijā, tomēr tā iznākšana tika atspiesta uz rudeni.

    Re/code ziņo, ka YouTube maksas serviss gaidāms oktobrī, turklāt tā iznākšana tikšot sadalīta divās daļās – YouTube Music Keyand, kā arī YouTube bez reklāmām. Tiek lēsts, ka YouTube par minēto servisu izmantošanu vēlēsies saņemt $10 mēnesī. Vismaz sākotnēji YouTube maksas serviss būs pieejams tikai ASV (vismaz tas ir noprotams no vēstules, ko saņēmuši YouTube Creators), tomēr sagaidāms, ka pāris mēnešu laikā tas nonāks arī pie lietotājiem pārējā pasaulē.

    Reklāma

    Vēstulē YouTube Creators (pelnošiem satura veidotājiem) parādīts, kā gūt ienākumus no jauno maksas YouTube video demonstrēšanas. YouTube partneri saņems 55% no iekasētajām mēneša abonentu maksām, kas atbilst šobrīd aktuālajai YouTube lietošanas noteikumu redakcijai par reklāmas ieņēmumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    28.09.2015 10:17

    Interesanti, vai bez “kā es apēdu jēlu sūdu bez sāls lai kļūtu slavens” satura kas cits arī būs bezmaksas trubā.

    Mārtiņš
    28.09.2015 10:33

    Valodas pērle: “iznākšana tika atspiesta uz rudeni”…

    nabadanga
    30.09.2015 10:35

    Nu, brēcēji, ka vājprātīgas reklāmas šur tur ir daudz, gatavojiet atvērt maciņus ;)

    Reklāma