Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony mēģina Xperia viedtālruni iemānīt jaunajā Džeimsa Bonda filmā

    Jaunākie raksti

    Būtu grūti noliegt, ka misters Bonds. Džeimss Bonds ir pamatīgi nogrimis dažādu zīmolu un produktu reklamēšanā. Ford, BMW, Aston Martin mašīnas, Omega pulksteņi, dažādi dzērieni, lidsabiedrības un daudzas citas preces un pakalpojumi uzkrītoši redzēti Bonda filmās. Tiek pat lēsts, ka Bonda pēdējās filmās produktu izvietojums spēj nosegt aptuveni trešo daļu no kopējā filmas budžeta.

    Jaunā Bonda filma taps Sony Pictures paspārnē, bet Sony Xperia izvietošana filmā tāpat maksās pamatīgu žūksni. E-pasta sarakste norāda, ka Sony Xperia parādīšanās Bonda filmā varētu nozīmēt 18 miljonus dolāru iemaksu filmas budžetā, kā arī Bonda atveidotājs Daniels Kreigs (Daniel Craig) saņems vēl 5 miljonus par Xperia viedtālruņa paņemšanu rokās.

    Reklāma

    Filmas veidotāji saņēmuši arī Samsung piedāvājumu, kas ir aptuveni 50 + 5 miljoni. Tiek norādīts, ka Bonda filmas režisors Sems Mendezs (Sam Mendes) un arī Kreigs nav milzīgā sajūsmā par Sony viedtālruņiem, tāpēc, visticamāk, tiks pieņemta Samsung nauda un viedierīču izvietojums filmā.

    Jaunā Bonda filma “Spectre” nonāks kinoteātros šī gada 6. novembrī un tikai tad uzzināsim par režisora un galvenās lomas atveidotāja viedtālruņa izvēli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dāvis Viļums
    27.04.2015 13:53

    Izskatās pēc Fake trailera

    Žiļajevs Armands
    28.04.2015 12:58
    Reply to  Dāvis Viļums

    Jo tāds viņš arī ir.

    Reklāma