Web Analytics
More
    Reklāma

    Holivuda sāk vajāt Popcorn Time lietotājus

    Jaunākie raksti

    Popcorn Time būs pamatīgi nobaidījis Holivudas varenos, jo pēdējā laikā pieejamas daudzas ziņas, ka nelegālo video apsaktes servisa klienti tiek vajāti vairāk nekā tā uzturētāji. The Wall Street Journal ziņo, ka filmas The Expendables 3 izveidotāji iesūdzējuši tiesā 16 Popcorn Time lietotājus par filmas nelegālu noskatīšanos. Popcorn Time pārstāvji jau atzinuši, ka ir nepatīkami noskatīties šādā Holivudas iebiedēšanas taktikā, sūdzot tiesās lietotājus, nevis servisa uzturētājus.

    Popcorn Time izveidotāji uzsver, ka šis serviss nav uzskatāms par nelegālu un pirātisms ir nevis lietotāju radīta problēma, bet gan alkatīgo filmu izdevēju mākslīgi radīta problēma. Popcorn Time strādājoša beta versija pieejama lejupielādei Android viedierīcēs (4.2+), kā arī Mac OS X, Windows un Linux lietotājiem.

    Reklāma

    Nelegālais video apskates serviss pieejams arī tīmekļa pārlūkiem, nebūs nepieciešams ierīcēs uzstādīt programmatūru. Tas saucas Popcorn in Your Browser un tieši to arī dara – ver vaļā Popcorn in Your Browser mājaslapu datora interneta pārlūkā, sameklē vēlamo filmu un skaties. Popcorn in Your Browser šobrīd piedāvā tikai filmas meklēšanu, bet ne vizuālu bibliotēku, kā tas ir ierasts Popcorn Time lietotnēs.

    Iepriekš rakstījām, ka Dāņu drošības sargi diviem kungiem piesprieduši bargus sodus par informatīvu Popcorn Time mājaslapu uzturēšanu. Šobrīd Popcorntime.dk un Popcorn-time.dk vietnes ir slēgtas, abi kungi sēž aiz atslēgas un tur pavadīs turpmākos sešus gadus. Interesanti, ka vietnēs nebija izvietota ne pati Popcorn Time programmatūra, ne kāds pirātisks video. Vietnes stāstīja par Popcorn Time jaunumiem un iespējām – neliels FAQ un esi cietumā. Policija norāda, ka vietņu uzturētāji šādi popularizējuši pirātismu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma