Web Analytics
More
    Reklāma

    Džonijs Īvs kļūst par pirmo Apple dizaina direktoru

    Jaunākie raksti

    Džonija Īva veikums Apple produktos ir zināms visiem. Viņš ir veidojis iOS operētājsistēmas izskatu un Apple Watch kopējo filozofiju. Īvs ir piedalījies arī Apple Campus 2 dizaina izveidē un uzņēmums ir novērtējis viņa milzīgo ieguldījumu. The Telegraph ziņo, ka Džonijs Īvs ir paaugstināts amatā no vecākā viceprezidenta uz Apple vēsturē pirmo dizaina direktoru (Chief Design Officer).

    Īva darbs Apple turpmāk būs vairāk vērsts uz dizainu izveidi, bet viņam vairs nenāksies lauzīt galvu par organizatoriskas dabas jautājumiem. Džonija Īva komanda sastāvēs no Alana Dīa (Alan Dye), kurš atbildēs par lietotāja saskarnēm, kā arī Ričarda Hovarta (Richard Howarth), kurš zina visu par industriālo dizainu.

    Reklāma

    Tiek baumots, ka iOS 9 būs iepriekšējo vizuālo dzīru labojumi un stabilitātes uzlabojumi, tāpēc lietotāji savos iPhone un iPad ieraudzīs pavisam nelielas saskarnes izmaiņas. Protams, kļūdu labojumi neizslēdz jaunu funkciju ienākšanu iOS 9, bet tiek norādīts, ka nekas graujošs jaunajā iOS versijā nebūs. Džonija Īva jaunās iespējas vairāk pievērsties dizainam, visticamāk, atbalsosies kaut kad 2017. gadā, jo līdz nākamās paaudzes iPhone 6s iznākšanai palikuši vien pāris mēneši.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    27.05.2015 09:37

    Interesants domu gājiens par to, ka šāds solis varētu nozīmēt to, ka Džonatana Aiva dienas Apple ir skaitītas: https://stratechery.com/2015/jony-ive-promoted-the-implications-of-not-managing-what-about-apple/

    LOOK
    28.05.2015 14:18

    Nepamet sajūta ka pēc Jobsa, Aple nesaprot kurp viņi dodas…
    inerce vēl ir, bet idejas sāk pietrūkt.

    Reklāma