Web Analytics
More
    Reklāma

    LG Spirit apskats

    Liku milzīgas cerības uz viedtālruni, tomēr tam izdevās šur tur pievilt gaidas. Uzskatu, ka savā cenas kategorijās LG Spirit vēl arvien ir fantastisks pirkums, tas bija pelnījis iegūt augstāku punktu skaitu novērtējumā, bet ražotājs nav spēji noslīpēt viedtālruni līdz galam.

    Jaunākie raksti

    Vairākus pēdējos mēnešus cenšamies ne tikai aptvert jaunākos flagmaņus, bet arī ieskatīties lētāku un pavisam lētu viedierīču tirgū, kur nākas pamatīgi pacīnīties, līdz no pelavām iespējams izsijāt kādu vērā ņemamu modeli.

    Iepriekš esmu kronējis burtiski pāris viedtālruņus, kas cenā ap vai pat zem 200 eiro ir katra iztērētā centa vērti. Viens no tiem bija Just5 Blaster – ļoti attāli Latvijas vārdu nesošs viedtālrunis, kas savā (ja nemaldos) ceturtajā paaudzē beidzot spējis iegūt jēdzīgas komponentes un ātrdarbību. Otrs milzu pārsteigums bija Meizu m1 note, kas kā karsti pīrādziņi izķerts un vairs nav pieejams veikalos. Cerams, Meizu m1 note kādreiz vēl atgriezīsies pie mums.

    Pēc vairākkārtēja lasītāju aicinājuma esam ieguvuši apskatam vienu no svaigākajiem LG veikumiem – LG Spirit. LG Spirit uzskatāms par visai retu parādību, kad liels ražotājs piedāvā ļoti iekārojamu budžeta klases viedtālruni. Apskata gaitā pamanīsit, ka viedtālrunis nav izsprucis bez mīnusiem, tomēr tas stumj lietojama un pat visai simpātiska viedtālruņa cenas latiņu arvien zemāk.

    Tehniskā specifikācija

    • Operētājsistēma: Android 5.0.1 Lollipop
    • Ekrāns: IPS LCD, 4.7 collas, 720 x 1280, ap 312 ppi, Corning Gorilla Glass 3
    • Procesors: Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410, četri 1.2 GHz Cortex-A53 kodoli, Adreno 306 video apakšsistēma
    • RAM: 1.0 GB
    • Atmiņa: 8 GB, microSD līdz 32 GB
    • Savienojumi: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Hotspot, Bluetooth 4.1 (A2DP, LE), 4G
    • Kameras: 8 megapikseļi, 3264 x 2448, LED zibspuldze. 1080p ar 30 fps video. 1.0 megapikseļu priekšējā kamera
    • FM radio: ir, ar RDS
    • GPS: ar A-GPS, GLONASS
    • Papildus: e-kompass
    • Izmēri un svars: 133.3 x 66.1 x 10 mm, 125 g
    • Akumulators: lietotāja nomaināms Li-Ion 2100 mAh
    • Krāsas: titāna, zelta un balta
    • Cena: sākot no 140 eiro interneta veikalos

    Izskats un uzbūve

    LG Spirit mantojis vairākas būtiskas pazīmes no ražotāja flagmaņiem, turklāt tās pienācīgi pārņemtas, nevis uzskatāmas tikai par vizuāliem klekšiem bez reāla pielietojuma. Pasteidzoties priekšā notikumiem, varu atklāt, ka pat ekrāns ir pavisam nedaudz ieliekts, tādējādi atgādinot LG G Flex un G Flex2.

    Jaunais LG Spirit modelis atgādina izmēros samazinātu jau minēto G Flex2 vai LG G3. Tiem ir līdzīgas formas un dizains, vadības pogas novietotas viedtālruņa aizmugurē, saskarnes dizains ir saucams par identisku. Pat būtu jāsaka, ka LG Spirit ir mazāk ļumīgs, ja to salīdzina ar izmēros lielākajiem G Flex2 vai LG G3. Jāatgādina, ka G Flex2 viena no pamatvērtībām ir iespēja to nedaudz palocīt, bet mazais izmērs LG Spirit padara tiešām stingru.

    LG Spirit 014
    LG Spirit

    Viedtālruņa aizmugures vāks ir noņemams un zem tā atradīsim vietu microSIM un microSD kartēm, un pat akumulators būs nomaināms. Mēģinu pret testam nodotajām viedierīcēm izturēties ar pienācīgu cieņu, ja vien pats ražotājs neuzprasās uz nepatikšanām, solot nez kādas neticamas noturības pret ūdeni un triecieniem, un arī šoreiz LG Spirit neliku speciāli ciest. Diemžēl aizmugures vāks viedtālruņa lietošanas laikā paspēja redzami sašvīkāties. No LG Spirit nevajadzētu gaidīt G Flex2 pašsalāpīšanās iespējas un aizmugures vāks tāds apskrāpēts arī mūžam paliks. Uzskatu, ka LG Spirit aizmugures vāks pārāk viegli skrambājas.

    LG Spirit iepakojumā atradīsi mazvērtīgas austiņas, USB vadu un adapteri, bet ir jāatceras, ka šis ir pilnīgi un galīgi dēvējams par budžeta klases viedtālruni.

    Kopumā LG Spirit pavisam noteikti var uzskatīt par vienu no patīkamākajiem budžeta klases viedtālruņiem. Tā kopējie izmēri ir nelieli, aizmugures vāks ir viegli liekts, pieskaņojoties plaukstas formām. 10 mm biezums ne tuvu nav dēvējams par kārnu, tomēr liekums palīdz cīņā ar lieko apjomu. Aizmugures pogas var patikt un var nepatikt, bet pie tām pavisam noteikti var pierast pāris dienu laikā.

    LG Spirit 023

    Ekrāns

    LG Spirit aprīkots ar IPS tehnoloģijas LCD ekrānu. Tam ir 4.7 collas un šādam ekrāna izmēram pieņemama 720 x 1280 punktu izšķirtspēja, kas dod ap 312 ppi ekrāna punktu blīvumu. To visu sargā Corning Gorilla Glass 3. Virs 300 ppi ir tā saucamā Apple Retina izšķirtspēja, tātad nekādi atsevišķi pikseļi nebūs manāmi.

    Ārā ir nedaudz pavēss, bet saulains laiks, tāpēc skaidri redzms, ka LG Spirit ekrānam ir salīdzinoši augsti atspīdumu līmeņi un tos papildina viena no briesmīgākajām nespējām, kādu vien var iedomāties mūsdienīgā viedtālrunī – LG Spirit nav ieguvis automātisku ekrāna izgaismojuma līmeņu regulēšanu. Tiesa, LG Spirit nav pirmais ražotāja budžeta klases viedtālrunis bez automātiskas ekrāna izgaismojuma līmeņu regulēšanas, bet tas nav nekāds attaisnojums.

    LG Spirit 025
    LG Spirit

    Jau minēju, ka LG Spirit ekrāns ir viegli ieliekts. Vismaz tā ir rakstīts uz iepakojuma kastes. Nevaru viennozīmīgi pateikt – vai tas ir labi, vai slikti. Jā, noliekot LG Spirit uz stikla galda virsmas, var redzēt, ka pacēlums ir milimetrs vai nedaudz vairāk, bet liekumu redzēt un sajust ikdienā tikpat kā nebūs iespējams. Atminos, ka pirmajam LG G Flex ar liekto ekrānu arī bija milzīgas problēmas saskatīt ekrānu tiešā saules gaismā, tāpēc pieļauju, ka vainīgs ir ekrāna liekums.

    Saskarne un lietotnes

    Jāatzīst, ka LG kopš LG G3 laikiem ir bijuši visai slinki un LG Spirit uzskatāms par LG G3 kopiju, kad ir runa par Optimus lietotāja saskarni. Tiesa, saskarne nu sedz Android 5.0.1 Lollipop, nevis 4.4.2 KitKat, kas piešķir dažas nianses, bet tās vēl arvien ir tikai nianses. Pozitīvā domāšana liktu teikt, ka LG jau bija sagatavojies Lollipop atnākšanai, izmantojot pasteļkrāsas un apaļas formas, kur vien tas iespējams, tomēr neliela slinkošana arī te ir vērojama. Par Android 5.0.1 Lollipop klātesamību norāda tikai šai operētājsistēmai raksturīgā paziņojumu parādīšana un ekrāna vadības pogu noformējums. Visu citu pārsedz ierastā Optimus lietotāja saskarne.

    LG fani zinās un spēs novērtēt iespēju ar dubultu uzsitienu atbloķēt ekrānu, kā arī tagad ir iespēja izslēgtam ekrānam paslidināt ar pirkstu uz leju, kas ekrāna augšdaļā pat aizbloķētā stāvoklī parādīs pulksteni un citu informāciju no augšējās rīkjoslas.

    Spirit scr 023 Spirit scr 030 Spirit scr 031 Spirit scr 026 Spirit scr 024 Spirit scr 025

    No LG G3 pārmantotas QSlide un QMemo+ iespējas. Tāpat LG Spirit pārmantojis iespējas pielāgot ekrāna apakšā esošo vadības pogu izkārtojumu, pārkrāsot un pielāgot visas sākuma ekrānu ikonas utt. Pieejams Knock Code ekrānslēgs un KnockOn ekrāna ieslēgšana divas reizes pa to uzsitot ar pirkstu. Interesanti, ka KnockOn nevar tik vienkārši atslēgt, un nāksies meklēt slēptos sistēmas iestatījumus.

    Pievienoto aplikāciju klāsts ir noturēts zemā līmenī un nerodas sajūta, ka būtu kaut kas ar steigu jādzēš ārā. Pārdomas var radīt Polaris Office aplikācija. No 8 teorētiskiem gigabaitiem lietotājam pieejami knapi 3 GB, kas ir ļoti neliels apjoms. LG Spirit var pievienot microSD karti.

    Spirit scr 022 Spirit scr 021 Spirit scr 020 Spirit scr 019 Spirit scr 017 Spirit scr 016

    Kopumā LG Spirit piedāvā daļu no flagmaņu iespējām, bet gaidas no pilna funkciju klāsta nepiepildīsies. Manuprāt, salīdzinoši vāji darbojas LG Spirit uzstādītā ekrāna tastatūra, tā švaki saprotas ar latviešu valodas paredzēšanu, konkurentiem, piemēram, Samsung, tas izdodas daudz veiklāk.

    Diemžēl nākas norādīt, ka LG Spirit saskarne ir netipiski lēna, jo ierasts, ka LG Optimus darbojas veikli arī lēnākās viedierīcēs, kā arī Snapdragon 410 procesors vienmēr uzrādījis apskaužamu ātrdarbību. Ķeršanās novērojama ikdienā, viedtālruņa ātrdarbība pamatīgi cieta arī lietotņu uzstādīšana un atjaunināšanas laikā, kas liek domāt, ka vainīga ir lēnīgas atmiņas izmantošana, bet par to nedaudz zemāk.

    Spirit scr 028 Spirit scr 032 Spirit scr 029

    Akumulators un veiktspēja

    LG Spirit ieguvis lietotāja nomaināmu Li-Ion 2100 mAh akumulatoru, kas dod visai mainīgus darbības ilguma rezultātus. Var jau, protams, ekrānu iestatīt uz vienu spilgtuma līmeni un par to aizmirst, bet pavisam noteikti būs situācijas, kad kāds lieks spilgtuma procents nevajadzīgi izēdīs akumulatoru. Ekrāna spilgtuma regulēšana ir pieejama augšējā rīkjoslā, tomēr varu saderēt, ka slinkums liks to iestatīt pārāk spilgtu, lai saules gaismā viss būtu redzams, bet istabā neviens nevēlēsies ar roku pārregulēt spilgtumu.

    Viedtālrunim nav uzstādīta nekāda specifiska enerģijas taupīšanas iespēja, toties ir pieejama standarta Lollipop operētājsistēmas enerģijas taupīšanas, kas atslēdz savienojumus un, iespējams, ierobežo fona datus. Diez vai Snapdragon 410 procesoram ir nepieciešama vēl kāda jaudas atņemšana, jo tas pats ir pietiekami energoefektīvs.

    Spirit scr 004 Spirit scr 006 Spirit scr 007 Spirit scr 009 Spirit scr 010 Spirit scr 011

    LG Spirit aprīkots ar 64-bitu Qualcomm Snapdragon 410 procesoru. Tam ir četri 1.2 GHz Cortex-A53 kodoli un Adreno 306 video apakšsistēma. Snapdragon 410 procesors uzskatāms par plaši izplatītā Snapdragon 400 pēcteci, kas saņēmis 64-bitu atbalstu. Iepriekš Snapdragon 410 procesors redzēts vairākos viedtālruņos, kur tas darbojas pārī ar 2 GB RAM, nodrošinot ļoti plūdenu viedierīces darbību. Par LG Spirit spējām ar 1 GB RAM nu nemaz neesmu sajūsmā.

    Sintētiskās veiktspējas testi Qualcomm Snapdragon 410 četru kodolu procesoru nostāda augstāk par Snapdragon 400 četru kodolu procesoru, kāds mīt iekš Motorola Moto G un vairākiem citiem 2014. gada budžeta un „mini” sēriju viedtālruņiem. Protams, palīdz arī ne īpaši augstā LG Spirit ekrāna izšķirtspēja. Šāda tipa procesoriem nav ierasts, ka tie būtu komplektēti ar 1080p izšķirtspējas ekrāniem.

    LG Spirit 018
    LG Spirit

    Šoreiz laikam sintētiskā veiktspēja mūs pietiekami interesē, tā kļūst aktuāla mirklī, kad kāds pilntiesīgs 64-bitu Qualcomm Snapdragon 410 saņem Android 5.0 Lollipop. LG Spirit ir pirmā reize, kad redzu Snapdragon 410 kopā ar Lollipop. Interesanti, ka LG Spirit ar 1 GB RAM uzrāda aptuveni tādu pašu veiktspēju, kā KitKat kopā ar Snapdragon 410 un 2 GB RAM. Faktiskā veiktspēja diemžēl ir kritusies, kas nu nemaz nerunā LG Spirit par labu.

    Fotogrāfijas

    Viedtālruņa foto iespējas ir mūsdienās ļoti būtisks parametrs, kas pamatīgi ietekmē nosvēršanos par labu vienam vai otram gandrīz identiskam modelim. Manuprāt, visveiksmīgāk šo priekšrocību izmanto Sony, bet arī Samsung, LG un citi ražotāji ik pa laikam nāk klajā ar vareniem mobilās fotogrāfijas paraugiem.

    LG Spirit kameras darbību vērtēju kā pieņemamu. 8 megapikseļi, 3264 x 2448 punktu izšķirtspēja, autofokuss, LED zibspuldze un video uzņemšana 1080p ar 30 kadriem sekundē ir vidējas klases standarts.

    Spirit foto 009 Spirit foto 011 Spirit foto 015

    Viedtālrunis saņēmis ierasti pielāgotu LG kameras saskarni, kas man nešķiet ideāli ērta, bet pie tās var piešauties. Saskarne piedāvā pāris iestatījumu iespējas, bet pārsvarā nāksies paļauties uz ražotāja uzskatiem par kameras iestatījumiem. Salīdzinoši ļoti veikli darbojas autofokuss un tam nav gandrīz nekādas kļūdas. Ik pa laikam pats pārvērtēju priekšplānā esošu objektu izmērus, uz tiem LG Spirit ik pa laikam nespēj fokusēt, bet citu sūdzību nav.

    Varbūt arī LG Spirit kamera neattēlo ideālas krāsas, tomēr vismaz man ļoti patika debesu un ēnu neignorēšana vai lieka izbalināšana. Uzskatu, ka kamera un autofokuss darbojas riktīgi forši šādas cenas viedtālrunim. Gribētos izcelt zibspuldzes darbību, ko parasti apskatos ignorēju, jo uzskatu, ka nekas labs tur nevar sanākt. Šoreiz bija nepieciešamība pagrabā nofotografēt elektrības skapi un, lai arī process bija ilgs (izgaismošana, fokusēšana, krāsu regulēšana un tika tad attēla uzņemšana), tomēr tas bija tā vērts. Attēli tik tiešām izdevās skatāmi un lietojami.

    Kopumā vērtēju, ka LG Spirit kameras spējas ir labākās līdzvērtīgā cenu kategorijā. Kamera pārspēja pat dažus divas reizes dārgākus viedtālruņu modeļus un, ja plāno iegādāties super lētu kamerfōnu, LG Spirit būs īstā izvēle.

    Konkurenti

    Prestigio Multiphone 5454 4G cena ir sasniegusi 120 eiro. Multiphone 5454 4G var lepoties ar nedaudz mazāka izmēra, bet zemākas izšķirtspējas ekrānu (Corning Gorilla Glass 3), viedtālrunim ir Snapdragon 410 procesors un nedaudz švakāka kamera.

    LG Optimus L9 II ir padzīvojis konkurents ar Android 4.1.2 Jelly Bean operētājsistēmu (tiesa, to varot atjaunināt līdz Android 4.4.2 KitKat), toties tam ir 720p ekrāns un pieņemamas kvalitātes 8 megapikseļu kamera.

    Lēta alternatīva būs nesen apskatītais Sony Xperia E4g, kas ar zemāku cenu spēs nodrošināt nedaudz lielākas ietilpības akumulatoru, būtiski sliktāku ekrānu un kameru, tomēr, pat ar MediaTek procesoru un Android 4.4.4 KitKat, Sony lolojums ikdienā būs fiksāks par lēnīgā LG Spirit darbību.

    Gala vārds

    Man ļoti, ļoti gribējās, lai LG Spirit uzrāda fantastiskus rezultātus visās kategorijās, kļūstot par lētu viedtālruni, ko būtu vienkārši ieteikt citiem cilvēkiem. Jau sākumā zināju, ka LG Spirit nebūs saņēmis automātisku ekrāna izgaismošanu, toties cerēju, ka to daļēji spēs aizstāt nelielais ekrāna liekums, piešķirot LG Spirit patīkamu flagmaņa parametru. Diemžēl liekums ir praktiski nemanāms, bet ekrāna automātiskais izgaismojums vasarā ir ļoti būtisks parametrs.

    Pat negaidīju, ka LG Spirit kopā ar Snapdragon 410 procesoru, kas sevi pierādījis citos viedtālruņos, būs tik lēnīgs. LG Spirit nav nekādu mežonīgu saskarnes pielāgojumu vai iespēju, kas varētu bremzēt viedtālruņa darbību, bet lēnība pat pārāk bieži var iezagties LG Spirit lietotāja ikdienā. Pazīstot LG, varētu mēģināt apgalvot, ka gaidāms kāds programmatūras jauninājums, bet uz to paļauties nevajadzētu.

    LG Spirit 016
    LG Spirit

    Patīkami pārsteidza LG Spirit kameras darbība. Tai ir ļoti veikls autofokuss, tas gandrīz nekad nenomaldās un kamera pat spēj veiksmīgi sadarboties ar zibspuldzi, kas man bija milzīgs pārsteigums.

    LG Spirit izskats un uzbūve teju atbilst flagmaņu paraugiem. Viss ir ideāli precīzs, pogas spiežas ar premium sajūtu, ekrāna apmales ir tik plānas, ka ar šo parametru LG Spirit pārspēj vairumu dārgākus modeļus. Minimālais ekrāna liekums patīkami sadarbojas ar aizmugures vāka liekumu un LG Spirit patīkami iegulst plaukstā. Aizmugure būtu jāpieskata, jo tā diezgan ātri skrāpējas.

    Man ļoti gribējās, lai šis 140 eiro viedtālrunis būtu ideāls, bet tāds tas nav. Pircējam ir jārēķinās ar manuālu ekrāna spilgtuma regulēšanu un neizskaidrojami lēnu viedtālruņa darbību. Ieteiktu nogaidīt, kamēr LG Spirit cena vēl nedaudz nokrīt, kā tas vērojams visiem LG viedtālruņiem. Varētu būt, ka tajā laikā ražotājs izlaiž jauninājumu, kas sakārto LG Spirit ātrdarbību.

    LG Spirit cenas Latvijas Interneta veikalos

    Liku milzīgas cerības uz viedtālruni, tomēr tam izdevās šur tur pievilt gaidas. Uzskatu, ka savā cenas kategorijās LG Spirit vēl arvien ir fantastisks pirkums, tas bija pelnījis iegūt augstāku punktu skaitu novērtējumā, bet ražotājs nav spēji noslīpēt viedtālruni līdz galam.

    Detalizēts novērtējums

    Dizains & korpuss
    6
    Displejs
    5
    Kamera
    7
    Veiktspēja
    3
    Programmatūra
    6
    Baterija
    6
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars B.
    09.06.2015 14:38

    Manuprāt nepelnīti zems vērtējums. Starpcitu, nesen LG izlaida atjauninājumu. Nekādu īpašu ātrdarbības aizķeršanos neesmu manījis. Jā, autoregulēšana pietrūkst, bet var sadzīvot. Ar manu lietošanu 4-5 dienas ir standarts. Neesmu nožēlojis, ka no WP pārejot uz Android izvēlējos tieši šo LG Spirit. Pievīlis nav. Polaris office gan ir ravējams laukā uzreiz :D

    P.S. uzreiz kā nopērkat telefonu pasūtītet http://www.ebay.co.uk/itm/-/151658934172 ir tā vērts.

    09.06.2015 15:06
    Reply to  Kaspars B.

    140 eiro telefons nebūs 700 eiro telefona līmenī. Varētu piekrist, ka par savu cenu Spirit būtu pelnījis augstāku punktu skaitu, bet vai Spirit punktu skaits varētu tuvoties daudz veiklāku telefonu punktiem, par to gan šaubos.

    Atjauninājums tika uzlikts pirmajā ieslēgšanas reizē. Apskats ir ar visu atjauninājumu. Bet tāpat bremzēja diezgan jūtami.

    Raivis Rasnačs
    09.06.2015 17:33

    Lumia 640 noteikti daudziem būtu labāka izvēle – krietni ietilpīgāks aķis, automātiskais spilgtums, lielāks ekrāns, mazāka cena, un, protams, garantēts Windows 10 rudenī. :) Ja ar 4 kodoliem un 64 bitiem telefons nedarbojas gana žigli, tad nav ko tērēties par tādu.

    :-)
    10.06.2015 14:59

    Pēc nedēļas lietošanas sāk jokus plēst GPS
    Ja pirmo nedēļu ieslēdzot Waze signāls bija momentāls, tad tagad jāgaida dažas minūtes un braucot ik pa laikam pazūd signāls un vairs neatrod satelītus

    Kristaps Lācis
    16.06.2015 11:51

    LG Android ādiņa ir diezgan smaga – pēc tam kad savam G2 uzliku CM, ievēŗojami uzlabojās lietojamība un ātrdarbība. Tas ņemot vērā, ka telefona parametri ir augstāki kā spiritam. Līdz ar to pieļauju, ka LG saskarne padara telefonu lēnīgu..

    Jānis
    03.07.2015 09:35

    Aizvien nav LG G4 apskats :( :(

    03.07.2015 09:39
    Reply to  Jānis

    Sadrukāšu drīzumā.

    Jānis
    03.07.2015 09:47

    Superīgi! Šis karognesējs (flagmanis) to pelnījis.

    Aivars N.
    11.07.2015 11:14

    Jā un neaizmirstiet Huawei P8 esot Labais sanācis. Paldies

    Sir G
    05.07.2015 14:59
    Reply to  Jānis

    LG G4 C rezumē arī nenāktu par ļaunu. Un vispār, nākamnedēļ, vai aiznākamnedēļ nāk laukā jaunumi no Just5. Kristapam darba netrūks…

    Dainis
    13.07.2015 20:57

    Nesen patestēju LMT veikalā. Manuprāt ekrānam katastrofāli trūkst gan kontrasta, gan spilgtuma! Ekrāns salīdzinājumā ar manu L 90 to, izbalējis kā vecāsmātes brunči!

    Vilibalds
    11.08.2015 09:46

    Nupat jau mēnesi lietoju šo telefonu. Pirms tam cītīgi lasīju review, arī šo :) No mīnusiem visvairāk nepatīk tas, ka interfeiss tiešām ir bremzīgs. Ļoti traucē, ka nav nekādas indikācijas lampiņas, kas ziņotu, ka ir neatbildēts zvans, sms vai telefons piesēgts lādētājam – lādējas, vai ir uzlādēts. Tādi minētie mīnusi par ekrāna tastatūru vai pašu ekrānu man atkal neparādās. Respektīvi, rakstīt uz ekrāna liekas ļoti ērti (salīdzinot ar 5 gadu veco pagali, kas man bija iepriekš). Ekrāns liekas ļoti ok un nemaz netraucē, ka nav automātiskās spilgtuma regulācijas. Kaut kā kaitina, ka pieslēdzot telefonu kompim, SD karte nepiemontējas kā atsevišķs draivs. Tā vietā dators redz LG ierīci. Bez tam uz win7 ir kaut kas vēl jāinstalē, lai arī šī ierīce tiktu atpazīta. Nezinu, kā citiem, bet man bez root neizdevās veikt kaut kādas failu operācijas ar failu menedžeri. Nācās norūtot, kam izmantoju tādu Kingroot. Es gan būtu gribējis, ka tas nebūtu jādara. Baterija tur praktiski pilnas 2 dienas. Nezinu, kādā veidā dažs ir pamanījies baču izstiept pa 4-5 dienām. Ja nu vienīgi izslēdzot telefonu uz nakti… Citādāk ar visu jau esmu sadzīvojis. Ja vien nebūtu tik uzbāzīgi bremzīgs interfeiss pat būtu laimīgs. Tagad laikam gaidu brīdi, kad būs pieejams kāds… Read more »

    Reklāma
    Liku milzīgas cerības uz viedtālruni, tomēr tam izdevās šur tur pievilt gaidas. Uzskatu, ka savā cenas kategorijās LG Spirit vēl arvien ir fantastisks pirkums, tas bija pelnījis iegūt augstāku punktu skaitu novērtējumā, bet ražotājs nav spēji noslīpēt viedtālruni līdz galam.LG Spirit apskats