Web Analytics
More
    Reklāma

    Savā 5 gadu jubilejā atdzimst videospēļu portāls Strike.lv

    Jaunākie raksti

    Trešdien, 2015. gada 13. maijā, tieši dienā, kad pirms 5 gadiem, tas pirmo reizi tika atklāts, atkārtoti tiek atvērts videospēļu portāls Strike.lv, kas ir veidots kā platforma gan spēļu cienītājiem, gan to izstrādātājiem. Resurss agrīnā stadijā tika veidots ar ideju apvienot populārāko spēļu cienītājus, izvietojot spēļu serverus, kur tie var satikties un spēlēt kopā. Šoreiz mērķis ir nedaudz mainīts – dot uzsvaru uz kopienas informētību un tās saliedētību.

    Šodien, svinot savu 5 gadu jubileju un vietnes jaunās versijas atklāšanu, spēļu cienītāji var viens ar otru komunicēt un dalīties ar atgadījumiem spēlēs, publicēt ekrānšāviņus, pārdomas, mūziku, vai diskutēt par spēlēm. Spēļu izstrādātāji var dalīties ar izstrādātajām spēlēm, informāciju par to izstrādes procesu un apmainīties pieredzē ar citiem izstrādātājiem.

    Reklāma

    Papildus kopienas sajūtai biedriem tiek dota iespēja uzzināt par jaunumiem spēļu industrijā, atvieglot nākošās spēles izvēli, sekojot līdzi redakcijas veidotajiem spēļu apskatiem. Arī Strike redakcija ir entuziastiski spēļu cienītāji, kas saprot mūsdienu spēlētāju problēmas, piemēram, nepieciešamību atrast spēļu biedrus. Tieši sādam nolūkam tiek aktīvi izstrādāta sistēma, kas sapulcina spēlēt gribētājus, dod iespēju spēlēt kopā ar Strike.lv biedriem.

    Portāls atblastīs pašmāju lietotāju Twitch un YouTube kanālus, atvēlot tam atsevišķu sadaļu, veidos regulārus konkursus, kur varēs piedalīties un iegūt dažādas balvas ikviens gribētājs. Izlemjot atbalstīt Strike.lv portāla darbību, lietotāji var iegādāties PRO konta abonamentu un iegūt papildus privilēģijas, dalību pasākumos, katru mēnesi piedalīties izlozē ar iespēju papildināt savu krāšņo spēļu tematikas T-kreklu kolekciju.

    Aktuālākie jaunumi atspoguļosies arī podkāstu un Twitch raidījumu formātā. Svētdien, 17. maijā no plkst. 18:00 līdz 20:00 tiks pārraidīts pirmais Strike raidījums Twitch portālā, kur kopīgi ar skatītājiem, redakcija atzīmēs Strike piekto dzimšanas dienu un jaunās vietnes atvēršanu. Visi tiek laipni aicināti. Skatītājiem tiks dota iespēja piedalīties izlozēs un laimēt arī vērtīgas balvas raidījuma norises laikā. Tiem, kas nepaspēs noskatīties tiešraidi, raidījuma ieraksts tiks publicēts Strike.lv YouTube kanālā.

    strikelv-shema

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    13.05.2015 16:52

    Visu veiksmi un lai izdodas, bet neesmu drošs cik liela auditorija būs šādam, lokālāk tēmētam servisam, ņemot vērā ka internetā robežu. I mean, neogaf, spuf, kautvai r/gaming.

    Reklāma