Web Analytics
More
    Reklāma

    Lētākais Huawei Watch maksās 349 ASV dolārus un būs savietojams ar iOS ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Gada sākumā notikušajā Mobile World Congress tehnoloģiju izstādē Huawei prezentēja savu premium viedpulksteņa piedāvājumu – Huawei Watch. Ierīce ir apaļš Android Wear viedpulkstenis ar safīra aizsargstiklu un AMOLED ekrānu zem tā. Pulksteņa diametrs ir vien 42 mm un biezums – 11.3 mm. Huawei Watch aprīkots ar 1.4 collu apaļu AMOLED ekrānu ar 400 x 400 pikseļu izšķirtspēju. Beidzot šis produkts tuvojas pircējiem un nākamnedēļ Berlīnē notiekošajā IFA 2015 tehnoloģiju izstādē to varēs apskatīt “dzīvē”.

    Uz brīdi Amazon publicētais, bet diemžēl jau izņemtais sludinājums atklāja vairāk informācijas par ierīces cenu un iespējām. Vienkāršākais Huawei Watch modelis ar ādas siksniņu maksās 349.99 ASV dolārus, bet dārgākais ar apzeltītu metāla siksniņu apveltītais modelis maksās 799.99 dolārus. Tomēr krietni interesantāka sludinājumā ir norāde par to, ka ierīce sadarbosies ar iOS ierīcēm. Ja tā nav kļūda vai apzināta maldināšana, tad tas nozīmē, ka Android Wear ierīces potenciāli spēs sadarboties ar iPhone un būs krietni populārākas, jo ne kurš katrs var atļauties iegādāties Apple Watch. Pielietojums gan abu platformu viedpulksteņiem, manuprāt, ir vienlīdz nosacīts.

    Reklāma

    Tātad, gaidam 2. septembri, kad būs iespēja apskatīt šo jauno produktu un par pirmajiem iespaidiem ziņosim pa taisno no Berlīnes.

    huawei-watch-pricing

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    29.08.2015 15:14

    Ja reiz cena ir faktors, tad neredzu, kā tieši šis ir lētāk, jo 349 usd ir tieši tā pati cena, kas Apple Watch.

    29.08.2015 17:12
    Reply to  Miks Latvis

    OK, pagaidām nav zināmas Huawei Watch Eiropas cenas, taču Apple Watch mūsu pusē maksā sākot no 399 eiro un visi sakarīgie modeļi ir >639 eiro, kas nebūt nav lēti. Es pieņemu, ka arī Eiropā Huawei Watch tomēr maksās mazāk par tiem sešiem simtiem eiro.

    29.08.2015 17:18

    Ja abi produkti ir identiskā cenā USA, tad neredzu iemeslu, lai Eiropas cenas būtu diži atšķirīgas. Sadārdzinājums ir galvenokārt nodokļa dēļ un tas abiem būs gandrīz identisks.

    davfreim
    29.08.2015 15:27

    Jup, Apple Watch maksā ļoooti dārgi, sport versija veselus 349$…

    Reklāma