Web Analytics
More
    Reklāma

    Nexus 5 2015 tomēr veidošot LG

    Jaunākie raksti

    Tiek baumots, ka šogad no Google apcirkņiem vēlā rudenī varētu iznākt pat divi viedtālruņu modeļi ar 5.2 un 5.7 collu ekrāniem. LG veidojot 5.2 collu modeli un lielākai 5.7 collu Nexus būs Huawei roku darbs. Ja baumas piepildīsies, šis būs pirmais gads, kad Google izlaiž divus Nexus viedtālruņus. Tiek arī lēsts, ka 5.2 collu viedtālrunis saņems Nexus 5 2015 nosaukumu.

    No GizmoChina saņemtā informācija norāda, ka Huawei veidotais 5.7 collu Nexus milzis saņems 2K ekrānu un Snapdragon 810 procesoru.

    Reklāma

    Nexus viedierīču sērijas entuziastiem patika šobrīd aktuālais Nexus 6 viedtālrunis, vien tā ekrāna izmērs nebija visiem pieņemams, tāpēc daudzi neatvadījās no LG veidotā Nexus 5 ar 4.95 collu ekrānu. Iespējams, tieši tādēļ Google izvēlējās iet Apple ceļu, piedāvājot divu izmēru viedtālruņus.

    androidpit-android-nexus-5-2015-unofficial
    Nexus 5 2015 (neoficiāls fanu iztēles lidojums)
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Briedis
    14.05.2015 23:07

    Pēc pusotra gada Nexus 5 lietošanas esmu vīlies tā uzbūves kvalitātē. Telefons vienmēr tika nēsāts silikona aizsargmaciņā, zemē nav kritis, bet tā korpusā pēc aptuveni 6 mēnešu lietošanas parādījās mazas plaisiņas. Viena pie SIM kartes “lādītes”, otra telefona apakšā, pie skaļruņa. Mazi, kosmētiski defektiņi, kuri dzīvot netraucēja līdz šodienai, kad šo mazo plaisiņu dēļ man telefonam atteica garantijas remontu. Remonts bija nepieciešams, jo telefonam sāka neslēgties iekšā displejs. Tā ka 160 eiro par jaunu mātes plati maksāt netaisos, nāksies vien sadzīvot ar to, ka ekrānu pēc “lock” pogas nospiešanas, redzēšu tikai katru otro vai trešo reizi. Nexus 6 mani atbaida lielā izmēra dēļ, taču vēl jaunoāko Nexus neņemšu ražotāja dēļ. Sorry, bet LG ir sagādājis vilšanos.

    Reklāma