Web Analytics
More
    Reklāma

    Vairums 2016. gada VW modeļu spēs izvairīties no sadursmēm un savienoties ar viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Ierasts, ka pēc autonomas darbības aktīviem auto satiksmes drošības risinājumiem jādodas pie Mercedes vai vismaz jāskatās Volvo virzienā, tomēr nākamais gads atnesīs arī Volkswagen modeļu rindās vairākus noderīgus aktīvos automašīnu satiksmes drošības elementus. Lielākā Golf, Jetta un Touareg 2016. gada modeļu daļa iegūs adaptīvo kruīza kontroli un bremzēšanas tehnoloģijas, kas ļaus izvairīties no sadursmēm. Šīs iespējas nāks Touareg un CC Executive aprīkojuma līmeņa standarta komplektācijā.

    CC, Golf un Touareg 2016. gada modeļi iegūs brīdinājumu par joslu šķērsošanu, kā arī Golf iegūs “parkošanās” asistentu.

    Reklāma

    Automašīnu informācijas un izklaides sistēmas iepriecinās jauno tehnoloģiju entuziastus. Tā dēvētā VW MIB II izklaides sistēma atbalstīs Android Auto, Apple CarPlay un MirrorLink savienojumus. Būs ieejama iespēja abonēt Car-Net pakalpojumus attālinātai dažādu automašīnas iespēju kontrolei, drošības paziņojumu saņemšanai un reāla laika informācijai par degvielas cenām un laika apstākļiem.

    Volkswagen MIB II informācijas un izklaides sistēma būšot pieejama arī vēl šī gada VW auto modeļiem, vien nāksies ar mašīnas pasūtīšanu paciesties līdz novembrim vai decembrim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma