Web Analytics
More
    Reklāma

    BMW būtu gatavi sadarbībai ar Apple automašīnas izstrādē

    Jaunākie raksti

    BMW ražošanas direktors Olivers Zipse (Oliver Zipse) norādījis, ka uzņēmums ir gatavs sadarboties ar Apple, lai izveidotu jaunu un unikālu automašīnu tehnoloģiju. BMW pārstāvis savā runā atklājis, ka uzņēmums pilnībā izprot partnerības nepieciešamību, kad ierastas auto tehnoloģijas tiek apvienotas ar jaunām, viedām tehnoloģijām. Protams, saprotama BMW vēlme un gatavība sadarboties Apple automašīnas izveidē, lai nopelnītu kādu lieku naudiņu. Par Apple auto tiek baumots jau kādu laiku, bet baumas pieņēmās spēkā šī gada februārī.

    Baumu līmenī Apple jau kādu laiku plānojot veidot paši savu transporta līdzekli. Pieejamā informācija liecina, ka Apple nav tādu zināšanu, lai izveidotu paši savu automašīnu, bet uzņēmumam ir daudz naudas, tāpēc automašīnas projekts nav nekas neiespējams. Nesen tīmeklī ceļoja informācija, ka uzņēmumi Apple un Tesla iesaistījušies cīņā par darbiniekiem. Sākumā šķita, ka uzvar Tesla, jo no Apple tika pārvilināti aptuveni 150 darbinieki. LinkedIn informācija liecina, ka Apple no Tesla ieguva aptuveni 50 darbiniekus. Vairums Apple jauno darbinieku specializējušies mehānikā un robotu veidošanā.

    BMW pēdējos gados aktīvi atbalsta Apple idejas un risinājumus. BMW un Apple mīl balto krāsu, BMW pārāk nekautrējoties kopējuši Apple Store Genius Bar konceptu, pieprasot, lai visi autorizētie BMW dīleri izmantotu iPad planšetdatorus. iPad planšetdatoros uzstādīta programmatūra, kas spēj atbildēt uz gandrīz visiem klientu jautājumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma