Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple pieņem darbā bijušo Fiat Chrysler vadītāju

    Jaunākie raksti

    The Wall Street Journal ziņo, ka Apple darbinieku rindas tikko papildinājis izbijis Fiat Chrysler Automobiles vecākais viceprezidents Djū Bets (Doug Betts), kas atkal ļāvis ar jaunu sparu uzbangot baumām par Apple radītu automašīnu. Iepriekš viņš strādājis arī citos autobūves gigantos – Nissan, Toyota un minētajā Fiat Chrysler.

    Djū Bets iepriekšējie amata pienākumi ietvēruši automašīnu izstrādes un klientu apmierinātības komandu darbību koordinēšanu. Viņš bijis arī kvalitātes inženieris, risinājis garantiju problēmsituācijas, vadījis produktu izstrādi un veicis citus ļoti atbildīgus pienākumus.

    Reklāma

    Nesen tīmeklī ceļoja informācija, ka uzņēmumi Apple un Tesla iesaistījušies cīņā par darbiniekiem. Sākumā šķita, ka uzvar Tesla, jo no Apple tika pārvilināti aptuveni 150 darbinieki. LinkedIn informācija liecina, ka Apple no Tesla ieguva aptuveni 50 darbiniekus. Vairums Apple jauno darbinieku specializējušies mehānikā un robotu veidošanā.

    Turklāt baumu līmenī Apple jau kādu laiku plānojot veidot paši savu transporta līdzekli. Pieejamā informācija liecina, ka Apple nav tādu zināšanu, lai izveidotu paši savu automašīnu, bet uzņēmumam ir daudz naudas, tāpēc automašīnas projekts nav nekas neiespējams.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Frants
    22.07.2015 14:31

    Fiat/Chrysler ,gana tizlas mašīnas,lai cerētu,ka šis brīnums tāds nebūs !

    Nettwerk
    22.07.2015 16:21

    Virsrakstu izlasot, taalaak nav veerts lasiit ne iedziljinaaties. Paldies.

    22.07.2015 21:44
    Reply to  Nettwerk

    Johaidī, es Artim visu laiku saku, ka virsraksti jāveido tā, lai tie ir intriģējoši, bet neko daudz nepasakoši :D

    davfreim
    23.07.2015 10:55

    Sūti uz TVNET (joks) lai pamācās, kā ieintriģēt ar virsrakstu, to vislabāk dara tvnet.ru :D

    Reklāma