Web Analytics
More
    Reklāma

    Īpašo piedāvājumu platforma Phonead piesaista 500 000 eiro investīcijas

    Jaunākie raksti

    Lejuplādei vietnē Google Play Store Latvijā pieejama personalizētā īpašo piedāvājumu lietotne Phonead, un šobrīd kategorijā Dzīvesveids (lifestyle) tā ir populārākā Android lietotne valstī. Latvijas uzsācējuzņēmums sekmīgi attīstījis platformu, kas spēj nogādāt personalizētos piedāvājumus atbilstoši lietotāju norādītajām interesēm un piesaistījis investīcijas tālākai attīstībai 500 000 eiro apmērā.

    “Esam pilnveidojuši Phonead iespējas un kardināli pārveidojuši lietotnes dizainu, lai padarītu īpašo piedāvājumu saņemšanu viedtālrunī maksimāli ērtu šodienas prasīgajam lietotājam kā Android, tā iOS platformās,” skaidro Phonead komunikāciju un administratīvais direktors Edgars Laipnieks.

    Reklāma

    Phonead sniedz lietotājam īpašus piedāvājumus, kas balstīti tikai un vienīgi uz norādītajām interesēm. Lietotnē iestrādāts arī lietotāju atlīdzības mehānisms, veidojot eiro ekvivalenta uzkrājumu, kuru iespējams izmantot paša vajadzībām vai ziedot.

    2014. gadā, izstrādājot lietotnes prototipu, uzsācējuzņēmums tālākai attīstībai piesaistījis agrīnas stadijas investīcijas 500 000 eiro apmērā. Šī summa ieguldīta lietotņu pilnveidē, klientu platformas izstrādē, pašreklāmas kampaņās un nākotnes tirgu attīstības un apguves stratēģiju plānošanā.

    “Maijā sevi esam pieteikuši plašākai sabiedrībai ar pašreklāmas kampaņu, kurā lepojamies būt kopā ar ievērojamu skaitu partneru un mūsu jaunā produkta idejas atbalstītāju – uzņēmēju, kuri redz mobilās vides nozīmību, uzrunājot potenciālos klientus visērtākajā, vistiešākajā veidā, tieši kabatā” stāsta Phonead mārketinga un pārdošanas daļas direktors Martins Navicks.

    Lietotni pakalpojumā Google Play lejuplādējušie automātiski piedalās vērtīgu balvu izlozē līdz pat maija mēneša beigām. Ik dienas Phonead aktīvajiem tiek izspēlētas dažādas dāvanu kartes, planšetdatori, sadzīves elektronika, ceļojums un citas balvas.

    Phonead piedāvā plašas iespējas to pielāgot atbilstoši indivīda viedtālruņa lietošanas paradumiem – lietotni var izmantot saņemot piedāvājumus kā ar mobilo internetu, tā arī ar  wifi tīklu. Iespējams izvēlēties arī dažādus piedāvājumu atainojuma, jeb atrādes viedus – Phonead piedāvā trīs īpašo piedāvājumu atrādes formātus, kurus iespējams kombinēt atbilstoši lietotāja vēlmei un ērti mainīt. Platforma rāda īpašos piedāvājumus, piegādājot lietotājiem tikai to saturu, kas atbilst cilvēka vēlmēm, kuras viņš pats izvēlas.

    “Jau iepriekš vēstījām, ka viena no būtiskajām Phonead atšķirībām no tradicionālajām reklāmas plūsmām ir tā, ka katrs, kurš izmanto mūsu lietotni par katru skatīto īpašo piedāvājumu viedtālrunī saņem nelielu atlīdzību,” skaidro Navicks.

    https://www.youtube.com/watch?v=wnVxTHKjD_M

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ainars
    23.05.2015 08:54

    Cilvēkiem taču reklāmas krīt uz nerviem, bet šeit visi kā traki lejupielādē programmu, kas rāda reklāmu. Cilvēki ir dīvaini :D

    Artūrs
    23.05.2015 10:19
    Reply to  Ainars

    1 cents par reklāmas atvēršanu (nevis tikai parādīšanu) un minimālā izmaksa 5 eiro. Līdz ar to man jāatver 500 reklāmas, lai saņemtu piečuku. Gada laikā varbūt savāktos 5 eiro. :D Kamēr aplikācijas autori par katru apskatīto reklāmu saņem noteikti 10 – 15 centus par lietotāja klikšķi.

    x
    23.05.2015 12:06
    Reply to  Artūrs

    Un cik aiziet laikā un trafika izmaksās, verot vaļā reklāmas….kur te izdevīgums?

    23.05.2015 22:12
    Reply to  Ainars

    Ko tik ļaudis nedarīs, lai tik nopelnītu pāris eiro. Ir taču vēl glupākas nodarbes, kur var pelnīt klikšķinot uz reklāmām internetā. Bet skaidrs, ka servisa autoriem no šī visa pasākuma ieguvums ir lielāks nekā lietotājam vulgaris. Citādāk šāds serviss vispār nebūtu tapis.

    Jurčiks
    24.05.2015 15:22

    Visu laiku viens reklāmdevējs. Es personīgi esmu ar mieru maksāt lai tikai neredzētu tās reklāmas. 1 cents par klikšķi tiešām ir smieklīgi maz.

    bombelats
    25.05.2015 01:02
    Reply to  Jurčiks

    Un cik tad Tu gribēji? 1€? Būtu jau labi, varētu kļūt stāvus bagāts. Cik laika atvēršana aizņem, 5 sekundes? Tātad 12 centi minūtē. Nonākam pie likmes 7,2 €/h. Nav slikti. Diemžēl ( tikai šajā sakarā), nelietoju ne Andrīti, ne iegrauzto ābolu, tādēļ nevaru šo lietotni patestēt, bet izklausās pēc Tīmeklī tik izplatītā klikservisa, kas adaptēts mobierīcēm. Cik esmu papētījis to dziļāk, tad augstāk uzrādītie aprēķini būtu pareizi ar vienu mazu bet, 24 stundu laikā no viena konta nevar apskatīt vairāk kā +- 20 reklāmas, pie tam norādītā summa par vienu apskati, satur arī šo tik pierasto burvju vārdiņu «līdz». Bet tas par Timekļa klikservisu, bet nu neticu, ka šeit ir kas globāli savādāk.

    Reklāma