Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi nākamā gada sākumā varētu izziņot savu procesoru sēriju

    Jaunākie raksti

    Xiaomi ir iekarojis Ķīnas lielākā viedtālruņu ražotāja titulu, kā arī Xiaomi uzskatāms par pasaules TOP5 ražotāju, kad skaita pārdotos viedtālruņus. Tiek pieļauts, ka Xiaomi plānos ir izstrādāt pašiem savus viedierīču procesorus, lai nenāktos paļauties uz citiem ražotājiem. Xiaomi šobrīd izmanto Qualcomm un MediaTek procesorus, bet Xiaomi Redmi 2A modelī sastopams Leadcore veidots procesors.

    Iespējams, ka jau 2016. gada Xiaomi viedtālruņu modeļi sāks saņemt paša ražotāja procesorus. Sākotnēji Xiaomi ar tiem aprīkos savus budžeta klases Redmi viedtālruņu modeļus. Xiaomi procesoru izveide varētu samazināt pakaļdarinājumu veidošanu vai vismaz tos padarīt atšķiramus no oriģināliem.

    Reklāma

    Iepriekš tika ziņots, ka Xiaomi varētu pamatīgi ciest no viedtālruņu modeļu pakaļdarinājumiem. Sintētisko veiktspējas testu lietotnes AnTuTu uzturētājs un izstrādātājs publicējis atskaiti, kurā atklāta informācija par tirgū esošo viedtālruņu viltojumiem un tā saucamajiem kloniem. AnTuTu ziņo, ka 2015. gada pirmajā pusgadā 2.04% no visiem aktīvajiem viedtālruņiem ir viltojumi. Visbiežāk tiekot viltoti Xiaomi Mi Note viedtālruņi (31.82% no viltojumiem), kam seko Xiaomi Redmi Note kloni (12%). Xiaomi Mi3 modelis tiek viltots 9.39% gadījumos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nettwerk
    11.08.2015 19:19

    Kaarteejais Mediatek paveids buus. Tikai to razho Xiaomi.

    Reklāma