Web Analytics
More
    Reklāma

    Abi jaunie Google Nexus viedtālruņi gaidāmi 29. septembrī

    Jaunākie raksti

    Šajā rudenī no Google gaidāmi veseli divi Nexus sērijas viedtālruņi, lai izpatiktu plašākam klientu lokam. Šobrīd aktuālais Motorola Nexus 6 tiek dēvēts par pārāk lielu un pārāk dārgu Nexus sērijas viedtālruni, tāpēc tas nav iemantojis lielu popularitāti pircēju vidū.

    Jaunos Google Nexus sērijas viedtālruņus veidos divi ražotāji – normāla izmēra viedtālrunis būs LG Nexus (aptuveni 5.2 collas, Snapdragon 808, 3 GB RAM, 13 megapikseļu kamera ar optisko attēla stabilizāciju), bet Huawei veidos izmēros lielāku Nexus viedtālruni (5.7 collu ekrāns, Snapdragon 810, 3 GB RAM, 13 megapikseļu kamera ar optisko attēla stabilizāciju. Visticamāk, abus jaunos modeļus Google oficiāli izziņos 29. septembrī Sanfrancisko, kad gaidāms viens no gada lielākajiem Google pasākumiem. Jāatzīmē, ka pagaidām preses pārstāvji neesot saņēmuši ielūgumus, tāpēc pilnīgas pārliecības par nosprausto datumu neesot.

    Reklāma

    Tradicionāli kopā ar Nexus viedierīcēm nāk arī jaunā Android operētājsistēmas versija. Android lēks uzreiz uz 6.0 versiju un tās nosaukums ir Marshmallow. Nexus viedierīces demonstrēs labāko no Marshmallow jaunajām iespējām – būs iebūvēti pirkstu nospiedumu lasītāji, būs USB Type-C uzlādes un datu pārraides pieslēgvieta. Tiek mēļots, ka Nexus viedtālruņu pasūtīšana tiks uzsākta 13. oktobrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma