Web Analytics
More
    Reklāma

    LG Latvijas tirgū laiž jaunos 4K UHD televizoru modeļus ar webOS 2.0

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) paziņojis par jaunā televizoru klāsta pieejamību Latvijā. Nākamo mēnešu laikā klientiem tiks nodrošināta iespēja izvēlēties no daudzpusīga 4 sēriju klāsta, kurā tiks iekļautas vairāk nekā 65 jaunu UHD televizoru modeļu variācijas. Lielākā daļa jauno modeļu aprīkoti ar uzņēmuma jaunāko webOS 2.0 Smart TV platformu. Savukārt premium Prime UHD televizoru sērija ietver jaunāko LG klāsta papildinājumu – Quantum Dot tehnoloģiju.

    LCD fona apgaismojuma priekšā novietojot Quantum Dot klājumu ar nanokristāliem, kuru izmērs svārstās no 2 līdz 10 nanometriem, tiek panākti būtiski sasniegumi krāsu reprodukcijas kvalitātes un vispārējā gaišuma ziņā. Tā kā nanokristāli izstaro ārkārtēji spilgtas krāsas, Quantum Dot tehnoloģija spēj uzlabot jau tā satriecošās LG 4K ULTRA HD ekrānu īpašības par vairāk nekā 30% attiecībā uz krāsu reprodukciju salīdzinājumā ar parastajiem LCD/LED televizoriem.

    Reklāma

    LG ULTRA HD televizori nodrošina pirmšķirīgu 4K izšķirtspēju ar IPS 4K paneļiem. Šie ekrāni spēj atainot attēlu krāsu dinamiku tuvu oriģinālajai kvalitātei, vienlaikus nodrošinot satriecoši plašu skatīšanās leņķi. LG True Black Control tehnoloģija uzlabo kontrastu un rada tumšāku, dziļāku melno toni. Tāpat jauninājums 2015.gadā televizoru modeļiem ir LG Natural Color funkcija, kas minimizē krāsas reprodukcijas kļūdas, kamēr Contrast Optimizer maksimizē krāsu kontrastu un gaišumu.

    Sekojot pasaules tendencei, kurā patērētāji mēdz izvēlēties televizorus ar lielākiem ekrāniem, LG arī Latvijā piedāvās plašāku UHD televizoru modeļu klāstu ar ekrānu izmēriem no 40 līdz 79 collām. LG jaunais ULTRA Slim dizaina koncepts, kas ticis integrēts atzinīgi novērtētajā CINEMA SCREEN dizainā, ir svarīgs faktors televizora spējām nodrošināt padziļinātu skatīšanās pieredzi.

    Papildus attēla kvalitātes uzlabojumiem jaunais televizoru klāsts arī aprīkots ar LG atjaunināto Smart TV platformu webOS 2.0. Jaunā platforma ir īpaši izstrādāta, lai pastiprinātu svarīgākās funkcijas, kas atrodamas pašreizējās paaudzes Smart televizoros, tādējādi nodrošinot vienreizēju lietotāju pieredzi, kurai nav līdzvērtīgas, konkurējošas sistēmas. webOS 2.0 balstās uz 3 pīlāriem – vienkārša savienošana, vienkārša pārslēgšana un vienkārša izpētīšana, tādējādi vienkāršību un ērtību paceļot pilnīgi jaunā līmenī, vienlaikus pārvaldot vairāk satura iespējas kā līdz šim. Ielādes laiks ticis samazināts pat par 60% un piekļuve saturam padarīta ievērojami ērtāka un ātrāka. Tāpat jauninājums webOS 2.0 platformā ir My Channels funkcija, kas nodrošina iespēju lietotājiem individuāli pielāgot savus iecienītākos televīzijas kanālus. Savukārt Quick Settings funkcija ļauj skatītājiem veikt izmaiņas, nepārtraucot programmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    26.04.2015 21:25

    tagad nanokristāli jums palīdz ne tikai mazgājot veļu, bet arī skatoties televizoru!

    Aldis Esmits
    26.04.2015 22:48

    Kur tad ir tas kontents ko uz tiem 4K TV skatīties ?

    Reklāma