Web Analytics
More
    Reklāma

    Gandrīz neticami – ar Apple Watch apmierināti ir 97% īpašnieku

    Jaunākie raksti

    Par Apple Watch domas dalās divās pilnīgi pretējās nometnēs – vieni to tur gandrīz mājas Pudžas vietā, kamēr citi nekādi neizprot 350 līdz 17 000 dolāru vērtās viedierīces jēgu un pielietojumu. Interesanti, ka gandrīz visi Apple Watch īpašnieki ir stāvā sajūsmā par pirkumu un viedā pulksteņa iespējām. Daudzi analītiķi un tirgus pārzinātāji norāda, ka Apple Watch pirmais modelis vēl arvien ir gramstīšanās tumsā, bet jau otrais Apple Watch būs verķis ar misiju un pielietojumu.

    97% no Apple Watch īpašniekiem aptaujā atbildējuši, ka ir ļoti vai diezgan apmierināti ar viedā pulksteņa īpašībās un iespējām. Aptaujā piedalījās 800 Apple Watch lietotāji, un tās ietvaros Apple Watch veikums tika salīdzināts ar pirmo Apple iPhone un iPad modeļu sniegumu.

    Interesanti, ka pirmie Apple iPhone un iPad modeļi uzrādīja salīdzinoši zemus 91% un 92% apmierinātības rādītājus. Aptaujas par pirmajiem Apple iPhone un iPad modeļiem tika veiktas to iznākšanas laikā – attiecīgi 2007. un 2010. gadā.

    apple-watch-satisfaction-survey

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    13 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    21.07.2015 13:21

    vajadzētu datus pa cenu kategorijām.

    jādomā, ka dārgāko modeļu pircēji ir apmierinātāki. A kā tad nebūsi ))

    21.07.2015 13:34

    Orģinālajā rakstā bija lielisks komentārs (un korekti būtu linkot uz orģinālu, nevis to zdnet sūdu):
    https://techpinions.com/the-state-of-apple-watch-satisfaction/41126#comment-2146745929

    I got my girlfriend and myself Apple Watches. She has loved hers from day one. I have been more in like rather than in love but my affection is growing. I notice how slow third party apps are. She doesn’t bother with any third party apps. It was immediately clear that we were viewing Apple Watch differently.

    I think techies get Apple Watch and look for an experience like the day they got their first iPad. They look to kill the evening playing with their new toy. However, once set up, there is little to do so they get disappointed. My girlfriend, representing the non-techie side, put her Apple Watch on and went about her business. She immediately loved the way it reduced the time playing on techie devices i.e. her iPhone. I found myself looking for the Watch to be a play-toy that entertained. She immediately looked at it as a tool that helped manage her interactions with her phone. As I have spent more time with the watch I have been coming around to her view.

    davfreim
    21.07.2015 18:41

    Kad kurors.lv notestēs Apple watch? :)

    21.07.2015 21:02
    Reply to  davfreim

    Pirms kāda laika bija iespēja padarboties ar Apple Watch un pirmie iespaidi ir gūti. Tagad tikai jāatrod laiks tos pierakstīt. Labi sapratu kāpēc tehniski domājošam cilvēkam tas verķis var likties bezjēdzīgs. Bet cilvēkam “parastajam” viss nav tik drūmās krāsās.

    Nettwerk
    23.07.2015 11:29

    Man nekad nav bijis 5C savaa iipashumaa. Bet iPhone 6 Plus gan. Meklee ruupiigaak tu iespejams jauc mani ar kaadu citu.

    Kaspars
    21.07.2015 21:26

    Šeit tomēr ir runa par ļoti specifiskām ierīcēm, kam ar to veiktspēju utt. ir mazs sakars! iOs ticīgajiem ir svarīgs katrs kulta priekšmets un tā darbība nav tik nozīmīga! Ja nenotiks jauna tehnoreliģijas revolūcija tad par jebkuru APPLE produktu jūsmos un galvenais pirks, pirks, pirks, pirks… un ar putām uz lūpām (tulznām pirksstos) aiztāvēs savu pirkumu, ko citi taču nemaz nevarot atļauties…

    Uldis M.
    22.07.2015 08:48
    Reply to  Kaspars

    Jā, jo Apple pircējam neinteresē Price/performance attiecība. Tipiskais Apple pircējs vienkārši grib kvalitatīvu mantu kura darbosies kā pienākas – tāpēc ir gatavs arī samaksāt vairāk jo zina ka nopērkot Apple produktu viņš iegūs patiešām kvalitatīvu un nostrādātu lietu ar pievienoto vērtību.

    Artis
    22.07.2015 14:07
    Reply to  Uldis M.

    Varu tikai piekrist Uldim. Esmu bijis pārliecināts Android lietotājs kopš Android 2.0 versijas. Pēdējais Android telefons man bija Nexus 5. Vēl tagad mājās ir Nexus 4 un dēls spēlējas ar Nexus 7. Ilgi domāju par iPhone, tomēr sadūšojos pirms pāris nedēļām un nopirku. Jā, nav lēts telefons. Jā, nav tā, ka tas būtu perfekts visās jomās… Tomēr, pārejot no Nexus 5, redzu, cik vienkārši iPhone darbojas, cik kvalitatīvi tas ir uztaisīts. Man nav svarīgi, kas tam lācītim ir vēderā – galvenais lai tas strādā. Ir daudzas lietas, ko ar iPhone nevar izdarīt (salīdzinot ar to, ko varēja izdarīt ar Nexus 5)… Tomēr to ko es varu ar iPhone izdarīt, es varu izdarīt perfekti, bez raustīšanās u.t.t. Līdz šim mans labākais pirkums.

    Deace Duck
    22.07.2015 01:07

    Kims iet Apple pēdās un pat uzlabo Apple standarta rezultātus 95-97% uz 99.x%

    Nettwerk
    22.07.2015 16:30

    Es biju apple lietotaajs palietoju menesi iPhone 6 Plus un paardevu. Jo tehniski nu nedavilka. Sameraa biezhi tika noveerota programmu aizveershanaas. Izteikt page fsult deelj defektiiva vai sisteemas atminjas. 2 nedeljas darbojas ok un tad saakaas vecaa dziesma. Restore un tad atkal var lietot. Panjeemu sev pirmo riktigo Android telefonu nu esmu jau 2, vai 3 meneshus ar Nexus 6. Beidzot Android lietojams cilveeciigi. Nav programmu nokreshoshana ne tamliidziigi. Sisteema darbojas stabili. Un Nexus 6 daudz eertaaks un zolidak izskataas par iPhone 6 Plus.

    aamurs
    22.07.2015 23:53
    Reply to  Nettwerk

    Aj nu ko tu te stāsti. Pirms dažiem mēnešiem tev vienā citā rakstā 5c gļukoja. Tagad tev 6 plus gļuko. Tad kapēc ņēmi 6. Ja pret piekto tādu nepatiku izrādiji? Man gan liekas, ka pašam vien gļuko un ābols nav bijis…

    23.07.2015 11:39
    Reply to  Nettwerk

    Ja ierīcei ir tehniskas problēmas, tā tiek nesta uz servisu labošanai vai nomaiņai.

    Krotow
    04.08.2015 01:15

    Daļai aptaujāto būs kauns atzīties, ka pulkstenis iegādāts tieši statusa dēļ :P

    Reklāma